Здравей Гост

ЗА ИЗКУСТВОТО ДА СИ БЛИЖЕМ ХОРОСКОПА

• 479 Отговора
  • 69391 Прегледи
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

Колко скорпионско - самозатри се  ;D Ейййй тия плутонови кризи НЕ се отработват с четене на книги, бее!

-----------------------------

Сори, пропуснала съм да напиша "НЕ" и съм променила смисъла на изречението  :-[

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Очаквай обаждане от Скарлет! Ние с нея ще ти вгорчим жиовота. Да, не съм аз Скарлет, а нейната най-добра приятелка! За мен тя е като сестра! Знаеш ли колко пъти ми е споделяла отвратителното ви отношение към нея във форума?
[/color]

мацки-това го получих току-що на лични! с аватара на Лили!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Diyana

• 2705
Е може да й открадне аватара, ама броя постове нещо я издава.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Марая

• 28287
Kak se doseti che az sam Skarlet? 

това получих преди заплахата за вгорчения живот! ;D ;D ;D
мацки ,това е болния стелиум в 12-ти дом!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
Re:АН
« Отговор #5 -: април 27, 2010, 07:36:10 » Цитат 

--------------------------------------------------------------------------------
Чета всеки ден написаното във форума.
И всичко ми е интересно.
Всички сте ярки индивидуалности и имате оригинално мислене, вероятно, защото сте ориентирани към езотеричните науки. Тая нагласа е много полезна и за „писателите” и за „читателите” във форума – неминуемо прави живота по-богат.

Рядко пиша последните години по ред обективни причини, които имат общ знаменател – ЕГН:) – примерно, осъзнавам, че е крайно време да заделя време за неща, за които до сега не съм заделяла време; или пък закономерно с годините се появяват здравословни проблеми и т.н.:)

Това, което съм установила във връзка с общуването във форума и смятам, че е  добре да му обръщате внимание, е следното:
-   няма случайни хора или въпроси във форума, които е появяват пред нас, след като редовно се посещава това място. Следователно, не трябва да ги подминаваме с лека ръка, дори в първия момент да не ни грабнат вниманието. Замисляме се, дали нямат нещо общо с въпросите, които за нас стоят на дневен ред – не интегрираме ли своевременно някаква енергия, тя доста натрапчиво може да ни принуди да го направим:)
-   категоричните позиции по даден въпрос, без достатъчен опит в съответното направление, почти закономерно водят до натрупване на опит:) – когато става въпрос за разни приятни неща е чудесно, но когато става въпрос за не дотам приятни неща, не винаги желаем опит и значи трябва да внимаваме какво мислим и казваме, с какво мнение се ангажираме:)

АН Е ПРАВА! КАКТО ВИНАГИ!
ТОВА Е НЕЙН ЦИТАТ!

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
...41...
поста

*

Марая

• 28287
АДМИН , IP ,чакам да кажеш софийско или варненско!
от уважение към тези,които сме оставили по месеци време тук!
нищо повече.....

*

sunrain

• 6710
Гост  10:39:14  Регистрира се.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Марая

• 28287
интересно ,тази вечер Вижън я нямя.....,а цяла тема и посветих!
видно обаче от темата слънцето в 12-ти дом не блести ,,не свети и не грееее.....
жалка история! жалка!
знам кой се крие зцад този ник! просто знам! ;D ;D ;D

Сигурно ще си прави хорар  ;D

*

jinom

• **
  • 1753

Наказателен кодекс // Особена част - Глава 9а: КОМПЮТЪРНИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ

Чл. 319д. (Нов - ДВ, бр. 92 от 2002 г.) (1) (Изм. - ДВ, бр. 26 от 2004 г., изм. - ДВ, бр. 38 от 2007 г.) Който разпространи пароли или кодове за достъп до компютърна система или до компютърни данни и от това последва разкриване на лични данни или информация, представляваща държавна или друга защитена от закон тайна, се наказва с лишаване от свобода до една година.

*

missKapriz

Жимон,кажи нещо де-има ли други регистрации,града...нещо малко

*

Марая

• 28287

:kissd: :57: :57: :57:
момиченце ЕНтЕлЕгентно ;D ,оня ден в къщи след като изръси  на "Мила" ,че мъжа и на автопилот е праЙл хороскопите ,у нас се видяха в чудо!
щото ритах от смях!
сега пак ли ще се обяснявам ,че Аурора ме разсмива до сълзи?! ;D ;D ;D

*

Марая

• 28287

Наказателен кодекс // Особена част - Глава 9а: КОМПЮТЪРНИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ

Чл. 319д. (Нов - ДВ, бр. 92 от 2002 г.) (1) (Изм. - ДВ, бр. 26 от 2004 г., изм. - ДВ, бр. 38 от 2007 г.) Който разпространи пароли или кодове за достъп до компютърна система или до компютърни данни и от това последва разкриване на лични данни или информация, представляваща държавна или друга защитена от закон тайна, се наказва с лишаване от свобода до една година.

нЕмаш грижа!
а това какво е?!
Очаквай обаждане от Скарлет! Ние с нея ще ти вгорчим жиовота. Да, не съм аз Скарлет, а нейната най-добра приятелка! За мен тя е като сестра! Знаеш ли колко пъти ми е споделяла отвратителното ви отношение към нея във форума?
[/color]

мацки-това го получих току-що на лични! с аватара на Лили!

я ме светни ,че не се сещам!

*

jinom

• **
  • 1753

Не прилича да е на никой добре познат участник тук.

*

Марая

• 28287
Драги ми двойнико/двойничке,
ако толкова те занимава моята личност и не можеш да се отделиш от мен, а по всичко си личи, че съм се настанила трайно в твоя ум, ела при кака да й оближеш сладоледа. Ще ти хареса, вервай ми!  ;D

http://www.vbox7.com/play:7cd60752  :88:

що ли имам усещането ,че го е близал/а/ , ама не й стиска ,щото я е страх от чувстваааа,а се е оплел/а/.
Лили ,дай й го шоколадов!
вероятно си пада по федерос.... ;D ;D ;D ;D :-[ ,не без последната емотиконка-НЕ МЕ Е СРАМ!

:kissd: :57: :57: :57:
момиченце ЕНтЕлЕгентно ;D ,оня ден в къщи след като изръси  на "Мила" ,че мъжа и на автопилот е праЙл хороскопите ,у нас се видяха в чудо!

щото ритах от смях!
сега пак ли ще се обяснявам ,че Аурора ме разсмива до сълзи?! ;D ;D ;D

Нали сме тук, за да прекарваме времето сред съмишленици и да ни гот  :88:

Не прилича да е на никой добре познат участник тук.

прилича, пирилча.  ;D

*

missKapriz

Мерси,Жимон :88:Дано сега страстите се поуспокоят.Само за финал обясни как Марая получава съобщения от Скарлет и Лили,а всъщност не са те а техни клонинги.И го обясни членоразделно-руса съм

Да, интересно! Как си сложи същия ник със същия брой "л"-та