Здравей Гост

ЗА ИЗКУСТВОТО ДА СИ БЛИЖЕМ ХОРОСКОПА

• 479 Отговора
  • 69424 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Божкеееееее,извинявай ЖиНом,наистина съжалявам.Позволявам да ми викаш вече Кръстнице-ще ти купя блузка,нали така се правеше :25:

Стига бе. Аз си сложих тоя ник съвсем произволно за да напомня несериозното ми отношение към форума и изобщо, щото не искам да се взимам насериозно, особено пък като админ.

така ли?
значи ти се подигравеш с нас?
така ли да го разбирам?
ти си жаклин ,мъклин ,бърборин ,турбалан и цоцолан....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

sunrain

• 6710
Стига сте го мъчили човека вече.  :blink: Истината винаги излиза наяве, рано или късно се разбира. И това е достатъчно. А който и да е, да е жив и здрав, проблема си остава негов.  
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
Или Хело, или некой прикривач.
Ма кой прикривач ще има толко нерви да ни изчете глупостите от години, то тва не само прикриване, ми и джелезна дисциплина и безупречност си требе.

*

Марая

• 28287
Хиля се много тази вечер,ама сега съм сериозна-ако наистина е възможно клониране на никове тук-това по кой член от правилника е ,ЖиНом??-тогава имаме голям проблем.Голям!И аз май ще съм до тук!Чакам обяснение-имам право да знам,може ли някой да ръси л...на с моя ник или да?!

ДА! ТОВА Е ГОЛЕМИЯ ПРОБЛЕМ!
НЕ С КАПС ЛОК ,АМИ ПО ПИ ИЛИ 3,14 ЩЕ ГО НАПИША!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

abroad

аааа имате си закачка ли с Кумеца ;D ;Dна уше си гукате?!

Виж сега как става ;D ;D

Името ти изглежда по същия начин, разликата е, че съм го написала с К кирилско, а твоето е на латиница и системата го отчита като различно от твоето и ми позволява шашмата ;D

*

Марая

• 28287
вижън -БЛИЖЪН я няма....

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
Марая, сопре се малко и чети, преди да се вихриш.
Ма верно кокошарник стана, тръгнахте от Вижън, смлехте Хело, сега на модератора ли ще му видите сметката.

*

jinom

• **
  • 1753
Чакам обяснение-имам право да знам,може ли някой да ръси л...на с моя ник или да?!

Може да заприлича много на тебе, ако замени буквата а в missKapriz, с буква "а" от кирилицата, но не може да копира  броя на мненията ти, съответно броя на звездичите и т.н.

*

missKapriz

аааа имате си закачка ли с Кумеца ;D ;Dна уше си гукате?!

Виж сега как става ;D ;D

Името ти изглежда по същия начин, разликата е, че съм го написала с К кирилско, а твоето е на латиница и системата го отчита като различно от твоето и ми позволява шашмата ;D
И б.... ма ..... му :clap:

*

Lillie

• 30532
Който и да е, утре отивам да си правя кола маска и го/я чакам да дойде, поканата още е в сила. Промоция!  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sunrain

• 6710
МисКаприз, не се притеснявай, директно от твоя ник, няма как.  :blink: Дори името да направи като твоето пак ще се разбере. Нали виждаш веднага я засякохме, че не е Лили.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Марая

• 28287
Или Хело, или некой прикривач.
Ма кой прикривач ще има толко нерви да ни изчете глупостите от години, то тва не само прикриване, ми и джелезна дисциплина и безупречност си требе.

точно и как точно в този миг ,НЕБЕСНА МИ ЗВЪННА ПО ТЕЛЕФОНА ,ЗА ДА МИ КАЖЕ ,ЧЕ МОМИЧЕТО ПЛАЧЕ...,КОЕ МОМИЧЕ ЛИ?!
АНИ,ШЕХЕРЕЗАД ,МОМИЧЕТО ,КОЕТО ИМА НЕПОНОСИМОСТ КЪМ МЕН И" ИМА МЪЖ РИБИ" И УЖ НЕ ВЛИЗА ВЕЧЕ И НЕ ЧЕТЕ.....ТОВА МОМИЧЕ...ТОВА!
КОЕТО НАВРЕМЕТО РАЗКАЗВАШЕ ДРУГИ НЕЩА.......ДРУГИ!
АЙПИТА МНОГО! ПРАВ Е АДМИНА!
АДМИН И АЗ ИМАМ АДМИН И ЗНАМ ЗА Ко ИДЕ РЕЧ!
БЯСНА СЪМ!
ЗНАМ КОЙ Е ,РАЗЧЕТВОРЕНИЯ МОЗЪК В САЙТА! :angry:

*

missKapriz

А ,Съни,на вас ви е лесно,ама мен нали ме видя колко разбирам от техника по Уран ;DВсеки мой ме лъже както си иска с тия технически щуротии ;D ;D
Но това с постовете е бетон!Вече няма се връзвам лесно ;)

*

abroad

Админа ще, не ще, ще трябва да се погрижи и за тая защита, че много се популяризира сайта напоследък ;D

*

Марая

• 28287
Марая, сопре се малко и чети, преди да се вихриш.
Ма верно кокошарник стана, тръгнахте от Вижън, смлехте Хело, сега на модератора ли ще му видите сметката.

А, как да те провокирам бе готин/а/?
ще падна...
 :88: :88: :kissd:

*

Марая

• 28287
Мисля, че е крайно време да взема участие, защото бях няколко ''въвлечена'' в това нещо!
Марая, ти имаш добри познания както в астрологията, така и в компютрите.
НЕ ползваш компютър от вчера и знаеш добре, че тук НЯМА ПРИКРИТИ ХОРА.
Админа или Жином (който и да е) знае прекрасно ай пи и всичко. Тук няма анонимност.
регистрирах се преди 2 дена, провокирана от болестта на дядо ми, той наистина е много зле. Синухе написа 2 реда, но не исках повече да го занимавам с нещата около дядо ми, и спрях да пиша..
Ти се осъмни в много хора, не забрави и мен, поради това че не сме се чували от доста време, месеци. Просто поддържам връзка с някои хора , само и единствено в скайп,

Моля, Жином да ми погледне АЙ ПИ ТО, и да сравни!!! Моето е ПОСТоЯННО! и може да се докаже, Аз не съм мишка или въшка или там каквото и да е, всичко се доказва!!!

скъпа , аз в теб и за меиг не съм се усъмнила!
моля те не влизай в този скандал! :88: ,освен ако не си , ИЗБРОЕНИТЕ ПО-ГОРЕ НИКОВЕ!

*

Марая

• 28287
не поддържам връзка нито със Скарлет, нито с Лили, нито с Вижън, нищо не знам за тези хора!!! Те са живи и здрави, утре ги попитай или там когото искаш!
Разбирам, че си жена с огнен темперамент, и че палиш бързо, само че моля те, само мен не въвличай!!!
Не бих дръзнала да обидя по какъвто и да било параграф , който и да било във виртуалното пространство, още по-малко теб! Моля те, проверявай нещата преди да ''стреляш'', моля те!!!

КЪДЕ ТЕ ВЪВЛЯКОХ?
КОЯ СИ ТИ?
ДОРИ И ДУМА НЕ СЪМ КАЗАЛА ЗА ТЕБ! :o

*

Марая

• 28287
не поддържам връзка нито със Скарлет, нито с Лили, нито с Вижън, нищо не знам за тези хора!!! Те са живи и здрави, утре ги попитай или там когото искаш!
Разбирам, че си жена с огнен темперамент, и че палиш бързо, само че моля те, само мен не въвличай!!!
Не бих дръзнала да обидя по какъвто и да било параграф , който и да било във виртуалното пространство, още по-малко теб! Моля те, проверявай нещата преди да ''стреляш'', моля те!!!

КЪДЕ ТЕ ВЪВЛЯКОХ?
КОЯ СИ ТИ?
ДОРИ И ДУМА НЕ СЪМ КАЗАЛА ЗА ТЕБ! :o

Напротив ти я обиди. Аз ти казах, че дядо и е на легло.

ААААА, ТОВА ЛИ БИЛО....
ЯСНО!
СЕГА РАЗБИРАМ КОЙ Е МУТАНТА И КОЙ ВРЪТНА ИНТРИГАТА М/У МЕН И ТЕБ!
ЯСНО.....
ВСИЧКО Е ЯСНО!
КАТО БЯЛ ДЕН!

*

Марая

• 28287
А това защо се отписах от форумите, ти прекрасно знаеш. Говорили сме много пъти с теб на тази тема! Споделям моите неща с определени хора , те ме познават ме добре!
Аз нямам навик да говоря за някого в негово отсъствие , както и мразя клюки и интриги, не съм го правила и това също може да се потвърди, хора с които си пиша месеци наред в скайп!  

Аз съм онази със стелиума в 12 дом! Виж ми пак картата и ми кажи дали съм  съм мошеничка!
ЩОТО МАЛКО ГОВОРИ ЗА ЛИЛИ ЛИ,ЗА НЕБЕСНА ЛИ ,ЗА СИНУХЕ ЛИ?
ЩОТО МАЛКО ЛИ НИКА СМЕНИ ,ШЕХЕРЕЗАД ,ЖИВАНШИ ,АЙЯ И ОЩЕ БЕЗБРОЙ ,ОНАЗИ ИНДИЙКАТА /КАКВА БЕШЕ/, ПОГЛЕДНИ СЕ...ВИЖ СЕ ,КОЛКО ЛИЦА ИМАШ!КОЕ ОТ ТЯХ Е ИСТИНСКОТО?
ПО 12,-ТИ ДОМ ТЕ ПИТАМ!!!!!!???????2
ПО ЦЕЛИ НОЩИ СЪМ ТИ ПИСАЛА ЗА ДА ТЕ УСПОКОЯВАМ ,ЗА ДА ТИ ПОМАГАМ ,ЖАЛКА СИ ,ЖАЛКА!

*

Марая

• 28287
Моля, Жином , проверете ми АЙ ПИ ТО, и спукайте балона веднъж завинаги!
Сравнете го с Ай пи то на останлите юзери , които обиждаха Марая и другите.

скъпа , айпита много и в съседния апартамент!
питам къде е вижън-ближън?????
питам къде са мутантите?
питам къде са клонингите...питам!
вселената ми дава отговора!
по Джойтиш е достатъчно да имаш ретро мерк в съвпад с кету и слънце ,за да знаеш отговора....