Не знам в крайна сметка кой кой е и не мога с лека ръка да обвиня новодошлия, че е този или онзи редовен или бивш потребител от форума под прикритие, но едно ми стана ясно. Изпадна в амок в момента, в който го/я разобличих и пуснах линк към една от темите в Мистика, където ясно се вижда един затрит профил. Там имаше мое мнение от предния ден, което явно е отпушило "клапана" на този потребител или потребителка, чашата просто преля. И то отново е свързано с разобличаване.
По всичко си личи, че този юзър или юзърка не е от вчера в сайта, изглежда доста запознат/а със ситуацията. Стои в сянка, анонимен, чете, анализира, гледа кой срещу кого

, кой кому е набрал, на кой къде му е "слабото" място. Но с мен номерът не мина, защото не съм чак толкова предвидима, за каквато някои тук ме мислят. И друг път съм казвала /приятелски :blink:/ да не се опитват да ми предвиждат реакциите и да анализират мотивите ми, това просто няма как да стане, особено второто. Затова митове за мен могат да се носят всякакви, което изобщо не ме и учудва. Не ме учудва и скритият негативизъм, който прозира зад някои постинги. Отровата, колкото и да я захаросаш, си остава да бъде отрова. Сега да не се засегне някой лично. Това го казвам по адреса на любопитковците, които умират да знаят всичко за живота ми, къде е майка ми, къде е баща ми, как живея, с кого живея, къде живея, колко зная, какво зная, откъде го зная... и долните ми гащи какви са. Е, вече им предоставих и тази възможност.

А що се отнася до митовете по мой адрес, чувала съм всякакви, включително и за това, че имам психични отклонения. Вервайте ми! Какво пък, и астролозите са хора като всички останали, а лудостта, както се знае, не прощава никому.

Но провалът на драгия ми смехурко бе предначертан, защото не си е изпипал/а добре стратегията. Искаше да спечели битка, а загуби войната. Милият/милата не разбра, че с мен номерът с евтини заплахи не минава. Колкото повече ме притискаш, толкова по-твърда ставам. Някои са го видяли вече. Со кратце и со благо стават нещата с мен, не със заплахи, изнудване и манипулации. Също така не разбра, че няма начин да спечели, ако ме настройва срещу определени потребители в сайта или тях срещу мен. Липсата на информираност му/й изигра лоша шега, особено след като тръгна да ръси заплахи от името на Скарлет. Да, провокации по нейния /на Скарлет/ адрес е имало, но винаги съм избягвала да я коментирам зад гърба й. Знам, че много неща се говорят, но не желая да бъда страна.
И номерът с мерене на пишки също не минава, драги ми смехурко. Да, не беше далеч от истината да забележиш и такава тенденция във форума, но това оръжие не можеш да го използваш с всеки и срещу всеки. Много смешно ми стана, като се опита да ме настроиш срещу Скарлет, казвайки, че тя е по-веща от мен в астрологията и е единственият астролог тук. Ами така да е! Нима мислите, че се засягам?! Ако някой получава гърчове от чужди знания, опит и компетентност, аз не съм човекът! Ако това си мислите, значи изобщо не ме познавате. Скарлет ми била набрала, представяте ли си? И това "откровение" успях да чуя снощи. Ти да не си й говорител на Скарлет бе!?
Извинявай, Скарлет, че ти споменавам името в тази тема, ти не бе участник в тази "драма". :blink:
И стига сте ми пращали фалшиви данни, фалшиви натални карти и измислени синастрии. Ако това продължи, спирам да отговарям на лични съобщения от непознати. Еййй, да му се не види, толкова ли съм ви интересна? Изглежда, че някой умирГа да знае какъв съм астролог и дали съм астролог.

Това не го адресирам към никой конкретно в темата.