Здравей Гост

ЗА ИЗКУСТВОТО ДА СИ БЛИЖЕМ ХОРОСКОПА

• 479 Отговора
  • 69228 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Познавам Ани и си пиша с нея на скайпа почти всяка вечер. Сменя си никовете, защото е била жертва на интернет тормоз. Никога, докато е била Айа или Живаши или Шехерезад не е засегнала или обидила някого в този сайт. Не е правила интриги между мен и марая. Ние си говорим за астрология, обсъждаме карти и не коментираме хората от форума. Тя много дълго време не влизаше изобщо във форума, макар да съм я молила, но тя се страхуваше от онзи човек. Как ли не съм я молила?

Онази вечер, когато се чухме по скайпа, тя ме попита дали съм разпознала нейния стил в някоя от съфорумките и аз приятно се изненадах, че е преодоляла фобията си...Веднага разпознах познах поста и. Каза, че не се е въздъържала да зададе въпрос за дядо си, който е на легло? Мислите ли, че човек който има такива грижи, ще има нерви да се занимава с интригите между тук присъстващите.

Сейвгийле, Живанши, Айа, Шехерезад са никове на едно и също лице, което обича астрологията, но има фобия от интернет маниак, затова ползваше различни никове и това бе причината тя да изчезне за дълго време. Тя е Катрин. Но тя не е Маг Жасмина, не е Вижън.

Небесна и аз бях в тоя екшън!
всяка вечер по 5 часа в тоя екшън!
Небесна , не можеш изведнъж да си промениш отношението към мен ...просто е невъзможно!
всичко ми е ясно ,за нищо не страдам!
просто ми е ясно!!!!1
ти си живей в оня свят!

твоя асц. не е стрелец! вече съм сигурна!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
Вчера дори споделих с моите приятелки, че съм се регистрирала тук, за да питам относно картата на дядо ми!!!
Нямам какво повече да добавя!

Нека да се провери ай пи то,  и моля не ме въвличайте повече!
Марая, чудя се когато разбереш истината, тя ще се разбере, дали би се извинила

не се чуди ,ако съм сгрешила винаги ще се извиня!
НО ЗАЩО ЛИ СЪМ СИГУРНА ,ЧЕ НЕ ГРЕША!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
Марая, хайде успокой се, релаксирай. Аз имам глава на раменете си и мога да мисля. Никой не може да ме вкара в екшън. Още по-малко пък за 5 часа на нощ. Аз в скайпа стоя максимум половин час. Времето ми е ценно.

Е, аз като стрелец се раздавам ,давам и по 5 часа!
всичко е лъжа Небесна ми приятелко и ти си в голям екшън,който един ден ще разбереш!
тя ли не познава Лили ,що не питаш ЛИЛИ, и как е измъквала инфо ,и как се е опитвала да бъде приятелка както с мен!
как е изнамерила  скайпа на ЛИЛИ  и как се е лепнала на Лили ?, и е споделяла с нея много неща ,който знае за живота на Лили ,тя си противоречи!
и още нещо НИК НЕЙМА И НОСИ ИМЕТО НА ЛЮБОВНИЦАТА НА МЪЖА МИ! А АЗ СЪМ СПОДЕЛИЛА МНОГО С НЕЯ!
БАСТА НЕБЕСНА ЗА МЕН ИГРАТА С ТОЯ КЪРЛЕЖ ПРИКЛЮЧИ1

ТЯ ПРЕЗ ЦЯЛОТО ВРЕМЕ СИ МЕНЕШЕ НИКА В СКАЙП И БЕШЕ НЕВИДИМА!
ТИ ВЯРВАЙ НА ИНТЕРНЕТ МАНЯЦИТЕ , АЗ ОБАЧЕ НЕ ВЯРВАМ В ТЯХ!
12-ТИ ДОМ ,КОГАТО НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ПРОРАБОТЕН ВОДИ ДО МУЛТИПЛИЦИРАНЕ НА ЛИЧНОСТТА!

*

Марая

• 28287
Марая, хайде успокой се, релаксирай. Аз имам глава на раменете си и мога да мисля. Никой не може да ме вкара в екшън. Още по-малко пък за 5 часа на нощ. Аз в скайпа стоя максимум половин час. Времето ми е ценно.

Е, аз като стрелец се раздавам ,давам и по 5 часа!
всичко е лъжа Небесна ми приятелко и ти си в голям екшън,който един ден ще разбереш!
тя ли не познава Лили ,що не питаш ЛИЛИ, и как е измъквала инфо ,и как се е опитвала да бъде приятелка както с мен!
как е изнамерила  скайпа на ЛИЛИ  и как се е лепнала на Лили ?, и е споделяла с нея много неща ,който знае за живота на Лили ,тя си противоречи!
и още нещо НИК НЕЙМА И НОСИ ИМЕТО НА ЛЮБОВНИЦАТА НА МЪЖА МИ! А АЗ СЪМ СПОДЕЛИЛА МНОГО С НЕЯ!
БАСТА НЕБЕСНА ЗА МЕН ИГРАТА С ТОЯ КЪРЛЕЖ ПРИКЛЮЧИ1

ТЯ ПРЕЗ ЦЯЛОТО ВРЕМЕ СИ МЕНЕШЕ НИКА В СКАЙП И БЕШЕ НЕВИДИМА!
ТИ ВЯРВАЙ НА ИНТЕРНЕТ МАНЯЦИТЕ , АЗ ОБАЧЕ НЕ ВЯРВАМ В ТЯХ!
12-ТИ ДОМ ,КОГАТО НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ПРОРАБОТЕН ВОДИ ДО МУЛТИПЛИЦИРАНЕ НА ЛИЧНОСТТА!

О, Не! Марая аз съм дотук! Не съм толкова мнителна. Нито зная името на любовницата на мъжа ти, нито ме интересуват семейните ви интриги. ТИ ВЕЧЕ НАВСЯКЪДЕ ВИЖДАШ ВРАГОВЕ. Лека нощ ти желая! :bedtime2:

Лека Небесна! :kissd: , на мен никой не може да промени отношението ми към теб!
лека ,мека и рооозззова! :blink:

*

Марая

• 28287
Анализа е по Дева ,личи анаонимност , всичко е в 12-ти дом , има поглед в/у кой с/у кого,знае кой в какви отношения е с други...и точно по стелиума в 12-ти пускаме отрова и то как внезапно по водолейски ,защо ли? защото луната е във водолей!
Небесна да не се сърди , тя няма нищо в кошчето/клозета/ на хороскопа- 12-ти дом!

*

Марая

• 28287
Сега влизам в сайта и да видим кой е маг Жасмина  :97: :57:

Плутон на МЦ ,може ли да не разбере , аааа  ,ти как мислиш? ;D

*

Марая

• 28287
Ейй ,голям интерес към темата , 2-ма гости четат ;D ;D ;D....

*

Lillie

• 30532
Да пусна ли още снимки?  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
Да пусна ли още снимки?  ;D

на сладоледа ли? ;D ;D
пускай! ;D

*

Divna

Какво става в тоя форум?

Не мога да изчета страниците на тази тема. Много сте били продуктивни днес ;D.

*

Diyana

• 2705
Марая, Плутон на МС мисля, че е бил в почивка тази нощ. ;D

1. Очевидно е, че  г-ца Жасмина (и прочее) и потребителката aiia (katrin и прочее) нямат нищо общо. Разликите в стила им и в речника им са очеизваждащи.

2. Очевидно е, че г-ца Жасмина (и прочее) и потребителката Hello са един и същ потребител. Приликите в стила им, в езиковите синкопи, в правописните грешки и най-вече в реакциите им са очеизваждащи. Или поне бяха, преди потребителката г-ца Жасмина да си затрие 60% от постовете.

3. Очевидно е, че нито една от потребителките по точка първа и по точка втора не е Vision.

Това е последният ми пост по тая тема и се надявам тя да потъне в небитието.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

sunrain

• 6710
искам да знам кой е!

Някой който си има опит с форуми, но както казах, не изглежда да е бил добре познат тук.

Ааа, не е ясно много кой е точно... :blink:
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
мир на праха и  :57:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Lillie

• 30532
Не знам в крайна сметка кой кой е и не мога с лека ръка да обвиня новодошлия, че е този или онзи редовен или бивш потребител от форума под прикритие, но едно ми стана ясно. Изпадна в амок в момента, в който го/я разобличих и пуснах линк към една от темите в Мистика, където ясно се вижда един затрит профил. Там имаше мое мнение от предния ден, което явно е отпушило "клапана" на този потребител или потребителка, чашата просто преля. И то отново е свързано с разобличаване.
По всичко си личи, че този юзър или юзърка не е от вчера в сайта, изглежда доста запознат/а със ситуацията. Стои в сянка, анонимен, чете, анализира, гледа кой срещу кого  ;D, кой кому е набрал, на кой къде му е "слабото" място. Но с мен номерът не мина, защото не съм чак толкова предвидима, за каквато някои тук ме мислят. И друг път съм казвала /приятелски  :blink:/ да не се опитват да ми предвиждат реакциите и да анализират мотивите ми, това просто няма как да стане, особено второто. Затова митове за мен могат да се носят всякакви, което изобщо не ме и учудва. Не ме учудва и скритият негативизъм, който прозира зад някои постинги. Отровата, колкото и да я захаросаш, си остава да бъде отрова. Сега да не се засегне някой лично. Това го казвам по адреса на любопитковците, които умират да знаят всичко за живота ми, къде е майка ми, къде е баща ми, как живея, с кого живея, къде живея, колко зная, какво зная, откъде го зная... и долните ми гащи какви са. Е, вече им предоставих и тази възможност.  ;D А що се отнася до митовете по мой адрес, чувала съм всякакви, включително и за това, че имам психични отклонения. Вервайте ми! Какво пък, и астролозите са хора като всички останали, а лудостта, както се знае, не прощава никому.  :-[

Но провалът на драгия ми смехурко бе предначертан, защото не си е изпипал/а добре стратегията. Искаше да спечели битка, а загуби войната. Милият/милата не разбра, че с мен номерът с евтини заплахи не минава. Колкото повече ме притискаш, толкова по-твърда ставам. Някои са го видяли вече. Со кратце и со благо стават нещата с мен, не със заплахи, изнудване и манипулации. Също така не разбра, че няма начин да спечели, ако ме настройва срещу определени потребители в сайта или тях срещу мен. Липсата на информираност му/й изигра лоша шега, особено след като тръгна да ръси заплахи от името на Скарлет. Да, провокации по нейния /на Скарлет/ адрес е имало, но винаги съм избягвала да я коментирам зад гърба й. Знам, че много неща се говорят, но не желая да бъда страна.

И номерът с мерене на пишки също не минава, драги ми смехурко. Да, не беше далеч от истината да забележиш и такава тенденция във форума, но това оръжие не можеш да го използваш с всеки и срещу всеки. Много смешно ми стана, като се опита да ме настроиш срещу Скарлет, казвайки, че тя е по-веща от мен в астрологията и е единственият астролог тук. Ами така да е! Нима мислите, че се засягам?! Ако някой получава гърчове от чужди знания, опит и компетентност, аз не съм човекът! Ако това си мислите, значи изобщо не ме познавате. Скарлет ми била набрала, представяте ли си? И това "откровение" успях да чуя снощи. Ти да не си й говорител на Скарлет бе!?

Извинявай, Скарлет, че ти споменавам името в тази тема, ти не бе участник в тази "драма".  :blink:

И стига сте ми пращали фалшиви данни, фалшиви натални карти и измислени синастрии. Ако това продължи, спирам да отговарям на лични съобщения от непознати. Еййй, да му се не види, толкова ли съм ви интересна? Изглежда, че някой умирГа да знае какъв съм астролог и дали съм астролог.  ;D Това не го адресирам към никой конкретно в темата.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
Много добре!
И аз не желая да ми се вменяват мисли и отношение, които не съм изпитвала.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
Тук сме направо като в Матрицата V.  ;D
Изглежда, че някой се опитва да си прави социални ексерименти с нас, за да види на какви стимули реагираме. А щом периодично и тенденциозно се повтарят едни и същи ситуации, сигурно трябва да се замислим и ние с какво ги привличаме. Отчитам го като едно от предизвикателствата на виртуалното общуване, с което може би трябва да се научим да се справяме.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
Кой и от какъв зор би искал да пуска фалшиви натални карти и подобни неща? Това е абсурдно, хора!

За съжаление това се случва и няма да коментирам имена и никове. Но не са сред редовно пишещите във форума.
Преди известно време бях атакувана на лични съобщения. Правеха се проверки как ще подходя към всяка конкретна ситуация.
Белика, за миг не съм се усъмнила в теб, но може би ти е трудно да проумееш, че има хора с не чак дотам чисти мотиви. За съжаление в българското виртуално пространство драстично липсва хигиена в общуването и това е факт!
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Divna

Тук сме направо като в Матрицата V.  ;D
Изглежда, че някой се опитва да си прави социални ексерименти с нас, за да види на какви стимули реагираме. А щом периодично и тенденциозно се повтарят едни и същи ситуации, сигурно трябва да се замислим и ние с какво ги привличаме. Отчитам го като едно от предизвикателствата на виртуалното общуване, с което може би трябва да се научим да се справяме.

В медицинска астрология писах на Айя и обясних донякъде моята гледна точка.

*

Lillie

• 30532
За пръв път си позволявам да цитирам лична бележка в публичното пространство!

Но това, което цитирам, ако не е опит за интрига...

Лиленце, Марая такива неща ми е говорила на лични, че шапда да ти падне! Така че моля те не се нахвърляйте върху мен! Вече няма да пиша с този акаунт, а с основния си.

Че разваляш семейства, така каза.

Лично ще се погрижа да не пишеш никога повече тук! Очаквай телефонно обаждане от моята най-добра приятелка - Скарлет. Ще ти вгорчим жимвота. И тя отдавна ти е набрала.

Имаше и още една бележка, която случайно затрих. Думите бяха "Ти ми се правеше на приятелка, а ме предаде, говори зад гърба ми". И това ако не е интрига!  ;D

Всички тези съобщения бяха писани с моя ник и адресирани до моя ник, впоследствие никът се променя!

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Divna

Лили, това на което си била подложена е отвратително. То си е направо криминално  :o. Истински психологичен тормоз.