Здравей Гост

ЗА ИЗКУСТВОТО ДА СИ БЛИЖЕМ ХОРОСКОПА

• 479 Отговора
  • 69291 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Знам кой е.
Питайте модератора в клуб Астрология в дир.бг кого е баннал наскоро. Там също се стигна до обиди, но много по-брутални. Който иска, да провери. Няма ги на първата страница, някой се е погрижил да минат по-назад.
Неслучайно жасминката споменаваше за клубовете на дир.бг, за тамошния астроложки клуб и отношенията в него. И се опита да спретне интрига, казвайки, че еди коя си "Аленочервена" била пуснала оттатък тема с линк към астросайта и "разобличаващи" факти за някои от пишещите тук редовни юзъри. Но темата била мигновенно затрита от модератора, както каза. Извинете, всеки ден влизам да чета там, включително и по късните часове, но нямам спомен такава тема да се е появявала! И това отново е нескопосан опит за интрига и вкарване на параноя и недоверие между потребителите в този форум!

Що не одиш да си лекуваш жалкия мозък, бре мухльо!?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Divna

Лили, това да не е тоя дето ми брои и на мен постовете?

*

Divna

Снощи се прибрах късно (при вас беше около 2 часа през ноща). Прочетох темата и се колебаех м/у 2 човека.
Очевидно беше, че не е Айя. Стилът и на писане е различен.

*

Divna

Който и да е, сигурното е, че е един болен мозък.

*

Lillie

• 30532
Лили , а това?

Мисля, че по-скоро е това:

Цитат
Тема       До модераторката     
Автор    bl1O8 (мечтател)    
Публикувано   18.05.10 20:41   следващо непрочетено мнение  

Не ме банвай а ми изтрий темите, въшло!

http://clubs.dir.bg/postlist.php?Board=astrologiq&page=1&view=collapsed&sb=5

Има и други негови "бисери", стоят на 2-ра страница в клуб Астрология.

Ник zenu успя да се самозатрие преди да го баннат, същата тема я има и тук, но с друг ник: http://astrosite.org/forum/index.php/topic,4249.0.html

Вижте хронологията, колеги!

А след това мое подмятане просто издивя  ;D! Последва клониране на моя ник, задигане на аватара ми, а след това и "заплахи" на лични бележки!  ;D

Даже помня и ника на тази която я изобличи, обаче понеже пише и тук и я харесвам няма да я издам.

Каква е била темата?
Да не би тази http://astrosite.org/forum/index.php/topic,4249.0.html?  :blink:

Направете си извода сами каква е била целта на упражнението.  ;D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

elfidka

• 3129
Айде и моето име вече се спряга.......     :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

elfidka

• 3129
Аз лично, с които съм имала желание да направя контект съм го направила. Имам един вътрешен компас, които ме ориентирва към хората.......

пп. Нищо лично
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
Така не може! Мен утре ме няма, имам си куп ангажименти, мога ли да вися денонощно във форумите, за да следя дали някой не ме вкарва в сериал , мен или някой когото обичам от тук присъстващите - все тая дали ще съм аз или някой друга съфорумка . Утре всеки може да попадне на моето място.

Абе девойки, всичко се случва по една единствена вътрешна причина - вземате го прекалено навътре, оттам идва всичко.
Че какво като говорят за вас, вкарват ви във филми и прочее?
Че аз съм се разпростряла из целия интернет и все някъде някой нещо ме плюва, сега да чета всичко ли?

Докато не си излекувате прекалената сериозност към собствената ви персона, все така ще е.

*

Lillie

• 30532
Кайли, аз затова им показах и долните си гащи  ;D, защото нито ми пука какво ще говорят, нито се вземам прекалено насериозно!
Този форум ми е за забавление, релакс, споделяне на опит, а не да се доказвам пред някой!  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

elfidka

• 3129
Елфидка, знам че се имате с Марая или поне съм останала с такова впечетление.
Утре ако Марая каже - Ая плете интриги между мен и теб, ти ще повярваш ли?
Трябва да е ясно на всички форумци, ние с теб дали имаме нещо общо дали някога сме общували. Ти си тук и можеш да кажеш, ДА или НЕ!

Изпуснах да спомена Уран и Стреличка, ей богу дори не знам кой набор са!
Останала съм с впечетление, че са софиянки, но не съм сигурна.
Едната мисля, че не понасяше деви, ама не знам коя от двете.
И те да кажат, някога дали сме поддържали контакт и дали съм клеветила пред тях някого.
Защото утре няма да съм тук и Бог знае въпросната Жасмина на кого каква бележка ще прати с мой ник ... ще има отмъщение, заради разобличаването, бъдете сигурни!

МИЛИЧКА, НЕ СЕ КОСИ, АКО НЯКОЙ НЯКОГА МИ КАЖЕ НЕЩО, АЗ ПРОСТО ЩЕ ПОГЛЕДНА И ЩЕ ВИДЯ ДАЛИ Е ТАКА... :blink:
ПП. разбирай го както искаш.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Divna

Елфидка, знам че се имате с Марая или поне съм останала с такова впечетление.
Утре ако Марая каже - Ая плете интриги между мен и теб, ти ще повярваш ли?
Трябва да е ясно на всички форумци, ние с теб дали имаме нещо общо дали някога сме общували. Ти си тук и можеш да кажеш, ДА или НЕ!

Изпуснах да спомена Уран и Стреличка, ей богу дори не знам кой набор са!
Останала съм с впечетление, че са софиянки, но не съм сигурна.
Едната мисля, че не понасяше деви, ама не знам коя от двете.
И те да кажат, някога дали сме поддържали контакт и дали съм клеветила пред тях някого.
Защото утре няма да съм тук и Бог знае въпросната Жасмина на кого каква бележка ще прати с мой ник ... ще има отмъщение, заради разобличаването, бъдете сигурни!
[/b]

Е, то е ясно, че щом въпросната личност се крие под различни никове, значи това и е забавлението и няма да се спре. То за болестта си трябва лечение, а тая личност не е достатъчно интелигентна, за да схване, че действително има проблеми и да потърси помощ от нужния специалист. Тук не сме лекари и не можем да й помогнем. Трябва да се ориентира към някое специализирано място за лекуване на "човешката душа", т.е. психиатричен кабинет.

*

elfidka

• 3129

Е, то е ясно, че щом въпросната личност се крие под различни никове, значи това и е забавлението и няма да се спре. То за болестта си трябва лечение, а тая личност не е достатъчно интелигентна, за да схване, че действително има проблеми и да потърси помощ от нужния специалист. Тук не сме лекари и не можем да й помогнем. Трябва да се ориентира към някое специализирано място за лекуване на "човешката душа", т.е. психиатричен кабинет.

Напълно съм съгласна с теб.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Asol

• 4140
Ти не беше ли Дева - много се обясняваш  :P, а важното е ти как се чувстваш сама пред себе си. Интриганти, злонамерени хора и такива които ще те обсъждат независимо от насоката, винаги ще се намират... така че ....  :blink:

*

elfidka

• 3129
Да, но утре ще се появи някой нов член на това форумно семейство и ще каже, че аз съм лудата!!! УВЕРЯВАМ ТЕ! Правил го в дир.бг, там му заключиха темата, разбира се
и тук няма кой да му повярва, но ще направи всичко възможно да ви убеди!!!
ще изкара от 9 кладенеца вода, и ще го направи!

Успокой се бе човек, какви са тези страхове.........
Ако.....
Ако......
И к'во от това   :lol:
Всички сме луди по своему.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

kaily

• 5145
Цитат
Хората се делят на такива дето им пука и на такива дето не им пука.

Аха, аз съм от вторите....ама бях от първите, ах как само бяяях....но човек се развива, в негова власт е.
Що си губиш времето и насочваш енергията навън към другите, вместо да я насочиш навътре и да отработиш текущите събития завинаги вътрешно?
Иначе няма да спрат да ти се случват, независимо къде ще отидеш.

*

Инти

• 2068
Снощо преди да си легна, това беше към 2: 30, бях сред 5те последни скрити юзъра, Марая беше писала за последно , но като кликнах в началото видях, че към 2:20 имаше само гости.

*

kaily

• 5145
Болният ти дядо не е енергия навътре, пак е навън.
Не се преработва така енергия.

*

elfidka

• 3129
Снощо преди да си легна, това беше към 2: 30, бях сред 5те последни скрити юзъра, Марая беше писала за последно , но като кликнах в началото видях, че към 2:20 имаше само гости.

Малиииии до много късно седите бре.....

Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Lillie

• 30532
Айа, не мога да разбера защо циклиш само върху един-единствен интернет маниак... Нима не допускаш, че е възможно да има и друг или други? Ако ти си била преследвана от някой виртуален "обожател", това все още не означава, че същият ще пише и тук. Малко ли са болните мозъци и скучаещите хора?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

elfidka

• 3129
Да, но утре ще се появи някой нов член на това форумно семейство и ще каже, че аз съм лудата!!! УВЕРЯВАМ ТЕ! Правил го в дир.бг, там му заключиха темата, разбира се
и тук няма кой да му повярва, но ще направи всичко възможно да ви убеди!!!
ще изкара от 9 кладенеца вода, и ще го направи!

Успокой се бе човек, какви са тези страхове.........
Ако.....
Ако......
И к'во от това   :lol:
Всички сме луди по своему.

Абе ти знаеш ли какво е да имаш фобии? Не става с Успокой се! Става само с доверие. А снощи на нея НЕ и беше гласувано доверие. тя беше обвинена в сплетни и интриганство.

Съжелявам за нея, но ще мине време, ще я опознаем. Тя е нов юзър все пак.  Доверието е нещо за което тябва време.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева