Здравей Гост

ЗА ИЗКУСТВОТО ДА СИ БЛИЖЕМ ХОРОСКОПА

• 479 Отговора
  • 69171 Прегледи
*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
Лилито, някъде бях чела /не зная дали е вярно/, че когато човек умре, то той се мотае из астрала и изживява наново много неща от живота си, за да може да приключи с натрупаните и неизразходени емоции приживе. та може би в такива моменти докато спим, то нашите духове като странстват астрално и се натрисат на някакви такива близки егрегори  :-\  а понеже ти си имала дълбока връзка с мама си и затова нейният егрегор те е привлякъл  :rolleyes:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

Съпругът на моя приятелка, който е обсолютно невярващ, няколко пъти вижда у тях починалата си майка. Не направи опело на погребението й. А преди той да я види за пръв път /след смъртта й/ съпругата му /приятелката ми/ я е сънувала, как се връща у тях, като въпросната свекърва е казала, че се връща, защото там не й харесва.  :mellow:

Аз още снощи дадох череши на съседите. :rolleyes: Не мога да ходя на гробища на задушница и да раздавам. Направо ми присяда, ако ми дадат да ям по такъв повод.  :'( Иначе, ако съседите раздават, нямам нищо против. Споменавам си човека и толкова.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Lillie

• 30532
На мен пък ми е интересно ще ме накаже ли християнският Бог, ако реша да чистя днес?  ;D Снощи не успях да довърша, а и Лорд само обещава, а после прави чупка и изчезва като стане въпрос за обещаното.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
Раздавам, когато аз реша, а не когато е прието да се раздава. Просто отивам и с чисто сърце купувам от любимите бонбони на майка ми или някакви други, хубави (а не колкото да мине номерът) и ги нося в двата зоомагазина, където купувам храна за любимците, и в козметичния салон, където редовно ходя, а те са на две крачки от нас.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
аз на великден чистих и както виждаш мърдам още  :57:  никой не е дошъл да ми размахва сопи под носа  :P

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Lillie

• 30532
И аз така и както виждаш дишам още.  ;D А и в семейството ни има една странна черта, която явно се предава по наследство - много обичаме да се чисти и пере по празниците.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

Ми аз не знаех, че не трябвало да се работи днес. Изпрах и сготвих. Но, ако знаех, щях да се възползвам от промоцията  ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Lillie

• 30532
Споко, чедо, като дойде Марая ще ти опрости греховете.  :P
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
когато човек умре, то той се мотае из астрала и изживява наново много неща от живота си, за да може да приключи с натрупаните и неизразходени емоции приживе.

Така погледнато, аз напоследък изживявам наново много неща и ситуации, много ми се повтарят, други са ми нереализирани желания, които ги изживявам като реализирани за кратък период от време. И го бях забелязала това и таман се чудех какво ще да е, а то - била съм била умрела.  :-X

*

Nebesna

А знаеш ли, Небесна, защо е дошъл духът на майка ми? Защото вчера й казах, че днес ще ида на гроба й.
А знаеш ли защо ми се обаждат приятели в тежък момент без да съм посегнала първа към телефона? Защото в мислите си ги викам. А знаеш ли защо идват мои познайници в сайта, когато имам нужда от тях? Защото тях съм ги "викнала". Не мисля, че за един неверник това е постижимо.

А с това какво искаше да кажеш:

Цитат
Цитат
Странно, защо ли заговорихме изведнъж за християнски морал и ценности? Станахме добри, хрисими и чисти.
Белика, това не е към теб! Не вземай думите ми насериозно. Просто задавам риторични въпроси понякога..
.

Кое ти е странното Лили? Ако не е насочено към Белика, тогава е насочено към мен, защото аз поведох диалог с нея. Според теб съм лицемерка така ли? Преструвам се на "хрисима и чиста" . Внимавай какво говориш за човек, когото си виждала 1-2 пъти. Нямаш право да ме съдиш, нито да ми казваш какво да говоря във въпросната тема с въпросната Белика.

ПП. Не съм говорила за ценности и морал. Попитах за празника Задушница.
« Последна редакция: Май 22, 2010, 03:13:22 pm от Небесна »

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
.
« Отговор #450 -: Май 22, 2010, 03:13:15 pm »
.
« Последна редакция: Февруари 27, 2013, 06:00:52 am от Синухе »

*

Lillie

• 30532
Нямаш право да ме съдиш, нито да ми казваш какво да говоря във въпросната тема с въпросната Белика.

Аз не те и съдя, мила.
Но да ми изтъкваш, че нещо ми е било за урок, не е ли съдене?
Повдигам този въпрос, защото Вещичка все говори за херметичния закон на приемането.
Но преди да очакваш приемане от другите, научи се да приемаш и ти. Това не го насочвам директно към теб, макар и да говоря във 2 л. ед.ч.
А истинското лице на нещата вече видях, благодаря за което. Впрочем, изобщо не съм и учудена, очаквах го.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
Небесна,ти пък какво се засягаш  :unsure:

Лили говори за повсеместно явление...

Да бе, и аз се чудя що трябва да се засяга някой.
Гузен негонен бяга?  :-\ И без да имам Меркурий в Риби, умея да използвам символичен език и метафори. Не е нужно да съм посочила конкретно някой, говоря за масови тенденции.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

Небесна,ти пък какво се засягаш  :unsure:

Лили говори за повсеместно явление,което е от време уно-на мен ми е смешно,когато някой стане изведнъж много религиозен около празник,а после старата песен на нов глас.

Не е така Синухе, не бива да се налива масло в огъня, когато хората са уязвими.
Белика апелира към всички да се смирим в навечерието на деня за почит към духовете на мъртвите. Аз влязох в диалог с нея. После Лили езказа едно мнение, свързано с лицемерие, с уточнението, че то не се отнася за Белика, а за кого се отнася тогава? Значи тя държи предварително да се извини на Белика, с което показа, че уважава вярванията и, което автоматично означава че аз съм лицемерката. Няма да търпя това.

Лили, спри да се занимаваш с мен, с с ценностната ми система, ако обичаш. Оттук нататък с теб ще разговарям само по интелектуални казуси. Една веднъж се опита да засегне ценностната ми система в този форум. Гледайте себе си.

*

Lillie

• 30532
Небесна, никога не съм споменала за ценностната ти система, по никакъв повод! Тя не ме интересува, а и вече имах възможността да се убедя каква е ценностната система на някои от съфорумците. Има елементарни на пръв поглед неща, които я издават. Всичко ми е кристално ясно отдавна. И не ми е нужно да се занимавам с теб. Както виждаш, ти ми отговаряш, ти ми казваш кое е "редно" като поведение и кое не е.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
Ъхъ...и секи със секи се фана за гушата по секи един повод.
Лудницата настъпва, вервайте ми.  :-\

*

Lillie

• 30532
Време е за чистене на шлаки, Кайли.  ;D
Тук понеже всеки изтъква високото си духовно ниво, та да видим сега на практика на кой колко му е.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

jinom

• **
  • 1753
Ъхъ...и секи със секи се фана за гушата по секи един повод.
Лудницата настъпва, вервайте ми. 
:-\

То е като ония филми. Един като се сбие във бара и всички почват да се бият.  ;D

*

Lillie

• 30532
Просто изхвърляхме шлаката, админе  ;D, а някой взел че се посрал.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

в природата нищо не се губи,само преминава от едно състояние в друго,  ;) ;D
strelicka
Sr. Member

Публикации: 1111- четири единици,започвам нов етап на преминаване

Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...