Здравей Гост

Отблъскване на просяци?

• 7 Отговора
  • 2122 Прегледи
Отблъскване на просяци?
« -: Май 20, 2010, 05:20:20 pm »
Писна ми вече! Тези черни котки постоянно ми пресичат пътя! Също така привличам и просяците. Де що черна котка има все ще ми пресече пътя. Не съм чак толкова суеверен човек, обаче това започва да ме дразни вече. Не е нормално да се случва толкова често. Преди малко една ми пресече пътя, но този път не минах а заобиколих. А за просяците - де що има просяк все от мен ще иска пари. Не знам за някаква богаташка ли ме вземат? Аз винаги давам пари, обаче много от тях не заслужават, защото винаги им е малко. Много ме нервят като кажат "Е само толкова ли?" а ако купиш на някои дечица баничка и ти я хвърлят. Как да отблъскам просяците и негативно-настроените хора от мен? Вие какви ритуали имате за това? Питам най-вече защото ако се повтори нещо такова и вече ще ме избие на истерия.

*

Lillie

• 30532
Re:Отблъскване на просяци?
« Отговор #1 -: Май 20, 2010, 05:34:39 pm »
Някога мислила ли си, че би могла успешно да реализираш и писателския си талант?  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2 -: Май 20, 2010, 05:39:38 pm »
Първо помисли какво имаш да им "даваш" и защо са ти противни.  :blink:
Нали си маг, усещаш енергиите, скрити отвъд материята.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #3 -: Май 20, 2010, 05:47:42 pm »
Да си присвоиш прозвището Маг не означава, че ти е дадено да разбираш причините за нещата.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4 -: Май 20, 2010, 05:52:45 pm »
Нямам какво да давам, защото вече всичко хубаво от себе си раздадох на хората. А те се изгавриха с мен. Вече и себеуважение не ми остана.

Това не са думи на маг, на човек, който е готов да помага на хора, изпаднали в беда. От думите ти се вижда, че ти самата страдаш, изпитваш възмущение и не си в състояние да помагаш на другите, ти самата търсиш помощ.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #5 -: Май 20, 2010, 06:00:34 pm »
Само че не ми отговори на въпроса - как да отблъсквам противните просяци?

Като престанеш да им даваш пари, което всъщност идва от съжалението към тях, което пък е продиктувано от съжалението което изпитваш към себе си.

*

Nebesna

« Отговор #6 -: Май 20, 2010, 06:13:57 pm »
Все пак темата ми не е да се оплаквам, а да поискам някакви трикове като амулет, отблъскващ негативното и пр.

Трябва да работиш върху промяната на вътрешното си състояние, а не да си служиш с някакви външни защити. Всичко е в ума! Щом просят и са се преродили в това състояние, значи това е тяхната карма.

*

Деа

• *
  • 106
  • Слънце-Козирог Асцедент-Везни Луна-Водолей
« Отговор #7 -: Май 20, 2010, 06:53:35 pm »
Абе Жесмина мн. противоречия има в постове ти мила.Може и аз да греша ама така изглежда отстрани.Поне за мен.