да,спомням си.Градът беше Лондон,както в старите филми,къщи една до друга,стълби до входните врати,огради от ковано желязо.Интересното е 4е нямаше никой.Абсолютно безлюден.И много красив. Интересното е,4е съвсем то4но помня мъжа и букета от рози,огромен беше.Не знам защо толкова се изплаших от него,не го познавам.друго интересно е светлината в тунела и дверите като в църква и някак 4ух''Не си за тук още,още е рано''.И тогава ръката ми подаде пръстена,ако знаете какви искрици излизаха от него!?. Казах ви,4е имаше продължение: Този път ве4е бях пред вратата,тя се отвори и един старец ме покани вътре.Наоколо беше вси4ко в зеленина,с много плодни дръв4ета,на места имаше големи поляни,а на тях изградени амфитеатри от дърво.В тях имаше много хора с бели дрехи,в центъра имаше също такъв старец,като този който беше с мен,и говореше нещо.Нищо не 4ух и не разбрах от сказката.Старецът ми каза''видя,стига ти толкова''. И този сън беше само за 10-15 минути. А пропо:пръстенът ми го сложиха на показалеца,не знам дали има зна4ение.Тези ливади зелени ги сънувам доста 4есто,но не съм разбрала да има нещо свързано с ежедневието ми.