Като гледам картата на Баш Петела, само с мен няма връзка от минал живот. :73: :57:
Лили,по същия повод до къде стигнахме с рисунките,4е заредих с нафта))))))))
Зна4и се допълваме и може и ти да дойдеш на Пани4ище.
Цитат на: лорд в Май 23, 2010, 12:47:31 pmЗна4и се допълваме и може и ти да дойдеш на Пани4ище.Само ме притеснява, че може да възникне силен сексуален заряд, тогаз какво ще правим. Твоят Марс в опозиция с Венерата ми, твоя Венера в квадрат с Марс моичкия....
доста магнетичен и сексуален индивид .сатурн на МЦ е гаранция за успех рано или късно....мисля , че е възможен някакъв инцидент , заради любовта към риска , видна от картата ти.преживял ли си транспортно произшествие? :rolleyes: :unsure:
Цитат на: sunrain в Май 23, 2010, 12:50:07 pmЦитат на: лорд в Май 23, 2010, 12:47:31 pmЗна4и се допълваме и може и ти да дойдеш на Пани4ище.Само ме притеснява, че може да възникне силен сексуален заряд, тогаз какво ще правим. Твоят Марс в опозиция с Венерата ми, твоя Венера в квадрат с Марс моичкия.... айдяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя отиде коня у ряката женски бой ще настане и ще фърчи коса и кожа :57:аз ще си взема купа с пуканки и ще зяпам с кеф
Веще, що ще се бием...за секс идеше дума.
Цитат на: лорд в Май 23, 2010, 12:43:03 pmИнтересуват ме,тези 2 разли4ни тау-квадратури по ка4ества. Понякога не мога да определя, коя е по-силната. За този Сатурн на върха, да не говорима защо две, аз не съм много в час с астрологията, но виждам в моя зет един тау- луна, марс, уран..при мен нептун няма квадрат с венета, що така??>..
Интересуват ме,тези 2 разли4ни тау-квадратури по ка4ества. Понякога не мога да определя, коя е по-силната. За този Сатурн на върха, да не говорим
Цитат на: sunrain в Май 23, 2010, 12:54:12 pmВеще, що ще се бием...за секс идеше дума. ми щото кокошарника е пълен и няма си само ти на клона... упс пардон - на пиперката