неговата е бре :blink:
Това истинската ти карта ли е или фалшива? :angry:Ако Вещичка наистина те познава и знае кога си роден да каже дали това е картата на лорд!!!
Цитат на: Вещичка в Май 23, 2010, 12:17:32 pmнеговата е бре :blink:Откъде знаеш?
За твое улеснение,мога да ти напиша 4ас и място на раждане. Виждам,4е се затрудняваш. София,17:45, 13.03.1973. Смятам,4е те улесних доста. :clap:
Цитат на: лорд в Май 23, 2010, 12:15:11 pmЩе се радвам да обсъдим заедно аспектите в натална ми карта :97:ако може да се вмъкна в тарапаната относно картата- имаш като моя асц., разлика по- малка от 3 градуса, плутон в първи дом. уран във втори, нептун в трети,/ такива са и моите/, макар да мърдат малко знаците, защото си по- малък с две години..венера, слънце и меркурии са ти в седмия ми дом, и в твоя, ест., хирон ти е в осми, овен, както и моя, сатурна ти е на мц като моя, само че моят е от към девети дом..луната в рак се спогажда с моята в телец, и изобщо- мисля, че си готин тип.. по знаци планетите ти съвпадат с тези на мойто човек, който е роден няколко дни преди теб, та и от там си вадя съответните изводи..жена ти е щастливка, също като мен, че сме ви намерили такива съкровища..
Ще се радвам да обсъдим заедно аспектите в натална ми карта :97:
интересна карта!подвижен и флексабилен мъж , зависим от партньорите , стремящ се към хармония в отношенията.
Пусни си снимката:http://astrosite.org/forum/index.php/topic,3103.980.htmlДокато не го направиш прекратявам всякакви разговори с теб, за твое щастие.
Е, време е да направим събиране на рода в някой хотел в Пани4ище, 4е току-виж някой видял Агарта и какво има вътре