Здравей Гост

марс в дева

• 224 Отговора
  • 31272 Прегледи
*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
Re:марс в дева
« Отговор #160 -: Юни 24, 2010, 07:44:58 am »
А,и да не забравя...вибрацията е важна-)))),излъчването. Няма да си купя нещо току-така,ако не усетя излъчването ;D

Кабала, надявам се не искаш да кажеш, че не харесваш излъчването на моите икони. Повярвай ми, те са шити с много, много любов. :blink:

много ми харесват всичките ти творения,излъчват красота и хармония , в коя църква е "Красива Богородица" ако не е тайна  и е в  София :rolleyes:
Благодаря ти, Стреличке. "Красивата Богородица" се намира в църква в Бургас. От където съм и аз. ;) :blink:
Е, глупости,как ще кажа такова нещо...ако го мислех, вярвай ми,щях да го изплюя веднага-))))Хич не си държа езика зад зъбите-)))). Крис даде обяснение за покупките на рибите, ама не е точно тъй-))).Това е все едно да срещнеш мъж и да се влюбиш от пръв поглед и да си кажеш :"Божичко,ето го..."Е, при мен се получава същото. Демек, вибрирането е с еднаква честота-))))...
Среличка, душо гобленена, ще си избера, но ми позволи и аз да ти направя подарък. Знам как се шие такова чудо-)))) и какъв е зоррррр ;D
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #161 -: Юни 24, 2010, 07:50:02 am »
Кабала понеже съм ти длъжница ;D избери си икона -гоблен и аз ще ти го ушия за подарък ако желаеш де
Опааааа,сега,не ми казвай,че се и познаваме, че никът нищо не ми говори :-\...
Миа, ся се зазяпах в твоите гоблени...е, изгледът към морето е невероятен....Дзен-))))
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

*

Деа

• *
  • 106
  • Слънце-Козирог Асцедент-Везни Луна-Водолей
« Отговор #162 -: Юни 24, 2010, 08:13:24 am »
Мия и аз имам Изглед от морето само че моя е 1към 4 изключително красив.Кабала познаваме се задочно :blink: ПРеди време ти пратих даните си и ти ми помогна със съвет.

*

Nebesna

« Отговор #163 -: Юни 24, 2010, 08:52:44 am »
Леле, мале с какви красоти влязохме в съприкосновение с този Марс в Дева:
иглата е по Марс, а педантичната прецизност е по Девата.
Майсторлък се иска и търпение...

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #164 -: Юни 25, 2010, 06:52:43 am »
Мия и аз имам Изглед от морето само че моя е 1към 4 изключително красив.Кабала познаваме се задочно :blink: ПРеди време ти пратих даните си и ти ми помогна със съвет.
Че един съвет колко цял гоблен ли е,бе?! Баси, аз ако знаех,къв бизнес щях да врътнааа ;D ;D ;D ;D ;D

*

Деа

• *
  • 106
  • Слънце-Козирог Асцедент-Везни Луна-Водолей
« Отговор #165 -: Юни 25, 2010, 11:56:56 am »
 ;D ;D ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #166 -: Юни 25, 2010, 08:34:46 pm »
а това са ми двете графики - аматьорски са, но си ги обичам, защото за мен имат специална символика  ;D  дракона го нарисувах когато започнах да се занимавам с езотерика, а другата когато реших да се разведа  :-[

А, Вещичке, намерих твоята муза :blink:, съвсем случайно.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #167 -: Юни 25, 2010, 08:36:13 pm »
а това са ми двете графики - аматьорски са, но си ги обичам, защото за мен имат специална символика  ;D  дракона го нарисувах когато започнах да се занимавам с езотерика, а другата когато реших да се разведа  :-[

А, Вещичке, намерих твоята муза :blink:, съвсем случайно.

Вещунгера има проблем с компа, ама утре, на "маса" ще го оправим-)))

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #168 -: Юни 30, 2010, 04:52:56 pm »
нещо случва ли ВИ се от този транзит?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

sunrain

• 6710
« Отговор #169 -: Юни 30, 2010, 04:56:59 pm »
Мии, не увидиш ли във форума.  ;D

На мен лично за щастие ми се разминава само с проБлеми с компютъра, пак, и усилени комуникации, като се има предвид, че ми прави почти съвпад с Меркурий. И пътувания зачестиха, но то това от друго.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Helo

« Отговор #170 -: Юни 30, 2010, 04:59:04 pm »

На някои им докара истерия. Но може да е и от възрастта.  :-\

*

Марая

• 28287
« Отговор #171 -: Юни 30, 2010, 05:03:09 pm »
Мии, не увидиш ли във форума.  ;D

На мен лично за щастие ми се разминава само с проБлеми с компютъра, пак, и усилени комуникации, като се има предвид, че ми прави почти съвпад с Меркурий. И пътувания зачестиха, но то това от друго.

видях и онемях :-X.
не е за вярване!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #172 -: Юни 30, 2010, 05:05:36 pm »

Helo,с този транзит да не се влюбиш,че на там отива,май... ;)

*

Марая

• 28287
« Отговор #173 -: Юни 30, 2010, 05:12:20 pm »

Helo,с този транзит да не се влюбиш,че на там отива,май... ;)

АКО Е В АСПЕКТ към Венерката или к5 ,к8 е отекла.... ;D ;D

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #174 -: Юни 30, 2010, 05:13:30 pm »
точно де, към венера, в 7 ;D и ся предстои ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #175 -: Юни 30, 2010, 05:19:10 pm »

малиииий , не е шега работата.
това си е 7-ми! кВа лИбов.....направо си е време за брак. ;D

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #176 -: Юни 30, 2010, 05:21:22 pm »

малиииий , не е шега работата.
това си е 7-ми! кВа лИбов.....направо си е време за брак. ;D
отървахме я ти каааам-))) че и затъмнението и ще е в секстил с венерата ( орбис от 1 гр.) по оста 9-3 ;D

*

Nebesna

« Отговор #177 -: Юли 01, 2010, 07:12:47 pm »
Имам една служителка, дето и гази Марса стелиума в Девап - направо е "сдала багажа" - на ръба на издържливостта си е, при това е в отпуск. Но при нея думата отпуск е с твърде относително значение, понеже се товари с работа и не знае кога да спре.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #178 -: Юли 01, 2010, 07:38:29 pm »
И мен ме е обзел един див работохолизъм.
И откакто Марс е навлязъл в Дева, с повече лекота си изпълнявам домакинските задължения, а тях хич не ги любя.  :-[
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

tanina80

« Отговор #179 -: Юли 02, 2010, 05:51:29 pm »
Имам една служителка, дето и гази Марса стелиума в Девап - направо е "сдала багажа" - на ръба на издържливостта си е, при това е в отпуск. Но при нея думата отпуск е с твърде относително значение, понеже се товари с работа и не знае кога да спре.

;D стига беее, не може да бъде  ;D, това все едно мойта шефка го е писала. То не беше "стелиум в Дева", то не беше "понеже се товари с работа и не знае кога да спре" ... И аз между другото затова излязох в отпуска - имах чувството, че ще умра на работа. Не че сега пак не ми звънят по 5 пъти на ден по телефона ...., но определено , успях да си прекарам една кратка, активна, готина почивка на плажа  ;) И в понеделник, прежедевременно, пак трябва да ходя да опъвам юздите  :(