Ей здрасти, нещо я бях забравила тази тема

аз съм на тема Чомски - страхотни разработки, познавам още един професор в БГ с изгряващо слънце и Юпитер съвпад с МЦ и наистина и той истински учен, в смисъл те за мен водят напред "цивилизацията", правят открития.
така за мен важните аспекти:
1. изгряващо Слънце - уверени са в себе си, за добро или лошо.
2. източен Меркурий, и той изгряващ и по правилата на Птолемей - той ще му определи професията - и Меркурий отговаря за вербализацията, обаче според мен и Луна във Везни - бзаимоотношенията (нали това е целта на вербализацията) и Уран на ИЦ са го подтикнали да се насочи именно към тези изследвания и да задълбае на такова ниво - Уран на купситдата на 4 дом.
3. най-добрите астролози, коиро съм чела и лични мои 3 познати лекари (също много добри, двама златни хипократи - завършили са Мед академия с ПЪЛНО 6, това за мен е подвиг) имат Сатурн в 1 дом - дълбочина, структуриране и осъзнаване.
4. силен Стрелец - обобщава и бързо наглася мисълта си, а и са си идейни и Нептун в 9 дом - Нептун все го свъзрвам с невроните и "органичните технологии", ако Уран са си чистите технологии, Плутон ядрената енергия и тн, то нептун е доста по фин и манипулативен и някак ми е органичен - емоции, неврони (друг тип структора).