Здравей Гост

Практика с популярни личности

• 1571 Отговора
  • 233368 Прегледи
*

katrin_ls

Re:Практика с популярни личности
« Отговор #740 -: Ноември 06, 2010, 01:27:34 am »
Боже, чудя се какво работи и с какво е известна. Обърках се съвсем.
Значи, според мен е кичозна, но НЕ Е секаспилна. Не е модел със сигурност, но може да е актриса. Има заложби на актриса. Но има и усет към изкуството. Управител на 1 интерсептиран дом Нептун е на МЦ.  С изкуство се занимава , сигурна съм.

Пътува в чужбина!!! Дали не е дипломат или доброволец, но работи за благотворителни каузи.

Обича много родителите си, милее за тях. Имаме хармонична връзка между управителите ИЦ и МЦ. Грижи се много за тях по всякакъв начин.

« Отговор #741 -: Ноември 06, 2010, 01:31:55 am »
Като видях картата, ми се стори, че нещо като Кейт Мос. Не, картата не е нейна, но това, което виждам в картата (все едно виждам нещо ;D), ми напомня за излъчването на Кейт.
Може да е певица и да пише текстове на песните си сама - дълбоки, съдържателни текстове.
« Последна редакция: Ноември 06, 2010, 01:52:44 am от Mirabella »

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #742 -: Ноември 06, 2010, 01:34:50 am »
Тази Луна в Козирог в квадрати с Плутон и Юпитер сериозно ме обърква. Там тя е сдържана и владее емоциите, но при толкова огън, чудя се ... По-скоро си мисля, че не умее да се владее, както и че е срамежлива и скована!   :-X  Противоречива личност, няма баланс при нея или или... двете крайности.

Zащо?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #743 -: Ноември 06, 2010, 01:35:42 am »
Като видях картата, ми се стори, че нещо като Кейт Мос. Не, картата не е нейна, но това, което виждам в картата (все едно виждам нещо ;D), ми напомня за излъчването на Кейт.

По-смело! ;DДавай, мисли.... ;) :wub:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

katrin_ls

« Отговор #744 -: Ноември 06, 2010, 01:37:12 am »
Тази Луна в Козирог в квадрати с Плутон и Юпитер сериозно ме обърква. Там тя е сдържана и владее емоциите, но при толкова огън, чудя се ... По-скоро си мисля, че не умее да се владее, както и че е срамежлива и скована!   :-X  Противоречива личност, няма баланс при нея или или... двете крайности.

Zащо?

Еми, защото имаме ранена Луна в Козирог. Ранена от Плутон в 7ми. Проблеми в партньорствата, много преживява нещата там.  :-[   Луна в Козирог си е скована ...А това че е емоционална като натура няма спор. Човек на настроения е. Но с толкова огън си мисля, че едва ли е поставена  на много отговорна длъжност.
Едно е сигурно, не е банкер, не подписва договори, не е брокерка...  ;D 
Човек на изкуството с този Нептун на МЦ!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #745 -: Ноември 06, 2010, 01:37:58 am »
Макар че Луна в Козирог е привидно сдържана, според мен самоконтролът й коства доста. При някои обстоятелства има тенденция към вземане на прибързани решения, особено в сферата на взаимоотношенията - Марс в Близнаци попада в мидпойнта Слънце/Луна. Партньорът трябва да отговори на много условия, понякога и на нея самата може да й е трудно да ги дефинира, списъкът с желанията често търпи актуализация.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

katrin_ls

« Отговор #746 -: Ноември 06, 2010, 01:40:02 am »
Луна в Козирог може да бъде и доста взискателна. Ревнива е.

Марая, ти познаваш ли я? Ние си говорим тук за характер и нрав, ама ...

Добра имитаторка е, възможно е да дублира филми дори.  :-\
« Последна редакция: Ноември 06, 2010, 01:46:22 am от aiia »

*

Марая

• 28287
« Отговор #747 -: Ноември 06, 2010, 01:49:05 am »
Макар че Луна в Козирог е привидно сдържана, според мен самоконтролът й коства доста. При някои обстоятелства има тенденция към вземане на прибързани решения, особено в сферата на взаимоотношенията - Марс в Близнаци попада в мидпойнта Слънце/Луна. Партньорът трябва да отговори на много условия, понякога и на нея самата може да й е трудно да ги дефинира, списъкът с желанията често търпи актуализация.

Нещо за личния и живот... :-\ :blink:

*

katrin_ls

« Отговор #748 -: Ноември 06, 2010, 01:50:55 am »
Ревнива е. Като орлица е. С тази ранена Луна в Козирог, дори си мисля, че е с ниско самочувствие. Може да е постигнала много, но има ниска самооценка. Критична е спрямо себе си.  :-[

*

Марая

• 28287
« Отговор #749 -: Ноември 06, 2010, 01:52:09 am »
Тази Луна в Козирог в квадрати с Плутон и Юпитер сериозно ме обърква. Там тя е сдържана и владее емоциите, но при толкова огън, чудя се ... По-скоро си мисля, че не умее да се владее, както и че е срамежлива и скована!   :-X  Противоречива личност, няма баланс при нея или или... двете крайности.

Zащо?

Еми, защото имаме ранена Луна в Козирог. Ранена от Плутон в 7ми. Проблеми в партньорствата, много преживява нещата там.  :-[   Луна в Козирог си е скована ...А това че е емоционална като натура няма спор. Човек на настроения е. Но с толкова огън си мисля, че едва ли е поставена  на много отговорна длъжност.
Едно е сигурно, не е банкер, не подписва договори, не е брокерка...  ;D 
Човек на изкуството с този Нептун на МЦ!
А с какво се занимава , от какво си вади хляба? :blink:

*

katrin_ls

« Отговор #750 -: Ноември 06, 2010, 01:54:03 am »
С изкуство - пее, танцува, рисува, пише, актриса може да е, добра имитаторка е, нещо с деца може да се занимава - циркова актриса също може да е... представям си я с обръч в някой цирк  и една змия увита около нея и много погледи втренчени... както вече казах, кичозна е, обича лъскавкото като мене  ;D - дали не е онази циркова актриса дето загина в щатите?  :-\  Точно така си я представям като Деси Кехайова.

*

Марая

• 28287
« Отговор #751 -: Ноември 06, 2010, 01:56:07 am »
С изкуство - пее, танцува, рисува, пише, актриса може да е, добра имитаторка е, нещо с деца може да се занимава - циркова актриса също може да е... представям си я с обръч в някой цирк  и една змия увита около нея и много погледи втренчени... както вече казах, кичозна е - дали не е онази циркова актриса дето загина в щатите?  :-\  Точно така си я представям Деси каква беше... интересна фамилия имаше.

В личния живот , деца ..... :-\

*

Uran

• 6041
« Отговор #752 -: Ноември 06, 2010, 02:03:01 am »
По картата на Марая.
Животът на дамата може и да е на показ. Работата може по някакъв начин да спъвала емоционалния и живот и да е довела до развод. Активна е.

По повод темата с даването: Тя как е с даването и благотворителността?

*

Марая

• 28287
« Отговор #753 -: Ноември 06, 2010, 02:03:57 am »
Tемата е провокативна ;D , а и какво лошо да провокираш Уран- той обича това :rolleyes: :P ;D?
Та...какво рече за децата , брака....., за любовта....

*

Uran

• 6041
« Отговор #754 -: Ноември 06, 2010, 02:05:00 am »
Ако въпросът е към мен: Има някакъв конфликт м/у работа и личен живот най-общо казано.

*

katrin_ls

« Отговор #755 -: Ноември 06, 2010, 02:06:04 am »
Може би животът й е на показ. Има скандали около нея, и това е възможно. Дали не е някоя фриволна дама!?  :mellow:

*

Марая

• 28287
« Отговор #756 -: Ноември 06, 2010, 02:13:36 am »
Може би животът й е на показ. Има скандали около нея, и това е възможно. Дали не е някоя фриволна дама!?  :mellow:

Какво разбираш под фриволна? :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #757 -: Ноември 06, 2010, 02:14:45 am »
Ако въпросът е към мен: Има някакъв конфликт м/у работа и личен живот най-общо казано.

:wink2: :kissd: , радвам се , че се включваш....
Да има.... :blink:

*

katrin_ls

« Отговор #758 -: Ноември 06, 2010, 02:15:17 am »
Може би животът й е на показ. Има скандали около нея, и това е възможно. Дали не е някоя фриволна дама!?  :mellow:

Какво разбираш под фриволна? :blink:

Еми освободена, без задръжки... прави каквото си поиска. Не се съобразява  с никого. Много ме обърква тази Луна в Козирог, честно! Дали не е някой кичозна дизайнерка...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #759 -: Ноември 06, 2010, 02:17:14 am »
По индийската има нужда от ректификация, т.к. АС попада на границата между Козирог и Водолей. Хармониците също се променят. Нямам точен час и място на раждане, но единият от двата разгледани варианти би могъл да преположи и проблеми с децата, евентуално загуба на едно дете. Но без данни не смея да правя сериозни предположения. Партньорската сфера също може да куца, да има някаква нестабилност там. Но всичко зависи от това доколко е точен часът на раждане. Ако Лагна е в последния градус на сид. Козирог, а не в първия градус на сид. Водолей, е по-вероятно да се случи това, за което споменах като вероятност.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.