Пробвах да засека събитията, използвайки датата на раждане на сина й. По индийската пак излиза, че картата реагира на Лагна в края на Козирог, т.е. малко по-ранно раждане.
Но някак прекалено нагласена ми изглежда на пръв поглед датата - Слънце, Луна, Марс и Юпитер в Лъв, Меркурий в Дева, Венера в първия градус на Везни. Сякаш са чакали и Венера да се намести в знака, в който е силна.
В картата на детето липсват твърди аспекти! Сякаш всичко е нагласено така, че да има няколко планети в Лъв и преобладаващи планети с есенциални достойнства, само секстили и тригони. Големи астрологични еквилибристики са правени според мен.
Интересно, дали раждането не е със секцио? Мисля, че има голяма вероятност тази дата да е предварително планирана от някой астролог, с който евентуално може да се е посъветвала.
Първо видях солара й за годината на раждане на детето и там имаше заложена вероятност за раждане с операция или някаква лекарска намеса. А след като видях констелациите в картата на сина й, още повече се усъмних.