Здравей Гост

Практика с популярни личности

• 1571 Отговора
  • 233770 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Практика с популярни личности
« Отговор #780 -: Ноември 06, 2010, 04:00:13 am »
Доста нестандартни изяви за Венера във Везни, бих казала.  ;D

Що бе , ТОВА Е ТРОНОВА ВЕНЕРА :rolf: :rolf: :rolf:

ЧЕРВЕЙТЕ НЕ СА ТОВА КОЕТО СА!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #781 -: Ноември 06, 2010, 04:03:23 am »
На такива крайности дори моята овнешка Венера не е способна в съчетание със скорпионски Асцендент.  ;D Много си е "семпла" даже, като слушам какви драматични изпълнения има при някои хора.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #782 -: Ноември 06, 2010, 04:07:02 am »
На такива крайности дори моята овнешка Венера не е способна в съчетание със скорпионски Асцендент.  ;D Много си е "семпла" даже, като слушам какви драматични изпълнения има при някои хора.

И моята , попаднала в прегръдките на САТУРН....., студена /на пръв поглед/ ;D ;D , но ценителка....
А за Венера в Овен , ми е трудно да говоря ...защото привличам само такива Венери , но ги обичам! Както и Марс в риби...Другото няма значение.... :wub: ;) ;D
Тръпката , нея има ли я- всичко е наред!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #783 -: Ноември 06, 2010, 04:57:50 am »
Обаче сега чета биографията на Софи Маринова и там пише, че от малка има не само вокални данни, а и изявен сценичен талант, участвала е в театрални пиеси.
Гледам дискографията - първите й албуми излизат през 1995/96 година. Погледнах в ефемеридите - Юпитер транзитира през знака Стрелец, т.е. в съвпад с МС в картата и по-нататък с наталните планети в Стрелец. АС в солара за 1995/96 година също е в Стрелец. Същата година има и ингрес на Плутон в Стрелец - в знака на нейното МС, а възлите минават през Венера в радикса. Най-точната мажорна дирекция по това време е Сатурн/ДС, сходящ съвпад.
Точно тогава навлиза в антардаша на Юпитер (мажорен период на Луна и минорен на Юпитер). Така че е възможно наистина да е родена мъничко по-рано и АС по сидерал да попада в края на Козирог, не във Водолей. Тогава в дашамша (кариера, статус и професия) Луната, Юпитер и Сатурн попадат в Асцендента и има резон дашата на Луна/Юпитер да е дала старт на кариерата й в музиката и на сцената. В противен случай АС в дашамша минава в следващия знак заедно с Марс/Раху и някак не се връзват много нещата. Освен това при малко по-ранен час Луната и Сатурн попадат в знака на АС в навамша (Дева), а Юпитер и Меркурий в 5 дом (Козирог) и по този начин се формира Паривартана йога (рецепция) между У1 и У5, която носи успехи. Нормално е периодът Луна/Юпитер да е положил началото на нейната кариера. Освен това в тази навамша У1 се намира в 5 дом в съвпад с У7, има и съвпад на Венера и Марс в 3 дом (сценични изяви, артистичен талант), а Юпитер при този час на раждане се намира в 3 дом в раши и аспектира 7 дом и разпожения там У1 (Сатурн). По-чувствителна към дашата на Луна/Юпитер ми се струва картата с Лагна в Козирог, но трябва да се засече и по други техники.
За какво ли изобщо се занимавам при все това, че АС в западната карта е сигурен.  ;D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #784 -: Ноември 06, 2010, 05:02:48 am »

За какво ли изобщо се занимавам при все това, че АС в западната карта е сигурен.  

;) няма данни за развод в тази карта.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Lillie

• 30532
« Отговор #785 -: Ноември 06, 2010, 05:08:30 am »
Еми има една украинска погоровка, важи за мен във всяка едно отношение:

Цитат
"Не мала баба клопоту - купила порося"

Нямаше си бабата никакви грижи, купи си прасе.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #786 -: Ноември 06, 2010, 05:10:33 am »
няма данни за развод в тази карта.

Мен ако ме питаш, няма и кой знае какви данни за сключване на официален брак, ама тя си знае.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #787 -: Ноември 06, 2010, 06:07:55 am »
Пробвах да засека събитията, използвайки датата на раждане на сина й. По индийската пак излиза, че картата реагира на Лагна в края на Козирог, т.е. малко по-ранно раждане.
Но някак прекалено нагласена ми изглежда на пръв поглед датата - Слънце, Луна, Марс и Юпитер в Лъв, Меркурий в Дева, Венера в първия градус на Везни. Сякаш са чакали и Венера да се намести в знака, в който е силна.
В картата на детето липсват твърди аспекти! Сякаш всичко е нагласено така, че да има няколко планети в Лъв и преобладаващи планети с есенциални достойнства, само секстили и тригони. Големи астрологични еквилибристики са правени според мен.
Интересно, дали раждането не е със секцио? Мисля, че има голяма вероятност тази дата да е предварително планирана от някой астролог, с който евентуално може да се е посъветвала.
Първо видях солара й за годината на раждане на детето и там имаше заложена вероятност за раждане с операция или някаква лекарска намеса. А след като видях констелациите в картата на сина й, още повече се усъмних.  :-\

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

katrin_ls

« Отговор #788 -: Ноември 06, 2010, 06:15:50 am »
Lillie, ако не знаеш, да ти думам - повечето баровци искат децата им да са от зодия ЛЪВ!  ;D

Помня, че и на Азис щерката е родена под знака Лъв.  ;D Показност, душата... лъвски изпълнения, голям блян просто!!!  :P

И като липсват твърди аспекти, дали ще е пръсне от щастие?  ;D Май Софито си е давала паричките някъде, ей така...  :P

*

Марая

• 28287
« Отговор #789 -: Ноември 06, 2010, 06:19:11 am »
КАРТАТА НА ЛОРЕНЦО Е ПРАВЕНА ОТ АСТРОЛОГ..... ;D ;D ;D :P :wub: :wub:
Лека нощ- поръчки към вселената имате ли!?
Днес изпълнява желания! ;D :wub:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #790 -: Ноември 06, 2010, 06:19:27 am »
И са му нагласили една Кала Амрита йога в раши картата.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #791 -: Ноември 06, 2010, 06:20:51 am »

Имам, всеки ден я изричам. Много ми е скромна мечтата - да ги няма кучетата на мойта глава!  ;D
Сериозно говоря.  :(
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #792 -: Ноември 06, 2010, 06:28:55 am »

Имам, всеки ден я изричам. Много ми е скромна мечтата - да ги няма кучетата на мойта глава!  ;D
Сериозно говоря.  :(

Ще поръчам , ще стане по-рано- сигурна съм! :wub: ;)

*

Марая

• 28287
« Отговор #793 -: Ноември 06, 2010, 06:30:07 am »
И са му нагласили една Кала Амрита йога в раши картата.

от това не разбирам , но направих най-доброто и нека БОГ ме съди! ;D ;) :wub:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #794 -: Ноември 06, 2010, 06:41:37 am »
Халал да му е.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #795 -: Ноември 06, 2010, 06:45:32 am »
Помня, че и на Азис щерката е родена под знака Лъв.  ;D Показност, душата... лъвски изпълнения, голям блян просто!!!  :P

Не само баровците, Айя.  ;D
Покойния астролог Иван Станчев също така го е планирал (да му е живо и здраво детето).

Цитат
Като истински астролог Иван е планирал раждането на малката принцеса. Тя е зодия Лъв с аксцедент Лъв - безспорен лидер.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #796 -: Ноември 06, 2010, 05:31:01 pm »
И като липсват твърди аспекти, дали ще е пръсне от щастие?  

Абе не е съвсем да няма, да ти кажа.  :blink: Снощи пропуснах да забележа, че има една опозицийка с Уран, най-точна е с Луната. Все пак картата е пипната от астролог, а към Луна/Уран знам, че са пристрастни.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

abroad

« Отговор #797 -: Ноември 06, 2010, 05:58:08 pm »
Lillie, ако не знаеш, да ти думам - повечето баровци искат децата им да са от зодия ЛЪВ!  ;D

ма вие сериозно ли :unsure: ;D

п.п. честно казано нямам кой знае какъв опит с лъвски чеда, за целта онзи отгоре се погрижи да компенсира с четири планети в лъв, три от които лични, само не разбрах какъв е келепира ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #798 -: Ноември 06, 2010, 06:11:09 pm »
Ето тази карта например изобщо не е това, което изглежда на пръв поглед - лъвски стелиум, късметлийски АС (Стрелец), Слънце в съвпад с У1 (Юпитер). Не е пипната от астролог, де.
По-заспало и некадърно същество не съм виждала. Толкова бавно мисли и реагира, че дори си задавах въпрос Е ли е възможно да има някакви ментални отклонения. Изключително неадекватни реакции. Отличава се с това, че има силно изразена нужда от протекции и закрила. Също така много обича да вади кестените от огъня с чужди ръце - някой друг да свърши "мръсната" работа, а тя после да обере овациите и да получи бонус.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

abroad

« Отговор #799 -: Ноември 06, 2010, 06:28:06 pm »
е, моят анонс е за 12 дни по-рано, чак такава характеристика със сигурност няма как да дам ;D
но пак да попитам - каква е идеята за лъвски струпвания, че не разбрах