ООоо, Лили, моля те, аз съм извън твоите предположения. Цвете в саксия, виждала ли си?! Хич ме няма в агресивните ''спортове'', нито по грубите неща, а за рискове да не говорим. Предпочитам да загубя, но Не рискувам! Сигурно ще ме наречете страхливка. За да предприема нещо, първо мисля 2 месеца, после почва обстоен анализ, трябва да го огледам от всеки ъгъл, и накрая, често казвам ''НЕ''!
Леле, ние направо сме ''астрални близначки'' с нея. Факт, така си е. Не лъжа!
Цитат на: Небесна в Юни 18, 2010, 10:12:20 pmСпортист :clap:Какъв е спорта ?
Спортист
Абеееее, има наченки за изневери с тоя творчески аспект Венера/Нептун . За височината няма страшно (аз съм нисичка).
Цитат на: Divna в Юни 20, 2010, 07:48:46 pmАбеееее, има наченки за изневери с тоя творчески аспект Венера/Нептун . За височината няма страшно (аз съм нисичка). Нисичка?Незнам защо, но съм си мислила, че си поне 174 см.
Цитат на: Uran в Юни 20, 2010, 07:51:19 pmЦитат на: Divna в Юни 20, 2010, 07:48:46 pmАбеееее, има наченки за изневери с тоя творчески аспект Венера/Нептун . За височината няма страшно (аз съм нисичка). Нисичка?Незнам защо, но съм си мислила, че си поне 174 см. Уран, успях да стигна до 1,60 и спрях да раста. Родителите ми са големи българи ама аз си останах малка. Ама нищо де, и такава ме харесват .
Цитат на: Divna в Юни 20, 2010, 07:48:46 pmАбеееее, има наченки за изневери с тоя творчески аспект Венера/Нептун . За височината няма страшно (аз съм нисичка). Къде видя бенера и нептун?
Цитат на: kabala в Юни 20, 2010, 07:52:43 pmЦитат на: Divna в Юни 20, 2010, 07:48:46 pmАбеееее, има наченки за изневери с тоя творчески аспект Венера/Нептун . За височината няма страшно (аз съм нисичка). Къде видя бенера и нептун?Венера в 26*08 в Овен - Нептун 26*38 в Скорпион. Имаме доживотни повтарения на събития. В случая оглеждане в страни .
Цитат на: Divna в Юни 20, 2010, 07:57:42 pmЦитат на: Uran в Юни 20, 2010, 07:51:19 pmЦитат на: Divna в Юни 20, 2010, 07:48:46 pmАбеееее, има наченки за изневери с тоя творчески аспект Венера/Нептун . За височината няма страшно (аз съм нисичка). Нисичка?Незнам защо, но съм си мислила, че си поне 174 см. Уран, успях да стигна до 1,60 и спрях да раста. Родителите ми са големи българи ама аз си останах малка. Ама нищо де, и такава ме харесват .Оооо,Дивна си е дребничка,мъничка и сладичка и има невероятен смях,който заразява-))))
Цитат на: kabala в Юни 20, 2010, 07:58:48 pmЦитат на: Divna в Юни 20, 2010, 07:57:42 pmЦитат на: Uran в Юни 20, 2010, 07:51:19 pmЦитат на: Divna в Юни 20, 2010, 07:48:46 pmАбеееее, има наченки за изневери с тоя творчески аспект Венера/Нептун . За височината няма страшно (аз съм нисичка). Нисичка?Незнам защо, но съм си мислила, че си поне 174 см. Вещата и тя има квадрат на мерк и марс...абеееее,ти само се върни, ще те взема с колата и ще видиш и мен, и Вещата-)))Уран, успях да стигна до 1,60 и спрях да раста. Родителите ми са големи българи ама аз си останах малка. Ама нищо де, и такава ме харесват .Оооо,Дивна си е дребничка,мъничка и сладичка и има невероятен смях,който заразява-))))Мерси, мерси!Само където няма много такива като тебе дето да ги пускат оригинални, за да ме придизвикат да се смея А ти знаеш ли още не съм ти гледала аспектите на Меркурий. От къде ти идва тоя дар слово и да караш хората да се заливат от смях. Жалко, че тук в нета не е като на живо, щото като добавиш жестовете и мимиките си става верно да се попилее с теб човек от смях. Вещичка ще трябва да има нещо сходно с твоя Мерк, забелязала съм, че и тя се изразява по подобен начин.
Цитат на: Divna в Юни 20, 2010, 07:57:42 pmЦитат на: Uran в Юни 20, 2010, 07:51:19 pmЦитат на: Divna в Юни 20, 2010, 07:48:46 pmАбеееее, има наченки за изневери с тоя творчески аспект Венера/Нептун . За височината няма страшно (аз съм нисичка). Нисичка?Незнам защо, но съм си мислила, че си поне 174 см. Вещата и тя има квадрат на мерк и марс...абеееее,ти само се върни, ще те взема с колата и ще видиш и мен, и Вещата-)))Уран, успях да стигна до 1,60 и спрях да раста. Родителите ми са големи българи ама аз си останах малка. Ама нищо де, и такава ме харесват .Оооо,Дивна си е дребничка,мъничка и сладичка и има невероятен смях,който заразява-))))
Цитат на: Uran в Юни 20, 2010, 07:51:19 pmЦитат на: Divna в Юни 20, 2010, 07:48:46 pmАбеееее, има наченки за изневери с тоя творчески аспект Венера/Нептун . За височината няма страшно (аз съм нисичка). Нисичка?Незнам защо, но съм си мислила, че си поне 174 см. Вещата и тя има квадрат на мерк и марс...абеееее,ти само се върни, ще те взема с колата и ще видиш и мен, и Вещата-)))Уран, успях да стигна до 1,60 и спрях да раста. Родителите ми са големи българи ама аз си останах малка. Ама нищо де, и такава ме харесват .