Здравей Гост

Практика с популярни личности

• 1571 Отговора
  • 233688 Прегледи
*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
Re:Практика с популярни личности
« Отговор #100 -: Юни 20, 2010, 08:23:13 pm »
ам,да...както гледаме заедно тау-то,так аи йода и в случая, венерата ще му е много чувствителна точка за адаптиране
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

*

Divna

« Отговор #101 -: Юни 20, 2010, 08:29:30 pm »
Кабала, може да предизвикам смеха ти, но аз квадратурите в тао квадрата ги разглеждам също и по отделно  :-[. Както и опозицията. И едва после навръзвам нещата, за да видя как протича енергията.
А за върховете в йода и таото знам, че са изключително чувствителни. Нямам нито ход, нито таота, ама децата ми си ги имат предоволно  :(. Дъщеря ми има честта да притежава йод с връх Луна/Марс, а сина ми тао с връх Луна.

Смятай майка им каква болка им носи.

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #102 -: Юни 20, 2010, 08:32:25 pm »
И освен с майката, е свързано и с емоционалната сигурност,особено при сина ти
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

*

tanina80

« Отговор #103 -: Юни 23, 2010, 05:52:29 am »
Точно гледах новия главен секретар на МВР, Калин Георгиев в предаването на Цветанка Ризова по НОВА.
...
Много симпатично момче, че и хубаво, а и начетено. Впечатленията на гилдията в МВР и правосъдието от него з амомента са доста положителни. А на мен ми харесва като външност и чар... Ако и на вас ви е интересно да покоментираме...

"Калин Георгиев, роден на 1 юни 1969 г. в Пловдив, ...

Напомня ми на Бойко. Какво става в тази държава бе, само мъже зодия Близнаци. Че са чаровни - чаровни са, но ...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #104 -: Юни 23, 2010, 02:41:26 pm »
Аз говорих по принцип, че ние трудно можем да знаем истинската същност на популярните актьори и е много трудно да правим астро профил, тъй като не ги познаваме.

Същото важи и за политиците, и за други звезди от шоу бизнеса.
Това, което виждаме при тях, не е истинската им същност, а Арудха Лагна. По АЛ можем да съдим какво впечатление създава даден човек у аудиторията, с какво се отличава, какъв е образът, с който се представя. Същата концепция за АЛ може да бъде приложена и спрямо всеки, който търси популярност и има за цел да създаде публичен образ, имидж.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #105 -: Юни 23, 2010, 06:46:41 pm »
Гала и Наташка и на мен не са ми много симпатични. И двете ли бяха Водолейки?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #106 -: Юни 23, 2010, 06:51:23 pm »
Сещам се сега също така за Софи Маринова... дали е маска.. наистина изглежда истинска, неподправена, без маска , струва ми се, че не играе, стрелец е... хм. какво мислите вие?

На Софка я има картата, май в циганската тема беше.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #107 -: Юни 23, 2010, 06:53:06 pm »
Гала и Наташка и на мен не са ми много симпатични. И двете ли бяха Водолейки?

Лили, не говорим за зодиите. Защото аз познавам и симпатични водолейки.

О, да, но намирам и някои общи черти.  ;)
А Гала, ако правилно се сещам, май беше с АС Дева и Луна в Лъв... Не си спомням точно.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #108 -: Юни 23, 2010, 06:56:15 pm »
И на Васко /Азис/ може да разгледаме картата, някъде му мятаха данните по форумите, се сещам.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #109 -: Юни 23, 2010, 07:01:37 pm »
Каквото и да е циганка, ромка, гюпка, сякаш тя е една от най-обичаните популярни личности в България.

Ми да бе, викам, че темата е за циганите, Марая я отвори, не коментирам нея каква е. За картата ставаше дума, че я има. Но може и да бъркам, щото май на Бони гледахме картата. Ох, незнам, но днес главата ме сцепи просто и няма нормална мисъл в нея.  ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #110 -: Юни 23, 2010, 07:02:30 pm »
Исках просто да открием един българин, който наистина да го виждаме като ''добър човек'' без маски, фалш, и поза...

Това трудно ще стане според мен, ако говорим за "звезди" от шоу бизнеса.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

holanda

« Отговор #111 -: Юни 23, 2010, 07:11:57 pm »
Каквото и да е циганка, ромка, гюпка, сякаш тя е една от най-обичаните популярни личности в България.

Ми да бе, викам, че темата е за циганите, Марая я отвори, не коментирам нея каква е. За картата ставаше дума, че я има. Но може и да бъркам, щото май на Бони гледахме картата. Ох, незнам, но днес главата ме сцепи просто и няма нормална мисъл в нея.  ;D
картата,която разглеждахме ,беше на Бони..Марая май се познавала с нея и споделяше,че я харесва.На Софката никoй не е обсъждал картата.Иначе тя е много откровена,не може да ''играе.''. ..

*

sunrain

• 6710
« Отговор #112 -: Юни 23, 2010, 07:14:28 pm »
Трябва да потърся, сякаш и нейната я имаше... 

*

abroad

« Отговор #113 -: Юни 23, 2010, 07:45:26 pm »

От популярните личности сега се сещам и за Слави Трифонов. Мисля си, че и в живота си е такъв като на екрана...  

aiia, съжалявам че ще те разочаровам, но не
по-скоро се е слял толкова с екранната си личност, че забравя собствената

п.п. в повечето случаи няма как да знаем, трябва поглед отблизо
дори виртуалната "действителност" доста изкривява реалната представа, какво остава за другото

*

abroad

« Отговор #114 -: Юни 23, 2010, 07:53:42 pm »

Ок, дори и така да е. Той има все пак 1 лице. Сложна личност ми се струва, но то и за това има такива успехи. Каквото и да говорят злите езици, той е успял българин.

Точно така, успял е.
На злите езици това им е работата, все пак ;D
Успехът се дължи изцяло на лични качества в този случай.

*

holanda

« Отговор #115 -: Юни 23, 2010, 07:58:23 pm »
аууу,аз се сетих за един,които приемам за много добър човек...просто по интуция..Славито не е важен,обаче..Маестрото..май Евгени беше,не се сещам..много добър човек ми се струва.Даже,без да го познавам съм склонна да си заложа главата....

*

Деа

• *
  • 106
  • Слънце-Козирог Асцедент-Везни Луна-Водолей
« Отговор #116 -: Юни 23, 2010, 09:18:20 pm »
Не става дума за харесване, нямам нейни плакати по стените си, нито пък автографи по ръцете си. Истинска е, няма фалш и не лицемерничи пред хората. Естествена е. Не се прави на умна, остроумна, нито на интересна. Аз както казах, не слушам чалга, също така не съм музикален  критик и не мога да оценявам гласовите качества на изпълнителите. Що се отнася до визията й, тя не е манекенка и не коментираме пропорциите на тялото й както и на лицето. Говорихме за това дали е добър човек и дали се представя такава каквато е. Защото голяма част от ''звездите'', като видят камера и пощуряват.

От популярните личности сега се сещам и за Слави Трифонов. Мисля си, че и в живота си е такъв като на екрана...  

*

Деа

• *
  • 106
  • Слънце-Козирог Асцедент-Везни Луна-Водолей
« Отговор #117 -: Юни 23, 2010, 09:21:54 pm »
Там е работата че не е такъв .Щото съм му градска и на него и на Годжи и на Маестрото

*

Uran

• 6041
« Отговор #118 -: Юни 23, 2010, 09:42:00 pm »
Слави и Азис са изпълнили българската мечта за съжаление. Казвам за съжаление, защото са културни феномени оказали изключително вредно влияние в/у цяло едно поколение.
Слави дори и след още 20 албума пак няма да бъде творец, нещо, което някои го постигат и с една песен или стих.
Тук се спомена Галка от Каризма с известна ирония. Галка е арист и има изключително добра визия за това, което иска да прави и като как да го прави.
Относно Софка- ами тя си е добродушно цигане с голям късмет. Имам алергия към гласа и и начина и на звукоизвличане.
п.п.Не съм фен  на никой от горните. Малко си падам сноб. ;D

*

holanda

« Отговор #119 -: Юни 23, 2010, 09:43:07 pm »
аз пак ли съм пропуснала съществената част?  :unsure:Какво за Маестрото,не е ли готин човек? Поне на мен ми вдъхва страшен респект,изглежда одухотворен и хармоничен тип. .. :-\