Здравей Гост

Практика с популярни личности

• 1571 Отговора
  • 233933 Прегледи
*

missKapriz

Re:Практика с популярни личности
« Отговор #120 -: Юни 23, 2010, 09:48:03 pm »
Слави сам е казвал,че не може да пее,но го прави от сърце.И щом е успял,значи има някакви данни за това-и публика,която има нужда от неговото "творчество"
п.п.И аз да кажа,че не съм му фен-уважавам постигнатото от него,нищо повече,даже ми е грозен този негов отворен начин на пеене

*

Uran

• 6041
« Отговор #121 -: Юни 23, 2010, 09:55:10 pm »
 Мис Каприз, много хора пеят от сърце, но това не означа, че трябва да им бъде дадена сцена, медийно присъствие, а и влияние.
 Аз съм наблюдавала искреното му недоумение като как така "педерасти" като "Остава", които много харесвам, могат да пробият навън. ;D  Вторачил в някаква  етнографска идентичност (и там ми се струва, че не е много искрен), която според него ще го изстреля в стратосферата на световния шоу бизнес.
 Абе много са ми еднакви с Жорж Ганчев.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #122 -: Юни 23, 2010, 09:56:27 pm »
Слави го възриемам като хуморист, нищо повече. За музика и изкуство тук не може да става и дума.
Да уточня, и аз си падам малко "сноб", макар и да не слушам Моцарт и Бах.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #123 -: Юни 23, 2010, 09:57:55 pm »
Слави е шоумен! Пее, разправя вицове, води си разговор дори с най-тъпите събеседници. Когато не е водещ на предаването за дълго време се вижда колко енергия и артистичност липсват на иначе интелигентните му заместници.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

holanda

« Отговор #124 -: Юни 23, 2010, 10:00:02 pm »
аз нали съм много възприемчива..като заговорихте за Славито и Софката взех,че послушах някои техни песни.В по-старите парчета на Ку-ку бенд се улавя голяма доза патриотизъм,дори да не е акцентирано във всяка една песен.Сега-в по-новите..няма такова нещо,братче,много се дразня..когато знаеш,че влияеш на някакъв кръг от хора,защо не си изкараш ръката от г*** и да приложиш малко мисъл,да влееш някоq и другa добродетел... :-\

*

sunrain

• 6710
« Отговор #125 -: Юни 23, 2010, 10:00:52 pm »
За музика и изкуство тук не може да става и дума.

А говорим за Везни.  ;D Той май имаше изгоряла Венера.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

abroad

« Отговор #126 -: Юни 23, 2010, 10:04:38 pm »
Тъкмо да го напиша и Aurora ми го взе от устата (тоест клавиатурата).
Стана като развален телефон или като превод от китайски на английски, ама през руския, Меркурий нищо му няма мунданно, нали :-\
Не става дума за фенове, а за популярни хора, които са еднакви на сцена и пред близките...

Kris, струва ми се тоя Плутон и Скорпион още има да го изучаваш :P

Uran, харесва или не Слави е най-успелият в областта си и никой до момента не е успял да го достигне. И стига с тия сълзливи истории за култура и влиятели и основоположници. Това е бизнес и нищо повече.
Тя, държавата потъва по всички направления...

« Отговор #127 -: Юни 23, 2010, 10:05:47 pm »
Имам някакъв спомен, че на Слави Марса му е в 11 ти дом  :-\
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #128 -: Юни 23, 2010, 10:08:41 pm »
Меркурий нищо му няма мунданно, нали :-\

Има му. Квадрат със Сатурн.  :blink: 
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

abroad

« Отговор #129 -: Юни 23, 2010, 10:08:54 pm »
aiia, гъчканицата в 12 дом явно си казва думата, часът на раждане е съвсем близо до реалния:P

*

Divna

« Отговор #130 -: Юни 23, 2010, 10:10:08 pm »
Айя, Слави не е ли 1965г?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #132 -: Юни 23, 2010, 10:13:10 pm »
За Слави наистина може да се каже, че е най-успелият шоумен в България дотук, но не е най-успелият творец.
Всъщност шоуто също е вид творчество, популярно творчество. Независимо дали сценичното му поведение се определя като просташко или не, успял е да се хареса на доста голяма аудитория. Била съм само веднъж на негов концерт (не защото съм му фен), видях там една зомбирана тълпа, изпаднала в екстаз. Аз определено не си падам по масовките и ширпотребата, във всяко едно отношение.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Uran

• 6041
« Отговор #133 -: Юни 23, 2010, 10:13:33 pm »
 Аз не отричам постигнатото, даже съм и наблегнала на това. В случая, зад това не стои продукт с културна/естетическа/музикална стойност.
п.п.Има значение какво излъчват медиите. Преди 25 години Мая Нешкова за мен си беше ресторантска певачка (иначе много хора в ЮЗ Б-я си я обичаха ;D) . Сега като я сравня със СТ,тя си е сериозен изпълнител. ;D
 Не казвам, че трябва да ставате и лягате с Берлиоз или Рахманинов, но не е зле да има някаква хигиена на ефира.

*

Uran

• 6041
« Отговор #134 -: Юни 23, 2010, 10:20:27 pm »
Ая, откривам известни противоречия в теб. Не критикуваше ли определен тип женско поведение? Това женско поведение е продукт на тази суб култура. ;D
п.п.Във всяка област има успели хора. Има успели курви, серийни убийци и т.н. Те също правят това професионално. Разликата е в нашето отношение към "творчеството' им.

*

missKapriz

« Отговор #135 -: Юни 23, 2010, 10:21:36 pm »
Цитат
Независимо дали сценичното му поведение се определя като просташко или не, успял е да се хареса на доста голяма аудитория.
Ей за това говоря!Не се държи 10 години ефир,ако не можеш!Много се пробваха и потънаха в забрава,а Слави се държи.А се държи защото има бизнес нюх или квото там е нужно за да успее-и по-добре е да видим какво  го е докарало до тук,кои качества,вместо да го заклеймяваме.То и за Лили Иванова какво ли не се изписа,но и тя "надживя"много еднодневки.Разбира се в никакъв случай не сравнявам творчеството на Лили с това в кавичките на Слави ;D

*

missKapriz

« Отговор #136 -: Юни 23, 2010, 10:29:42 pm »
Моя живот определено се осмисля от Слави :mellow:-значи не го ли гледам една вечер и ми е празно някакси

*

Lillie

• 30532
« Отговор #137 -: Юни 23, 2010, 10:40:32 pm »
Цитат
Независимо дали сценичното му поведение се определя като просташко или не, успял е да се хареса на доста голяма аудитория.
Ей за това говоря!Не се държи 10 години ефир,ако не можеш!Много се пробваха и потънаха в забрава,а Слави се държи.А се държи защото има бизнес нюх или квото там е нужно за да успее...

И да си продължа мисълта...
Щом се е харесал на такава голяма аудитория с неговия начин на изява, това говори и за самата аудитория.  :mellow:
При всички положения, независимо дали го харесваме или не, Слави има много добър нюх за това какво ще допадне на публиката. Намерил е своята ниша и своята целева аудитория - масовият човек.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Uran

• 6041
« Отговор #138 -: Юни 23, 2010, 10:43:50 pm »
 Казусът е интересен. ;D Дали успехът е продиктуван от изключителни качества в шоу бизнеса или от агресивно налагане на собствената личност.( Между другото, Сл.Тр. не е създал ноти една звИзда освен себе си)
 Все си мисля, че трябва да има някакво сходство на радикса му с наталите на разни диктатори, сатрапи... :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #139 -: Юни 23, 2010, 10:44:41 pm »
Цитат
Културата на масовия идиот е тривиална, празна и нарцистична.
Тези завлечени в нея, след време ще се пречупят,
когато техните източници на нарцисизъм пресъхнат,
когато остареят, когато им свършат парите или лекарствата,
когато се събудят сами.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.