марса ли му упр.8 дом, :rolleyes:
Цитат на: Небесна в Юни 24, 2010, 09:35:03 pmНакои реакции, мила, някои реакции. А постът ми беше насочен към Крис. за тебе знам.Общо взето, почти всички.Все пак си знаем хороскопите, а там се виждат и вкусовите предпочитания.
Накои реакции, мила, някои реакции. А постът ми беше насочен към Крис. за тебе знам.
Плутоновият индивид с високо ниво на проработка не натрапва себе си по този начин....
А какво значи проработка?
Аз съм на принципа "Грозен, ама чаровен" :blink:
Цитат на: Небесна в Юни 24, 2010, 09:34:08 pmПлутоновият индивид с високо ниво на проработка не натрапва себе си по този начин....В интерес на истината, не съм много сигурна дали ММ може да се сметне за плутонов. ЦитатА какво значи проработка?Туй вие го знаете най-добре, нали все за нива на проработка и Подводни се говори тук.
Е, аз още изненадвам себе си, иначе бих умряла от скука. за тебе не знам.
Ти каза "проработен плутон". А за подводни не се говори постоянно. никак даже. лично аз само веднъж съм го цитирала и двете знаем по какъв повод.
Цитат на: Lillie в Юни 24, 2010, 09:40:18 pmВ интерес на истината, не съм много сигурна дали ММ може да се сметне за плутонов.не, толкова.. оказва му влияние, ама Нептун тука яко дърпа
В интерес на истината, не съм много сигурна дали ММ може да се сметне за плутонов.
но със сигурност Плутон само му придава образ.. но не е същността му
марса ли му упр.8 дом
Понякога посредствеността се изражда в мания за уникалност.
хванала си факса,Лили,точно това щях да пиша :rolleyes:
нали слънцето не може да е ранено..
Слънцето не може да бъде ранено от Луната или от планета, която не е малефик.Марс, Сатурн и транссатурновите са малефици.
за Менсън..на снимките изглежда като обладан от демони, какво от картата му би потвърдило обладаване..луна в 12-ти дом??..
Цитат на: жълтолилава в Юни 24, 2010, 10:43:45 pmхванала си факса,Лили,точно това щях да пиша :rolleyes: Радвам се, че с някои хора мисълта не върви асинхронно.