Здравей Гост

Практика с популярни личности

• 1571 Отговора
  • 233732 Прегледи
*

Divna

Re:Практика с популярни личности
« Отговор #280 -: Юни 26, 2010, 01:28:28 am »
Виждам, че в картата на Слави има опозиция Уран/Хирон. Двете планети + Луна правят Тао.
Нещо чувало ли се е в БГ, че Слави е зависим от дрогата? Опозиция Хирон/Уран е голям показател, а включването на Луната в компанията им е почти сигурен белег.

Дивна, и аз го имам - опозиция Уран-Хирон по 2-8 дом, барабар с Луната ми, квадратира ги, ама да пази господ от зависимости, дори цигари не пуша  ...  :03:

;D Ти знаеш ли майтапа, че и аз го имам. И постоянно съм на тръни да не ме избие някой ден и да взема да се пристрастя  ;D. А това си е бъш аспект на престрастяване и то не към медикаменти, а към психотронни. Не знам дали лекарствата за депресивни състояния се включват в графата.
В книгата, която съм чела изрично обръщат внимание на този аспект. Казват за зависимост не от марихуана, а направо от твърдите опиуми.

Аз не пия лекарства, алкохол също (много рядко), но съм пушила цигари.

*

Divna

« Отговор #281 -: Юни 26, 2010, 01:49:53 am »
Виждам, че в картата на Слави има опозиция Уран/Хирон. Двете планети + Луна правят Тао.
Нещо чувало ли се е в БГ, че Слави е зависим от дрогата? Опозиция Хирон/Уран е голям показател, а включването на Луната в компанията им е почти сигурен белег.
ДА и аз съм на това мнение за Уран и Хирон.. и не само на теория а и имам живи примери и факти

По кои оси са опозициите?
Защото при мен се засягат купсидата на 6 (Хирон) и К12 (Уран). Хирон е в Овен, Уран е във Везни.
Дано в друга насока да е при мен. Да не взема на дърти години да се зомбясам  ;D. От дрога толкова не ме е страх, защото не ми се вярва на тия години да се излъжа и да почна да се дрогирам (аз щом следвах сред типична среда на хора употребяващи наркотици - хората на изкуството са много засегнати за съжаление, и не ме съблазниха, даже и не ги опитах). Но представиси, че с времето заболея от нещо и се наложи медикаментозно лечение, включващо силни опиати ... Знае ли човек? Но е показател. Като зачета за Хирон, на всякъде се повтаря това мнение.

*

Divna

« Отговор #282 -: Юни 26, 2010, 01:52:10 am »
Да, Крис. Но опозицията Уран - Хирон е поколенчески аспект. Може би, по-силно е изявен  при урановите хора, както и при тези с точен аспект +-1 градус. При мен, Уран е на 17гр38 Скорпион 2 дом, а Хирон е на 13гр 47 Телец 8ми дом. Отчиташ ли я тази опозиция?   :mellow:

Айя при мен разликата е от 1*. Точно това и мен ме притеснява. И за това съм си мислела.

*

Divna

« Отговор #283 -: Юни 26, 2010, 01:59:16 am »
И аз не съм имала проблеми и не знам, защо толкова се връзвам, защото може би съм си паника  ;D.

Нептун ми е в края на 1ви, в Стрелец.

*

Divna

« Отговор #284 -: Юни 26, 2010, 02:03:09 am »
Мога да пусна една карта на млад човек, пристрастен от наркотици ако желаете да я разгледаме.
Няма никакви показатели за зависиост, а дефакто е зависим от няколко години.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #285 -: Юни 26, 2010, 02:05:30 am »
Да, Крис. Но опозицията Уран - Хирон е поколенчески аспект. Може би, по-силно е изявен  при урановите хора, както и при тези с точен аспект +-1 градус. При мен, Уран е на 17гр38, а Хирон е на 13гр 47. Отчиташ ли я тази опозиция?   :mellow:
При мен опозицията е  Уран 9'14 - Хирон 10'34
но проблеми не съм имал.. но съм виждал хора с проблеми може би зависи.. домове знаци..

а така също и от диспозиторите и аспектацията им.
аз имам същата опозиция 1* , и то уран и плуто са в съвпад на мц.....,но не знам какво е това дрога и пр.
домовете които създават зависимост са 6-ти ,8-ми и 12-ти.
наместа на ЮЛВ е задължителна.
а по въпроса за поколенческите аспекти ще кажа , че не случайно астрологията борави с домове....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Divna

« Отговор #286 -: Юни 26, 2010, 02:21:07 am »
Комбинациите са много между Уран/Хирон, защото има значение как е Сатурн също който играе самоконтролът, но специално ако говорим за опозицията Уран/Хирон е много относително, защото са правени  статистически изледвания в които се оказва горе долу 1/3 от хората с такъв аспект са пристрастени към психеделичните субстанции и кокаина.. другата част са хора които изразяват по друг начин този аспект, имало е жена която била като проводник за електричество, имало е духовни лечители, имало е хора на изкуството, които са създавали удивителни цветни форми и са трансмутирали енергията си на физическо проявление не на психично ниво.. както се казва на всеки му според натала..
Факт е обаче, че докато е имало такива опозиции броят на катастрофите се е увеличил значително, създава напрежение в хората..и ако има злоупотреба с вещества по време на тази опозиция ..... лоша работа ко друго  да кажа..

Ами ти си го казал СУПЕР!
На мен ще да ми е заради болд по-горе  ;).

Аз да се успокоя значи, Сатурн здраво ми е стегнал всички планети. Такова възпитание и контрол налага, че не е истина.

*

Divna

« Отговор #287 -: Юни 26, 2010, 02:32:16 am »
Това е картата на 18 годишен младеж. От 5 години консумира слаби наркотици (марихуана). Може би акцента в 6 дом е показателя за зависимост. На 13г. е продавал дрога по улиците и в училищата.

*

Divna

« Отговор #288 -: Юни 26, 2010, 02:37:01 am »
Хирон е в 12 дом и е в опозиция с Лилит, Венера и Марс в 6.

Крис имаш ли идея какво дава опозицията Хирон/Лилит?

*

Divna

« Отговор #289 -: Юни 26, 2010, 02:51:15 am »
Ами с две думи не се вижда зависимост, а в действителност тя е факт, но в картата не се вижда. Аз поне не я виждам.

*

Divna

« Отговор #290 -: Юни 26, 2010, 02:55:52 am »
Странно е нали? Въобще не може да се каже, че личността консуира.
Луна е управител на 12, но е във втори и е много добре аспектирана. Нептун е в 6, и той е добре аспектиран. Да му се неначудиш  :-\.

*

Divna

« Отговор #291 -: Юни 26, 2010, 03:00:58 am »
единственото което аз виждам е риби 8-ми дом и рак 12ти..
но това все пак е марихуана.. не знам.. за да разглеждаме наркотици трябва според мен да е нещо по сериозно

Там е работата, че мога да посна само карти на употребяващи марихуана. Имам достъп в системата за данните на учениците в училище. А на родителските срещи родителите си изпяват и майчиното мляко. За щастие няма много проблемни ученици. Това е картата на един от най-закъсалите. Той вече е и аут от тази зима.

*

holanda

« Отговор #292 -: Юни 26, 2010, 03:12:25 am »
Странно е нали? Въобще не може да се каже, че личността консуира.
Луна е управител на 12, но е във втори и е много добре аспектирана. Нептун е в 6, и той е добре аспектиран. Да му се неначудиш  :-\.
както каза Марая,плавните аспекти дават по-лесно протичане на енергията...ще разгледам тази карта,въпреки че марихуаната не е сериозен опиат.Аз имам 2-ри братовчед,които пратиха в Италианска /или Испанска,незнам/ комуна заради силна зависимост.За жалост,виждала съм го само 3 пъти и няма как да взема данните.

*

Divna

« Отговор #293 -: Юни 26, 2010, 03:13:44 am »
Хубаво си го обяснил, Крис! И има голяма логика.
Аз не случайно отчитам доста сериозно някой астероиди, особено когато се касае за подсъзнанието, за неща които са наслоени от хилядолетия дори. Знае ли човек? Енергията е силно нещо.

*

holanda

« Отговор #294 -: Юни 26, 2010, 03:14:47 am »

Там е работата, че мога да посна само карти на употребяващи марихуана. Имам достъп в системата за данните на учениците в училище. А на родителските срещи родителите си изпяват и майчиното мляко. За щастие няма много проблемни ученици. Това е картата на един от най-закъсалите. Той вече е и аут от тази зима.
това не е ли малко противозаконно? :mellow:

*

Divna

« Отговор #295 -: Юни 26, 2010, 03:20:18 am »
Не, защото не слагам данните и името, нито пък адреса, а и вече не ми е ученик. От зимата е на работния пазар.
Всъщност, мислех въобще да не споменавам, но ... нали съм си искренна.
Информацията за учениците не е засекретена. Всеки може да влезе и да я види. Информацията за служителите е обаче скрита за родителите и учениците.

*

Divna

« Отговор #296 -: Юни 26, 2010, 03:32:45 am »
На мен и тук ми стана много интересно, защото аз имам опозиция Хирон (К6) с Уран и Лилит (и двете в точен съвпад на К12).
Преди няколко месеца си купих карти Таро, но още не съм ги разучила.

*

holanda

« Отговор #297 -: Юни 26, 2010, 03:33:37 am »
прави ми впечатление позицията на Слънцето и Мерк в 7/8 дом.Тук енергиите на двата дома се сливат и човека губи ориентация и чувство за идентичност /слънцето управлява Асц/,може би това е отразено и от Хирон в 12 дом в Лъв..  чувствителен е към мнението на околните /или е бил в детството/,какви са отношенията с майката? Като видя Плутон в 4 дом веднага си представям трудни отношения,натиск.Луната е добре аспектирана,но това не значи,че му помага.Все пак е в близост до Юпитер,които опозира Слънце/Мерк.Агресивен ли е?

*

Divna

« Отговор #298 -: Юни 26, 2010, 03:39:38 am »
прави ми впечатление позицията на Слънцето и Мерк в 7/8 дом.Тук енергиите на двата дома се сливат и човека губи ориентация и чувство за идентичност /слънцето управлява Асц/,може би това е отразено и от Хирон в 12 дом в Лъв..  чувствителен е към мнението на околните /или е бил в детството/,какви са отношенията с майката? Като видя Плутон в 4 дом веднага си представям трудни отношения,натиск.Луната е добре аспектирана,но това не значи,че му помага.Все пак е в близост до Юпитер,които опозира Слънце/Мерк.Агресивен ли е?

Майката не фигурира в данните. На срещи е идвал само бащата.
Но тук е нормално. Почти всяко второ семейство са разведени и попечител остава само един от родителите.
Не, нямаше проблеми с поведението, поне в мойте часове. По време на съвещания сме го обсъждали само за консумация. Изключен е заради дрогата. Не можа да си завърши.

*

Divna

« Отговор #299 -: Юни 26, 2010, 03:55:20 am »
Ох, нищо не мога да кажа по тоя повод. Просто не съм запозната с детайли. А и не мога да проследя бъдещето на момчето, защото повече няма да имам поводи да го виждам. Качих му картата, защото исках да се види колко не е показателна, че човека употребява дрога и то от 12 годишен. Това наистина си е сериозно за мен.

А Сатурн в 4 дом как бихте го тълкували? Като студено отношение от страна на родителското тяло или прекалена строгост. А може би протекция или възрастни родители.