Здравей Гост

Практика с популярни личности

• 1571 Отговора
  • 233738 Прегледи
*

sunrain

• 6710
Re:Практика с популярни личности
« Отговор #420 -: Септември 04, 2010, 12:13:49 pm »
Мълчи малко. ;D Днес някакви бързаци те гонят ми изглежда.

мъж е и то много готин.. :-[

От твоите или наистина готин.  :P

Според мен е певец или актьор, а може и двете заедно в комплект. Знаеш, че без час...
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #421 -: Септември 04, 2010, 12:14:07 pm »
Мисля, че часът на раждане е малко по-рано и Луната е в Овен.

Защо? По какво съдиш?
Часът на раждане е абсолютно точен
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

*

sunrain

• 6710
« Отговор #422 -: Септември 04, 2010, 12:15:53 pm »
По какво съдите, госпожо Кабала?  :leos:  :P Сподели, моля те, в тази карта кое със сигурност те навежда на мисълта, че е спортист.

*

Vision

• 3523
« Отговор #423 -: Септември 04, 2010, 12:17:31 pm »
Мълчи малко. ;D Днес някакви бързаци те гонят ми изглежда.

мъж е и то много готин.. :-[

От твоите или наистина готин.  :P

Според мен е певец или актьор, а може и двете заедно в комплект. Знаеш, че без час...

готин е според всички..част от изявите му са певчески, но това не е рядкост за слънце в риби..напоследък обаче е по- известен с друго свое хоби..като разбереш кой е, ще видиш, че наистина е сладък.. :-[

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Asol

• 4140
« Отговор #424 -: Септември 04, 2010, 12:17:53 pm »
Ми на какво да гадаем ... на боб може ли.  ;D Има си един готин Марс за спортист. Сатурн е в първи дом в опозиция на Слънце. Още един плюс за качествата, които трябва да има един спортист. На куспидата на втори е Стрелец, а на шести - Овен. Юпитер в Риби е връх на тао, а СЛВ е в Овен.  Юпитер е диспозитор на Сатурн.

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #425 -: Септември 04, 2010, 12:19:06 pm »
По какво съдите, госпожо Кабала?  :leos:  :P Сподели, моля те, в тази карта кое със сигурност те навежда на мисълта, че е спортист.
Не съм се заглеждала в картата, но понеже възникна въпрос за луната и за часа, реших да проверя дали е точен часът- е, точен е-)))).Тази карта, която си постнала е неговата-)))
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

*

sunrain

• 6710
« Отговор #426 -: Септември 04, 2010, 12:29:44 pm »
Има си един готин Марс за спортист.
Тъй де. Ама много ми е вглъбена тази карта, затова ми стана любопитно. Говори ми за активен човек, за сила и потенциал, дисциплина, но не и за такъв талант в тениса по-специално, аз не гледам, но стана на дума...Макар млад е вече с особено големи постижения и обещаващо бъдеще.  

Че и "късметлийския" аспект има.  ;D

Кабала, мерси, че си проверила.

*

Vision

• 3523
« Отговор #427 -: Септември 04, 2010, 12:37:49 pm »
Има си един готин Марс за спортист.
Тъй де. Ама много ми е вглъбена тази карта, затова ми стана любопитно. Говори ми за активен човек, за сила и потенциал, дисциплина, но не и за такъв талант в тениса по-специално, аз не гледам, но стана на дума...Макар млад е вече с особено големи постижения и обещаващо бъдеще.  

Че и "късметлийския" аспект има.  ;D

Кабала, мерси, че си проверила.

Сънрейн, да казвам ли??  :P

*

sunrain

• 6710
« Отговор #428 -: Септември 04, 2010, 12:38:43 pm »
Ами аз отговорих, ако има и други да изчакаш, ако не, предай се.  ;D 

*

Vision

• 3523
« Отговор #429 -: Септември 04, 2010, 12:42:38 pm »
Ами аз отговорих, ако има и други да изчакаш, ако не, предай се.  ;D 
бих се предала пред него, ама едва ли ще прояви завоевателски мераци, има си сериозна приятелка.. :(

това е Лео от ББ2, сега готви предимно..

профила му във фейсбук

готин ли е, кажи сама.. ;) ако някой знае часа му на раждане, нека го сподели..нещо въздушно е май, но това може да е и защото е италианец..

*

sunrain

• 6710
« Отговор #430 -: Септември 04, 2010, 12:45:58 pm »
Ами честно пак не ми улучи вкуса.  :wink2: Няма да говоря вече, че ще ме биеш. Той актьорче играе ли го или само участник и водещ в тв предавания? Разбрах, че е пял, май наистина съм засичала нещо такова от него. 

*

Vision

• 3523
« Отговор #431 -: Септември 04, 2010, 12:50:09 pm »
Ами честно пак не ми улучи вкуса.  :wink2: Няма да говоря вече, че ще ме биеш. Той актьорче играе ли го или само участник и водещ в тв предавания? Разбрах, че е пял, май наистина съм засичала нещо такова от него. 

ужас!!...какъв е твоя вкус, я дай малко картинки да видя!!..обаче ако някой прекрасен ден реша да тръгна на лов, ще те водя с мен, няма как да си ми конкуренция, не разбираш от мъже.. ;D
ти имаш ли проблем с допълнителните емотикони??..на мен ми излиза едно празно поле, нема никой там..Жинома се ската по въпроса.. :angry:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #432 -: Септември 04, 2010, 12:55:52 pm »
Нямам проблем с емотиконите. С мен спокойно можеш да ходиш на лов за мъже, безопасна съм, щото само ще ти бъда придружител и обективно мнение за тия женчовци.  ;D :P Отивам да ям, че огладнях като стана дума за готвене.

« Отговор #433 -: Септември 04, 2010, 12:57:50 pm »
То момчето има толкова потенциал в картата и за артист, и творец, пък само до един ББ стигнало, засега. А пък в картата на Рафа не виждате (виждаме, защото аз и не съм гледала специално) потенциал за талант за голям тенисист, но пък си го има момчето. Ето картата на Роджър
http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?wgid=wgeJwtTssKwjAQ_BpvKyRtpdGwBz3oXQ-et2RJiyZKHpT69W5FBoZhGGZmnh4TNtYHJG2jwzM7Tpzg-vLCAYxA740GZQ6dgrFh8NWBghNlfsJtnsqH05Oig57bHXR9bFuoEhBYckOkwPhr2zTq3776jgqjEe9Yfc1FxDpjh7K85U8oI1KZ7ZgX3GqbMur75QsZbjX9.

*

Vision

• 3523
« Отговор #434 -: Септември 04, 2010, 01:14:15 pm »
Нямам проблем с емотиконите. С мен спокойно можеш да ходиш на лов за мъже, безопасна съм, щото само ще ти бъда придружител и обективно мнение за тия женчовци.  ;D :P Отивам да ям, че огладнях като стана дума за готвене.

о, видях..ти не го усещаш, защото марса му е в близнаци, също като твоя..но аз го усещам.. :-[

Моника- негова песен и клип.. :mellow:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #435 -: Септември 04, 2010, 01:30:30 pm »
Вероятно.  ;D Друго си е някой да закове Венерата ми, както например Марс в Козирог.  ;) Докато не сме се отплеснали съвсем само да ти припомня кой от твоите единствено одобрявам, оня, дето му намести на око асцендента. Ох, а сега ми се полягва вече...

*

Asol

• 4140
« Отговор #436 -: Септември 04, 2010, 01:35:40 pm »
 ;D Друго си е, "харчат" се опозициите, макар че има хора, които не ги долюбват.  

*

sunrain

• 6710
« Отговор #437 -: Септември 04, 2010, 01:40:37 pm »
Въпрос на избор, каквото си трябва и според картата, но в срещата на две планети в опозиция няма нищо случайно и идеята е да се открие баланса, а не противодействието. Двете идеално се допълват, стоят на една ос, два противоположни знака, които взаимно се хармонизират.      
« Последна редакция: Септември 04, 2010, 01:47:46 pm от sunrain »

*

Vision

• 3523
« Отговор #438 -: Септември 04, 2010, 03:30:02 pm »
Вероятно.  ;D Друго си е някой да закове Венерата ми, както например Марс в Козирог.  ;) Докато не сме се отплеснали съвсем само да ти припомня кой от твоите единствено одобрявам, оня, дето му намести на око асцендента. Ох, а сега ми се полягва вече...

Джейсън Стейтъм сигурно.. :-[
марс в козирог е нъмбър 1, макар че нямам нищо в козирог, или точно заради това, но ми е в пети дом и мноо ме изпълва..ехх..аз дремнах, но май ще повторя, тук вали тихо, напоително и размързеливящо.. :-[
отговорих ти, скоро никой не ми се е карал че флудя.. :P

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #439 -: Септември 04, 2010, 04:04:38 pm »
Въпрос на избор, каквото си трябва и според картата, но в срещата на две планети в опозиция няма нищо случайно и идеята е да се открие баланса, а не противодействието. Двете идеално се допълват, стоят на една ос, два противоположни знака, които взаимно се хармонизират.      

Идеята не е само в баланса , а в самото огледало. Това е видно и от домовете . За пример оста 1-ви/ 7-ми. Оглеждаме се в другите .
По същия начин работят и планетите , които са в опозиция!Винаги се допълват , за разлика от квадратурите при които планетите са в позиция невидима и напрежението изисква действие...Според мен всяка опозиция е поглед в себе си от другата страна! :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците