По Рак/Козирог е много интересно положението, и не само.Жалко, че нямаме час на раждане, но както и да е отговорих си частично на това, което ме терзаеше.
Akцентиран скорпион в повечето карти :unsure:
"...Мы постараемся избежать односторонней оценки ее деятельности, тем более что гороскоп Юлии Тимошенко, рожденной в 3 часа 30 минут, весьма неоднозначен - в нем есть как позитивные, так и негативные показатели, впрочем, как и у любого человека."
Мисля, че е някакъв военен, по всяка вероятност летец. Това ми е първото впечетление.
Цитат на: elfidka в Октомври 15, 2010, 06:46:15 pmМисля, че е някакъв военен, по всяка вероятност летец. Това ми е първото впечетление. Елфи , това по моята карта....? :blink:
Цитат на: elfidka в Октомври 15, 2010, 06:46:15 pmМисля, че е някакъв военен, по всяка вероятност летец. Това ми е първото впечетление. Защо смяташ така?
Цитат на: Марая в Октомври 15, 2010, 07:19:26 pmЦитат на: elfidka в Октомври 15, 2010, 06:46:15 pmМисля, че е някакъв военен, по всяка вероятност летец. Това ми е първото впечетление. Защо смяташ така?Ми с този уран в съвпад с юпи в овен, дето се управлява от Марс, а той е в Козирог, Сатурна е в Стрелец.... Луната при всички положения се управлява от Юпи води до марс и па веригата се върти по същия начин. Имаме Слънце и Мерк в заимна рецепция с Плутона - Лъв - символ на власт ойто е в тригон със Сатурна. на човека този път му е широко отворен и ще бъде странно да е поел в друга посока.
Трудно е да се каже точно по тази карта с какво се е занимавала тази личност,така без час,а и с тия аспекти мисля,че домовете са по-решаващи.И все пак ако трябва да се гледа само от това тук според мен е добре да се погледнат Марс и Сатурн за евентуални професии: според техните позиции някъде из властта трябва да се търси човека,законодателството,работа включваща чужденци,управление.Луната може да е както в Овен,така и в Телец и за това е още по-трудно да се каже,важни са аспектите и.Но в личният живот вероятни проблеми с жените (от различно естество) и семейството,докато иначе социален кръг широк и разнообразен,приятели доста.Този Сатурн на ЮЛВ и Марс в Козирог му привнасят доста сериозност и работоспособност,ориентиран е към социалните дейности или бизнес който му осигурява висока степен на личен контрол
Цитат на: elfidka в Октомври 15, 2010, 07:36:06 pmЦитат на: Марая в Октомври 15, 2010, 07:19:26 pmЦитат на: elfidka в Октомври 15, 2010, 06:46:15 pmМисля, че е някакъв военен, по всяка вероятност летец. Това ми е първото впечетление. Защо смяташ така?Ми с този уран в съвпад с юпи в овен, дето се управлява от Марс, а той е в Козирог, Сатурна е в Стрелец.... Луната при всички положения се управлява от Юпи води до марс и па веригата се върти по същия начин. Имаме Слънце и Мерк в заимна рецепция с Плутона - Лъв - символ на власт ойто е в тригон със Сатурна. на човека този път му е широко отворен и ще бъде странно да е поел в друга посока.Мерси за коментара Елфи , пробвай и нещо друго... :blink: