Здравей Гост

Практика с популярни личности

• 1571 Отговора
  • 233259 Прегледи
Re:Практика с популярни личности
« Отговор #580 -: Октомври 24, 2010, 11:20:02 pm »
Последните няколко карти се опитвам да търся разни дарби в хората, а накрая все се занимават с маркетинг  ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #581 -: Октомври 24, 2010, 11:23:55 pm »
Последните няколко карти се опитвам да търся разни дарби в хората, а накрая все се занимават с маркетинг  ;D

И за тази ли мислиш така....? ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #582 -: Октомври 24, 2010, 11:25:47 pm »
Е това е тема за популярни личности. Предполагам, че не се занимава с маркетинг  ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Divna

« Отговор #583 -: Октомври 24, 2010, 11:26:44 pm »
Труден живот. Имал е дар слово. Говорил е риторично.
Популярен ли е бил за времето си или добива известност след смъртта си?

*

Uran

• 6041
« Отговор #584 -: Октомври 24, 2010, 11:28:36 pm »
Писане или Меркуриянска дейност ми се мотае, ама..като че ли не е толкова категорично..

*

Asol

• 4140
« Отговор #585 -: Октомври 24, 2010, 11:32:19 pm »
Нещо във връзка с таото ще да е с фокусна точка Сатурн съвпад Марс в Скорпион и свързано с темите на осми дом.

*

Divna

« Отговор #586 -: Октомври 24, 2010, 11:46:55 pm »
Нещо във връзка с таото ще да е с фокусна точка Сатурн съвпад Марс в Скорпион и свързано с темите на осми дом.

Да, Сатурн е доста акцентиран в картата. Управител е на МЦ и се намира в 7ми. Връх е на таоквадратура и в същото време е рамо на друга таоквадратура, както и участва в голям воден тригон. Има твърд аспект и с Луна /У4 дом/.

Марая, защо не правиш обратна връзка?
По-горе зададох конкретен въпрос.

*

Марая

• 28287
« Отговор #587 -: Октомври 25, 2010, 12:16:22 am »

Да, Сатурн е доста акцентиран в картата. Управител е на МЦ и се намира в 7ми. Връх е на таоквадратура и в същото време е рамо на друга таоквадратура, както и участва в голям воден тригон. Има твърд аспект и с Луна /У4 дом/.

Марая, защо не правиш обратна връзка?

По-горе зададох конкретен въпрос.

Защото правя и карамелизиран арпаджик и кебап.... ;D
И така на въпроса ти дали е бил известен преди смъртта си , отговора е ДА! :blink: ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #588 -: Октомври 25, 2010, 12:22:48 am »

Da , sвързано е с темите по 8-ми... :blink:

*

katrin_ls

« Отговор #589 -: Октомври 25, 2010, 12:29:02 am »
Разгледах картата обстойно. Мисля си, че също е работил добре по Меркурий. Освен че имал дар слово, той също е писал, публицист, може би. Учен е, може да има и награди.
Много начетен както казах, възможно е да се е занимавал с окултизъм и разни други философски течения и да е писал на такава тематика ( тъй като Марая  потвърди, че има връзка по 8ми дом). Бил е водач, това също се потвърждава, обединител на масите. Влиятелен много! Сигурно има привърженици или последователи.
Подвижен тип, много мобилен, възможни са емиграции. Честа смяна на местоживеене. Възможно е да е развивал и благотворителност  - има го кралския маниер.
« Последна редакция: Октомври 25, 2010, 12:38:49 am от aiia »

*

Марая

• 28287
« Отговор #590 -: Октомври 25, 2010, 12:33:37 am »

« Отговор #591 -: Октомври 25, 2010, 12:34:24 am »
Юпитер в гокленова зона,слънце в 9 дом и силно изразен 8 дом,според мен човека е бил или е езотерик или проповядва някаква религия.Луната в Телец  на АС говори за силна емпатия.Този Нептун на върха на пети дом,който упр.12 ме кара да мисля,че творчеството или това,което е обичал да прави е свързано с Нептун и 12 дом.Упр.на 6 дом Меркурий в осми,говори за това,че работа му е била свързана с трансформция,смърт и все теми по 8 дом.Управителят на 10 дом Сатурн се намира в 7 дом  т.е ориентиран към другите в знака на трансформацията.Заниманията му са засягали другите.

« Отговор #592 -: Октомври 25, 2010, 12:36:03 am »
http://vbox7.com/play:52425cae

;D Za vsi4ki .....
Благодаря,Марая. :blink:Това е моя любима песен.

*

Марая

• 28287
« Отговор #593 -: Октомври 25, 2010, 12:39:43 am »

;D Za vsi4ki .....
Благодаря,Марая. :blink:Това е моя любима песен.

I moq! ;D :wub:
 :sagittariuss:

*

katrin_ls

« Отговор #594 -: Октомври 25, 2010, 12:42:38 am »
Абе Марая, този човек е философ, учен, публицист, автор на произведения с миситичен привкус. Имал е харизма, омайвал е околните. Бил е социален, макар че дълбоко в себе си, се е чувствал самотник. Сам в тълпата. Работил е с жени сякаш. Или поне те са играли важна роля е неговия живот. Айше ми викай ако не е така.  :-\

За живота му - имал е поне 1 развод. Възможни са повечко връзки.  Иначе си е поживял, най-вероятно смъртта е причинена от болест  ( ако часът на раждане е точен, разбира се). Може да греша. Най-вероятно е боледувал.
« Последна редакция: Октомври 25, 2010, 12:50:56 am от aiia »

*

Марая

• 28287
« Отговор #595 -: Октомври 25, 2010, 12:47:00 am »
Абе Марая, този човек е философ, учен, публицист, автор на произведения с миситичен привкус. Имал е харизма, омайвал е околните. Бил е социален, макар че дълбоко в себе си, се е чувствал самотник. Сам в тълпата. Айше ми викай ако не е така.  :-\

Нещо за семейството му? Жена , деца? :blink:

http://www.youtube.com/watch?v=F2lrFm5hMtE
« Последна редакция: Октомври 25, 2010, 12:53:44 am от Марая »

*

Asol

• 4140
« Отговор #596 -: Октомври 25, 2010, 12:55:38 am »

;D Za vsi4ki .....

Това какво общо има с темата ?  :rolleyes: ;D  За сефте я чувам тази песен, но много ми харесва. :blink:

*

katrin_ls

« Отговор #597 -: Октомври 25, 2010, 12:56:01 am »
Абе Марая, този човек е философ, учен, публицист, автор на произведения с миситичен привкус. Имал е харизма, омайвал е околните. Бил е социален, макар че дълбоко в себе си, се е чувствал самотник. Сам в тълпата. Айше ми викай ако не е така.  :-\

Нещо за семейството му? Жена , деца? :blink:

Имал е, не една жена. Забелязваме напрегнат аспект Луна/Венера. Луна в Телец, знаем за нея в 1 дом. Също така, Венера във Водолей... Много приятелки, омайник сладък.  :wink2:
Забелязваме Нептун на К5, като У11,12 . Определено е обичал да се забавлява, вероятно е употребявал някои особени вещества или нещо друго като стимуланти. Също така, имаме и опозиция Венера - Нептун. Това е аспекта на духовните водачи ( на едно по-високо ниво на проявление), най-вероятно е искал ( имал нужда) да напише ''обърканите'' си мисли.

Казах, че са фактор, защото Венера е връх на т-квадрат в 10 дом. Жените са били негова МУЗА! Вдъхновявал се е от тях, мислих го за дизайнер, но не мисля, че се занимавал с изкуство. По скоро Меркурий в 8ми дом е доминирал. И той е хванал перото... със сигурност е станал известен със словото - сигурно още го четат и изучават по училищата...  :mellow:
За деца - не знам, не мога да кажа...  :unsure:
« Последна редакция: Октомври 25, 2010, 01:09:54 am от aiia »

*

Марая

• 28287
« Отговор #598 -: Октомври 25, 2010, 12:56:55 am »

;D Za vsi4ki .....

Това какво общо има с темата ?  :rolleyes: ;D  За сефте я чувам тази песен, но много ми харесва. :blink:

Prosto da e priqtno dokato piwete...
Радвам се , че ти е харесала! ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #599 -: Октомври 25, 2010, 01:11:23 am »
Da kazvam li? :rolleyes: :P