Здравей Гост

Практика с популярни личности

• 1571 Отговора
  • 232935 Прегледи
*

Divna

Re:Практика с популярни личности
« Отговор #640 -: Октомври 25, 2010, 03:16:37 am »
Лили, има ли нещо общо с духовното? С тия акцентирани Риби и Юпитер на там ме насочват.

*

Divna

« Отговор #641 -: Октомври 25, 2010, 03:23:07 am »
космонавт?

И как го реши?  ;D

*

katrin_ls

« Отговор #642 -: Октомври 25, 2010, 03:25:15 am »
Lillie, убиец, сериен при това?  :'(

*

Lillie

• 30532
« Отговор #643 -: Октомври 25, 2010, 03:26:20 am »
Време е да обявя кои са позналите.  :blink:

Евала, Айя, ти първа се усъмни. Това  е предимството да имаш девишки стелиум в 12 дом.

А с тия Риби ( Луна в критичен градус, а тя У8ми ), в точен квадрат с У1 ( Юпитер) колко му е да е някой криминален тип... или да гази закона от време на време...

Видя ли силен акцент върху знаците Риби и Стрелец, винаги съм нащрек. Същото се отнася и за някои комбинации между Везни и Риби. Попадала съм на карти с акцентиран Стрелец или Риби и силно изразена безпринципност.
И в случая Юпитер на трон в първи дом в съчетание със стрелешки АС и три планети в Риби не е това, което си мислим ние.  ;D
Вярно е, че на пръв поглед в картата има потенциал роденият да бъде духовник, психолог или астролог. А също човек, фанатично отдаден на някаква висша кауза. Е, имал е "кауза".  

Ключа за бараката е според мен, в съвпада Венера/Марс опозиция Уран - 2/8 дом. Възможно е да има вечни скандали около него, ако не е кютек...  ;D

Силов спорт или екстремен. Имал е много награди и медали.  :-\

Определено е имало с какво да се прочуе в обществото, но не с Нобелова награда.  ;D

Но има житейски обрати - възможни са дълги престои в пълна изолация.  :-X

А това е отговорът:

Цитат
Ricardo Ramirez

American homicide perpetrator, "the night stalker" who created a rein of terror in Los Angeles and environs from January to August 3, 1985 when he was captured. He beat, stabbed, shot, kidnapped and raped victims from the age of 6 to 84, brutal attacks in the dead of night, attacks upon strangers with no apparent process of selection other than availability. Many of the female victims had been sexually assaulted; five had their throats cut.

He was captured by a group of ordinary citizens who recognized him from police sketches, apprehended him and turned him over to the police. His trial began 1/30/1989; found guilty 9/20/1989 of 13 murders and 30 other felonies. In November, 1989, the penalty phase of his trial concluded with a death sentence.

An admitted devil worshipper, Ramirez has jagged teeth and a handsome, dark look of pure evil. On 10/03/1996, he was married to Doreen Lioy, a 41-year-old woman who said that she fell in love while visiting him on death row, finding him vulnerable and innocent. They were allowed to kiss during the ceremony but will not be allowed conjugal visits. Her relatives did not attend the wedding, aghast at her apparent insanity.

On August 7, 2006 his first round of state appeals was denied by the California Supreme Court, upholding his convictions and death sentence at San Quentin.

http://www.astro.com/astro-databank/Ramirez,_Ricardo

Честито на позналите.

И, Айя, не бъди чак толкова скромна.  ;D

Първоначално исках да ви постна за пример карта на сериен убиец с кулминиращ Юпитер около МС (или в 10 дом), но случайно попаднах на тази и ми се стори още по-колоритна.  :blink:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #644 -: Октомври 25, 2010, 03:27:19 am »
Lillie, убиец?  :'(

Току що написах кой е и с какво е станал известен, но ти ме изпревари. Честито и продължавай в същия дух!  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

katrin_ls

« Отговор #645 -: Октомври 25, 2010, 03:27:45 am »
Лили, написах убиец...  :'( върни се и виж, все си мислих, че е нарушил закона...

*

Asol

• 4140
« Отговор #646 -: Октомври 25, 2010, 03:29:32 am »
Eдна карта и от мен. Става въпрос за мъж.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #647 -: Октомври 25, 2010, 03:30:34 am »
Лили, написах убиец...  :'( върни се и виж, все си мислих, че е нарушил закона...

Да де, всичко е цитирано, документирано... Виж по-горе.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

katrin_ls

« Отговор #648 -: Октомври 25, 2010, 03:30:54 am »
Lillie, убиец?  :'(

Току що написах кой е и с какво е станал известен, но ти ме изпревари. Честито и продължавай в същия дух!  :blink:

Забелязала съм, че трябва да внимаваме много с Марсовете във Водолей - може да даде много сила, инертна при това, спортисти, състезатели, добри навигатори имат този Марс. Но тук той е У4 и е в съвпад с У10 в 2 дом - опозиция на Уран.  Енергията им идва в повече, жалко че се е насочил деструктивно. Сигурно е имал трудно детство. Сега ще прочета. :-[

« Отговор #649 -: Октомври 25, 2010, 03:32:27 am »
Браво!!! :clap: Страхотна си!!!

*

Divna

« Отговор #650 -: Октомври 25, 2010, 03:34:03 am »
М..... му  :angry:  :-X. Голяма гад.  Затова и не ми говореше картата му.
Вече обаче разбрах за себе си. Не ми ли "проговаря" нечия карта, значи има нещо нередно.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #651 -: Октомври 25, 2010, 03:36:52 am »
Каква всъщност е целта на упражнението?

Исках да ви покажа, че Юпитер и Нептун са много хлъзгави планети. И е добре да сме нащрек с тях, защото никога не знаеш какво може да се очаква.

Понякога даряват родения със забележителен талант и същевременно му вземат друго с пълни шепи.

Юпитер го свързват с истината, вярно. Но серийните убийци с акцентиран Юпитер в хороскопа също са следвали някаква истина - тяхната. Правили са това, което са считали за "правилно" - не от гледна точка на нормите, закона и обществото, а от гледна точка на собствения си мироглед. Това е тъмната страна на Юпитер и юпитеровите аспекти. Истината има много лица.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #652 -: Октомври 25, 2010, 03:37:04 am »
М..... му  :angry:  :-X. Голяма гад.  Затова и не ми говореше картата му.
Вече обаче разбрах за себе си. Не ми ли "проговаря" нечия карта, значи има нещо нередно.

Не ! Не си права! Не вибрира на твоите честоти! :kissd: :72:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

katrin_ls

« Отговор #653 -: Октомври 25, 2010, 03:39:43 am »
По картата на Асол.

Бунтар по природа. Възможно е да имал ментални проблеми, депресии, фобии и т.н., и принудително лечение. Труден характер, упорит, борбен дух пост фактум. Духовно израства според мен. Занимава се с писане, мисля аз.  Имаме силно застъпен огнен елемент, както и водна стихия. Дълбоки вътрешни противоречия е имал този човек, големи битки е водил. Опитвал се е да влияе по един или друг начин , възможно е и чрез манипулиране на съзнанието на хората. Но пак зависи. Но все си мисля, че е дълбоко уважаван и почитан от много генерации. Луна в Стрелец ( 7дом) в хармонична връзка със стелиумен Лъв на ИЦ. Държи на корени, традиции и прави всичко за родината си. Ако има брак, то е 1 със сигурност. Традиционалист. Моралист. Пътувал е много по света  - пътешественик, но дълбоко в сърцето си остава патриот. Има ли награди за това, което е работил? Повлиял е със сигурност на цяло едно поколение. Оставил е дълбока следа. Мисля си, или е писател или е дизайнер. Естет е. Отдават му се и чужди езици.
« Последна редакция: Октомври 25, 2010, 04:05:49 am от aiia »

« Отговор #654 -: Октомври 25, 2010, 03:45:41 am »
А неаспектираният Сатурн не му слага норми, съвест. Ясно. Аз мислех, че е просто безпринципен, а той какъв излезе...

*

Divna

« Отговор #655 -: Октомври 25, 2010, 03:47:02 am »
Eдна карта и от мен. Става въпрос за мъж.

Малееее, колко огън в тая карта!  :57:
Надявам се тоя да не е престъпник. Марс в рак е уж кротък.

*

Asol

• 4140
« Отговор #656 -: Октомври 25, 2010, 03:48:33 am »
Някой друг няма ли да изкаже предположения ?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #657 -: Октомври 25, 2010, 03:50:34 am »
А неаспектираният Сатурн не му слага норми, съвест.

Между другото, виждала съм мажорно неаспектиран Сатурн (във Водолей) във 2 дом в картата на данъчен инспектор. Слънце в Риби и АС Козирог. И, да, донякъде може да се нарече безпринципен човек, ако говорим за отношението му към съпругата. В службата не знам дали взема подкупи.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

katrin_ls

« Отговор #658 -: Октомври 25, 2010, 03:52:18 am »
Печелил е със сигурност добре. Направил е някой друг милион... Марс У11 в 2 дом в мажорен аспект с Нептун У10. Трудности е срещал, но то няма лесно. Уран в 1 дом, намират го често за твърде екзотичен, нестандартен в мислене. Но го уважават - секстилна връзка на Уран с личните му планети в Лъв. Великодушен, горд любовник, широкоскроен и преди всичко много мъдър.

За жена му ( ако има такава) какво да кажем - освен, че е бляскава, с потекло. Жена, която го следва навсякъде и неговото ''бижу''. Убедена съм, че това е чаровен тип.

Забелязохте ли, пак имаме У10 в 5ти. Нептун в 5ти дом. Занимава се с изкуство или писане. Но тук има и малко драма - Меркурий в Лъв на ИЦ, но откъм 3ти дом ( биографични романи пише, може би)
Нодалната ос е интересно позиционирана по оста АС-ДС, но там Лили да каже, че не съм наясно много с тия възли.
« Последна редакция: Октомври 25, 2010, 04:09:55 am от aiia »

*

Asol

• 4140
« Отговор #659 -: Октомври 25, 2010, 04:06:17 am »
Да обявявам ли отговора се чудя, че от големия наплив не мога да се вредя да коментирам темата.  :rolleyes: ;D
Ая, за теб шест плюс.  :blink: Ето го отговора.
« Последна редакция: Октомври 25, 2010, 04:11:00 am от Asol »