Здравей Гост

Практика с популярни личности

• 1571 Отговора
  • 234038 Прегледи
*

katrin_ls

Re:Практика с популярни личности
« Отговор #680 -: Октомври 28, 2010, 02:06:59 am »
Mirabella, milla_m, благодаря за включването. Да кажа отговора, все пак. Поздравления и на двете.  :clap: Тръгнахте в правилна посока.

Aishwarya Rai (born November 1, 1973), is a three-time Filmfare Award-winning Indian actress. She was Miss World in 1994 and has acted in Hindi, Tamil, Bengali and English films. Rai is married to Indian actor Abhishek Bachchan and is daughter-in-law to Amitabh Bachchan.

Aishwarya Rai was born in Mangalore, in the South Indian state of Karnataka, to Krishnaraj Rai, a marine engineer, and Vrinda Rai, a writer. Her ancestors are from the Bunt (community) of Mangalore.Her family later relocated to Mumbai(Bombay). Rai has one brother, Aditya Rai, who is three years older than she is. Aditya is a film producer, and has occasionally produced films in which Rai acted. Aditya got married in early 2004.

Rai began modeling on the side while studying architecture. In the 1994 Miss India contest, she was placed second behind Sushmita Sen, and went on to win the Miss World title that same year and the Miss Photogenic award. After the one year reign as Miss World in London, she then worked as a professional model, in advertising and Indian fashion magazines.

She has formerly dated Bollywood actors Salman Khan and Vivek Oberoi. After much speculation concerning their relationship, her engagement to Abhishek Bachchan was announced on January 14, 2007 . The run-up as well as the marriage between Rai and Bachchan was heavily covered by the media. They married on April 20, 2007 in a private ceremony held at the Bachchans' bungalow Prateeksha .The newly married couple made their public appearance at Tirupati temple when they visited there for blessing. . Aishwarya Rai will face the camera for the first time after marriage in Jodha-Akbar.

...Her most recent film, Provoked, based on the book "Circle of Light" , where she potrays a real life character, was released on 6 April, 2007 in India and the UK. The film did well commercially in the UK It was critically acclaimed all over the world. At the end of April 2007 her first American film, The Last Legion, was released in Russia and the Netherlands. The film is expected to open in North American theaters in August 2007.

http://www.youtube.com/watch?v=uKda79DSQH0  

« Последна редакция: Октомври 28, 2010, 02:12:02 am от aiia »

« Отговор #681 -: Октомври 28, 2010, 02:11:48 am »
Наистина е много красива! Добре, че не познах за разводите, поне засега пу-пу. :blink:
Много показателни са Везните на К9, както и аспекта на Венера със Сатурн за висшето й образование - архитектура, което не е довършила.
http://en.wikipedia.org/wiki/Aishwarya_Rai

*

katrin_ls

« Отговор #682 -: Октомври 28, 2010, 02:46:38 am »
Mirabella, milla_m, ето, още една задачка за вас!  :P  :wub:
Пак е кака, пак е родена през 70-те...  :lol:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #683 -: Октомври 28, 2010, 02:53:34 am »
Дано се възтанови , тццц- много млад и талантлив.... :(

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Uran

• 6041
« Отговор #684 -: Октомври 28, 2010, 02:54:01 am »
Колко сте писали днес, сега дори не мога да изчета. Влизам само да пусна картата на Христо Мутафчиев.

Получил е инсулт по време на снимки.  :lol:

Тук я качих вчера. Ще я подменя с транзити.
Tr. Плутон в квадрат с натален Хирон, тр. Сатурн в опозиция с натални Меркурий и Слънце, тр.Марс в съвпад с нат.Нептун...

*

katrin_ls

« Отговор #685 -: Октомври 28, 2010, 03:11:41 am »
Ето, още една кака. В полунощ ще кажа кои са. :P

*

Марая

• 28287
« Отговор #686 -: Октомври 28, 2010, 03:12:28 am »
Kaртата на Христо - предстояща Уранова опозиция...Тук е и Нодалната ос...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #687 -: Октомври 28, 2010, 03:23:52 am »
Mirabella, milla_m, ето, още една задачка за вас!  :P  :wub:
Пак е кака, пак е родена през 70-те...  :lol:
Картата на Кака номер 2 не иска да ми говори много. Изсмукано от пръстите, както се казва.

И тази кака е красива и по-скоро емоционално овладяна, но не студена. Много чувствителна и лесно ранима, може би малко неуверена. Има нужда да бъде харесвана и обичана. Тя е приятна, топла натура, нуждае се от емоционалната поддръжка на партньорите си. Ерудирана, образова, комуникативна с леко въздушно излъчване. Също е направила завидна кариера. Амбициозна, фокусирана върху работата. Нещата при нея сякаш стават без много усилия. Ползва се с подкрепата на вриятелни личности. Харесва лукса и хубавите вещи. Живее далеч от родния си дом. Пътува много. На пръв поглед нищо ни ми подсказва за професията й. Само виждам, че с каквото и да се захване, това ще й издигне нагоре. Печели добре от работата си. Има творчески потенциал - може би писане, преподаване, актьорско майсторство. Богато въображение, умее да комуникира идеи. Може би съзнанието й е прекалено емоционално наситено. Харесва преуспели мъже, но в тях трябва да има и нещо необичайно. Един брак с мъж Водолей или Везни, повече от едно дете.

Сега ди видим кака номер 3. Благодаря ти, Aiia, за хубавите задачки!!! :wub:

*

katrin_ls

« Отговор #688 -: Октомври 28, 2010, 03:26:03 am »
Mirabella,  :wub: Продължавай в същия дух... казвай за кака номер 3 или картинка 124...

Всъщност, ще кажа за кака номер 2 или картинка 123 - Лъвицата. Ясно е, че друг няма да вземе отношение, но поздравления за теб, Мирабелла! Умишлено сложих още една карта на красива жена - Мис Свят, за да те ''объркам'', но ти отново беше доста точна в анализа.
Картата е на Юлия Александровна Курочкина!  Да, има 1 брак и 1 дете, както ти каза. И другите неща са така, сама прочети!

http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D1%83%D1%80%D0%BE%D1%87%D0%BA%D0%B8%D0%BD%D0%B0,_%D0%AE%D0%BB%D0%B8%D1%8F_%D0%90%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D1%81%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D1%80%D0%BE%D0%B2%D0%BD%D0%B0

« Последна редакция: Октомври 28, 2010, 03:33:18 am от aiia »

« Отговор #689 -: Октомври 28, 2010, 03:28:50 am »
Kaртата на Христо - предстояща Уранова опозиция...Тук е и Нодалната ос...

Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
« Отговор #690 -: Октомври 28, 2010, 03:38:33 am »
Dве възможности или внезапно подобряване или внезапно влошаване- Уран е труден особенно без точен час....
Много съжалявам , за този талант! :(

И още нещо Инсултите са по Уран....

« Отговор #691 -: Октомври 28, 2010, 03:40:00 am »
Той има натален съвпад /в съседни знаци/ на Юпитер и Уран и сега същите са на опозе.

*

Марая

• 28287
« Отговор #692 -: Октомври 28, 2010, 03:44:44 am »
Той има натален съвпад /в съседни знаци/ на Юпитер и Уран и сега същите са на опозе.

Da.... и квадратура на Наталните възли забелязах...
Как не можем да намерим час на раждане...., би било интересно да проследин ПР.Луна и Пр. върхове....При всички полоьения има замесен упр. на 6-ти и планети в 6-ти....

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #693 -: Октомври 28, 2010, 03:53:15 am »
Като научих вчера за състоянието на Христо Мутафчиев, тръпки ме побиха. Моля се да се оправи.
Само един Овен може да има такъв поглед, да се пали така и да е едновременно блестящ актьор, и обществено ангажирана личност с ясно изразено мнение, което отстоява на всяка цена!

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #694 -: Октомври 28, 2010, 03:54:44 am »
АЯ, тази рускиня има като мен Слънце - Лъв, Луна -Телец и АЦ - Везни!!! ;)
Мислех, че ще имаме сходно излъчване, но въобще не ми харесва!

« Отговор #695 -: Октомври 28, 2010, 03:57:18 am »
Aiia, кака номер 3 я отгатнах без да искам, защото всичко в картата й сочи към ПАРИ и то по наследство. Проверих предположението си в google и се оказах права. Така че всичко, което напиша сега, може да изглежда нагласено.
Поствам това, което написах преди да я проверя.

И кака номер 3 е хубава, може би не чак колкото предишните 2, но си има своя загадъчен чар. Ясно е, че и тя е преуспяла - У1 в 10-ти дом, че чак и в съвпад с МС и със Сатурн, който фокусира вниманието й върху постигане на целите. Много хармонична карта. Единствените лоши аспекти ги прави Уран в 12-тия й дом, в критичен градус. Може би умее да трупа пари, защото Водолеят е заключен във 2-рия й дом. Богата е, може би и по наследство, но със сигурност печели повече от добре от работата си. Има много оригинални творчески идеи. Силно въздейства с думите и присъствието си върху хората. Става за лидер. Не знам дали е писател, но има дар слово. По-скоро при нея творчеството го свързвам с изразяване в някаква конкретна форма, но също може и пеене. Музикална е. Бунтарка, може да е нарушила някое и друго табу. Смела е. Има нещо сексуално в излъчването й. Има силна интуиция. Стабилна и сериозна е в любовта, има нужда от партньор с богата емоционалност, който да й дава много лична свобода. По-скоро няма деца, въпреки че много иска.

P.S. За пеенето не съм права. Няма грам талант. Заблудих се страшно много! ;D

« Отговор #696 -: Октомври 28, 2010, 03:59:01 am »
За сега наблюденията ми от транзита на тежкарите е, че много видимо засегнаха първите градуси на Рак и Овен или стелиумите там.  :-\ :-\ :-\

*

Марая

• 28287
« Отговор #697 -: Октомври 28, 2010, 04:03:01 am »
Да, съжалявам и аз за Христо Мутафчиев. Един от добрите ни актьори. Но няма какво да се заблуждаваме - всеки един от нас около 40-те преживява криза на средната възраст. Развод, раздяла, банкрут, здравословен проблем, инцидент, безизходица, издивяване (побъркване), крах, и т.н. и т.н.  Дори всичко да ни се подреди по ноти, дом, семейство, деца, къща на морето, на луната, пари, богатство, около 40-те нещо се случва, и то в повечето случаи е по УРАН или е нещо неочаквано, необратимо, внезапно като ШАМАР за нас самите и за околните!  Баща ми, например, на 41 години се изгори , токова дъга, обгори го целият, глава, ръце , не приличаше на човек. Остана си у дома цяла година лежеше.
Дядо  ( бог да го прости ) на 40 г  получи инсулт, парализира се, остана си инвалид до края на живота. И други случаи има на разводи, на банкрути, и т.н.

ПП. Христо има 3 деца, 2 сина и 1 дъщеря, която се казва Ая!   :rolleyes:
ДАНО СЕ ОПРАВИ!!!

Не във всеки натал Уран е важна планета и не на всеки се случва задължително нещо....Виждала съм и такива карти , друг е въпроса , че основното ястие , сервирано по Уран върви задължително с една специална гарнитура по Сатурн....Тук е ключа от бараката....
Уран не е изявена планета във всяка карта!

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #698 -: Октомври 28, 2010, 04:05:34 am »
Не се засягай, АЯ, щом е призната, явно е красива жена, просто не е моя тип.
Харесвам екзотични жени! ;)

*

katrin_ls

« Отговор #699 -: Октомври 28, 2010, 04:06:31 am »
Aiia, кака номер 3 я отгатнах без да искам, защото всичко в картата й сочи към ПАРИ и то по наследство. Проверих предположението си в google и се оказах права. Така че всичко, което напиша сега, може да изглежда нагласено.
Поствам това, което написах преди да я проверя.

И кака номер 3 е хубава, може би не чак колкото предишните 2, но си има своя загадъчен чар. Ясно е, че и тя е преуспяла - У1 в 10-ти дом, че чак и в съвпад с МС и със Сатурн, който фокусира вниманието й върху постигане на целите. Много хармонична карта. Единствените лоши аспекти ги прави Уран в 12-тия й дом, в критичен градус. Може би умее да трупа пари, защото Водолеят е заключен във 2-рия й дом. Богата е, може би и по наследство, но със сигурност печели повече от добре от работата си. Има много оригинални творчески идеи. Силно въздейства с думите и присъствието си върху хората. Става за лидер. Не знам дали е писател, но има дар слово. По-скоро при нея творчеството го свързвам с изразяване в някаква конкретна форма, но също може и пеене. Музикална е. Бунтарка, може да е нарушила някое и друго табу. Смела е. Има нещо сексуално в излъчването й. Има силна интуиция. Стабилна и сериозна е в любовта, има нужда от партньор с богата емоционалност, който да й дава много лична свобода. По-скоро няма деца, въпреки че много иска.

P.S. За пеенето не съм права. Няма грам талант. Заблудих се страшно много! ;D

;D Аааа, хитруша такава...  ;D Да, тази карта е на малко по-популярна личност.

Парис Хилтън.  
http://en.wikipedia.org/wiki/Paris_Hilton
« Последна редакция: Октомври 28, 2010, 04:11:19 am от aiia »