Здравей Гост

Практика с популярни личности

• 1571 Отговора
  • 233026 Прегледи
Re:Практика с популярни личности
« Отговор #880 -: Ноември 10, 2010, 03:05:43 am »
Айде и от мене една..Много е интересна като личност - жена е. С какво се занимава, къде е живяла? Имала ли е здравословни проблеми, любовта с един мъж ли е или е разпръсната?

Жената най-вероятно е творческа личност - Слънцето е в съвпад с Юпитер и Нептун. Предполагам е имала здравословен проблем с крака и кости - Марс и Уран са в Козирог и може да доведе до инциденти. С Луна, Венера и Плутон в Близнаци със сигурност не е имала един мъж в живота. Поне би могло да даде повече от един брак. Но след като няма домове, явно няма час на раждане....и всичко е доста относително.  :-[

БРАВО !!! С какво се занимава?

*

sunrain

• 6710
« Отговор #881 -: Ноември 10, 2010, 03:08:35 am »
Твърдо думата се пише правилно Окаже в смисъла, който беше вложен от теб.  ;D Обикновено с мен по такива въпроси не се спори, но може, ако желаеш... :P ;)

Сега ще дам отговора, а писаното ти е повече от точно.

Най-прекрасната

Всички, които се включиха се ориентираха бързо по картата й. Някак особено излъчване има натала, сякаш всичко е на показ, основно на мен първото ми впечатление преди като го видях беше за силен магнетизъм. И тя е с точно това известна - продукт на себе си, въздействие върху другите - женственост, изискан стил и натурален сексапил.      
Подробностите за браковете не ги знам, но в линка може би ги има.
« Последна редакция: Ноември 10, 2010, 08:40:43 pm от sunrain »
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

perla

• *
  • 73
« Отговор #882 -: Ноември 10, 2010, 03:27:17 am »

БРАВО !!! С какво се занимава?

Трудно е да кажа с какво се занимава....без час на раждане.... :-\  Юпитер и Нептун обикновено говорят за творчество...но какво? С Луна, Венера и Плутон в Близнаци може да е писателка, сценаристка, художничка, поетеса....и много други дейности.  :-\

*

sunrain

• 6710
« Отговор #883 -: Ноември 10, 2010, 03:30:05 am »
Аз мислех, че е малко по-агресивен тип.

Да, винаги съм се чудила какъв финес има в нея с тази агресивна карта, женственото й излъчване някак не се връзва особено, но то все пак е доста как да кажа властно, налагащо се, а не просто някаква ефирна красота, точно това мисля, че я прави така невероятна.   

*

Lillie

• 30532
« Отговор #884 -: Ноември 10, 2010, 04:01:18 am »
Аз мислех, че е малко по-агресивен тип.

Да, винаги съм се чудила какъв финес има в нея с тази агресивна карта, женственото й излъчване някак не се връзва особено, но то все пак е доста как да кажа властно, налагащо се, а не просто някаква ефирна красота, точно това мисля, че я прави така невероятна.   

Красива е, но има разбира се и по-красиви. Обаче за разлика от мнозина модели се отличава със силно изразена индивидуалност и чувствена женственост в съчетание с дълбок сексапил. И на мен ми е една от любимите актриси, ако може да се каже, че имам някакви пристрастия.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #885 -: Ноември 10, 2010, 04:22:08 am »
Красотата е в очите на съзерцаващия, нали така казват.

На тази снимка най-много ми харесва:

Намерих я и руса:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #886 -: Ноември 10, 2010, 04:22:57 am »
До Крис:

Разбира се, всеки гледа през неговите очи. Надявам се няма да пълниш темата с философските си размисли.  ;D

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #887 -: Ноември 10, 2010, 06:01:49 pm »
Моника Белучи е перфектната жена!!!
Докато Анджелина има само красиво лице, то Моника притежава и изкусително тяло!!!
http://www.youtube.com/watch?v=aqjPj4kbh1E
« Последна редакция: Ноември 10, 2010, 06:09:14 pm от Рая »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #888 -: Ноември 10, 2010, 06:47:14 pm »
Анджелина е хубава, но нейното прилича на "силиконова" красота, а такива са много - идват и си отиват. Не знам, може пък и да не си е правила пластика. Докато красотата на Моника Белучи е много по-естествена, без излишно позиране и превземки, класическа непреходна красота. Разликата е от небето до земята - Анджелина е с Венера на АС в квардат с Уран, Моника Белучи е изгряващ Козирог с опозиция Венера/Сатурн.
Между другото, забелязвам, че Козирог на АС в женска карта често дава красота, пред която всички Везни, събрани на куп, бледнеят.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #889 -: Ноември 10, 2010, 06:50:55 pm »
Няма "най-красивата" жена, има просто красиви и по-красиви.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #890 -: Ноември 10, 2010, 06:51:42 pm »
Ето още една карта на красива жена с АС Козирог - Хилари Дъф.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #891 -: Ноември 10, 2010, 06:59:40 pm »
За тази карта какво ще кажете (жена)?

Прави впечатлание струпването на малефици по оста АС/ДС.
Подобна констелация има в картата на Синди Крауфорд, само че при нея е по оста МС/ІС.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #892 -: Ноември 10, 2010, 07:18:59 pm »
Още една карта на жена, минаваща за красавица.
На предпоследната снимка е напълно естествена, без грим и ефекти.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #893 -: Ноември 10, 2010, 07:20:31 pm »
Аз толкова МНОГО тригони на едно място не бях виждала досега. ;D
Добре че са квадратурите на МС, че иначе нямаше да има големи амбиции за изява.

Edit: Ами да, то Меган е с АС Скорпион - ето от къде идвало "хищническото" в излъчването й, че и съвпад с Плутон. А МС е в Лъв - хищник е и в кариерата сигурно. Горният ми коментар е по картата без име (преди поста с Меган).
« Последна редакция: Ноември 10, 2010, 07:29:37 pm от Mirabella »

*

nerealna

« Отговор #894 -: Ноември 10, 2010, 07:23:41 pm »
всички, които познавам със силно влияние на дева са красиви хора ...но като, че ли важи  най-вече за асцендент дева

*

Lillie

• 30532
« Отговор #895 -: Ноември 10, 2010, 07:29:02 pm »
Дотук забелязвам повтаряща се тенденция в повечето карти на известните като "секс символи" жени, а също и някои по-известни топ модели.
При повечето от тях има силен Марс, много често е и в ъглова/кулминираща позиция.
Прословутата Анджелина Джоли може да е с Венера на АС, но има Луна и Марс в Овен в съвпад с МС!

Стигам до извода, че Марс е планетата, която определя доколко ще е изразен сексапилът при жената.
Венера е чаровница, кокетка, но без подчертан по някакъв начин Марс тя ще си остане само "празна опаковка", нищо повече - кукла без никакво излъчване.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #896 -: Ноември 10, 2010, 07:36:43 pm »
В картата на Моника Белучи Марс също е подчертан - има съвпад Марс/Луна в ъглов дом (седми).
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

nerealna

« Отговор #897 -: Ноември 10, 2010, 07:37:57 pm »
Прословутата Анджелина Джоли може да е с Венера на АС, но има Луна и Марс в Овен в съвпад с МС!

Dжоли е твърде превъзнесено окачствявана за мега красивата.
Ако подбера жени от нейния бранш в класация, от 100 тя ще е в доста по-последните позиции. ;D
Лично аз дори не знам откъде дойде тоя бум за нея преди години, предполагам от Tomb Rider, загорелите тийнове(въпреки, че и аз бях в тоя кюп тогаа, а хич не съм се захласвал) и добрата мениджърска реклама я направиха световно известна най-красавица. ;D
отвори си очите бе момченце ! джоли има неземна красота ....  ;) тяло ,лице ..всичко е като изваяно

колкото и реклами да са й правели, ако не беше наистина красива нямаше да има тази слава - на красавица

сега вече за тебе ..може и да е дъртичка .. затова да не я харесваш  :P

*

katrin_ls

« Отговор #898 -: Ноември 10, 2010, 07:45:43 pm »
.... Стигам до извода, че Марс е планетата, която определя доколко ще е изразен сексапилът при жената.
Венера е чаровница, кокетка, но без подчертан по някакъв начин Марс тя ще си остане само "празна опаковка", нищо повече - кукла без никакво излъчване.

Абсолютно съм съгласна!!! Имам същите наблюдения. Дори твърдия аспект Марс/Венера е желателен в ъглови домове и огнени  знаци, за да има излъчване и реализация!!!

ПП За мен Моника Белучи е в пъти по-красива ( естествена) от Анджелина Джоли.
Белучи притежава класическа красота, а Джоли прекалено ''агресивна'' с тези устни...
И двете са със Слънца във въздушни знаци, знаем.  При Джоли Венера е в Рак на 29 гр, на АС, а при Белучи Венера е в Лъв в 7ми дом.  Белучи е в пъти по-класна ( стилна) дама от Джоли. Това е мое мнение.

*

nerealna

« Отговор #899 -: Ноември 10, 2010, 07:46:12 pm »
всички, които познавам със силно влияние на дева са красиви хора ...но като, че ли важи  най-вече за асцендент дева

;D Благодаря, благодаря... кажи им го..   ;D  
ами наистина е така - казвам това, което съм видяла.  :blink:
 ест. винаги има изключения.