Здравей Гост

Практика с популярни личности

• 1571 Отговора
  • 233102 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:Практика с популярни личности
« Отговор #900 -: Ноември 10, 2010, 07:50:25 pm »
Жената от картата, по която се включи Синухе, е Софи Марсо.  :blink: Не е първа красавица, но се е снимала в доста филми.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #901 -: Ноември 10, 2010, 07:54:48 pm »
Дори твърдия аспект Марс/Венера е желателен в ъглови домове и огнени  знаци, за да има излъчване и реализация!!!

При Наоми Кемпбъл Марс не е ъглов, но има съвпад с Венера. Не помня каква е орбисата на съвпада, но е важен самият факт, че се намират в един знак.

При недолюбваната от някои Анн Джи има съвпад на Венера и Марс във Везни. Верно е, че има много лигаво излъчване, но не може да се отрече, че е успяла да добие популярност. А по сидерал Венера и Марс попадат в един знак с Раху, още едно потвърждение.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #902 -: Ноември 10, 2010, 08:02:11 pm »
Еми Наоми Кембъл не притежава естествена красота. Твърде екзотична е - лице, тяло и т.н.

Айя, пропускаш някои етнически особености.
За нас може да Е екзотична, но сред представителите на нейната раса (чернокожи) мислиш ли, че красотата й минава за също толкова "неестествена" и "екзотична"?

Когато работех в агенцията, имах там един колега. Българин е, но от 15 години е живял в Англия. Веднъж ме привика на компютъра си и ми показва снимка на негърка - е, наистина приличаше на черна маймуна, да ме извинявате. И знаеш ли какво ми каза той? "Това е най-красивата приятелка, която някога съм имал". Тъй че вкусове има разни...  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

katrin_ls

« Отговор #903 -: Ноември 10, 2010, 08:05:59 pm »
Еми Наоми Кембъл не притежава естествена красота. Твърде екзотична е - лице, тяло и т.н.

Айя, пропускаш някои етнически особености.
За нас може да Е екзотична, но сред представителите на нейната раса (чернокожи) мислиш ли, че красотата й минава за също толкова "неестествена" и "екзотична"?

Да, така е. Но ние говорим за нас си, ние как я виждаме.
Все едно да коментираме китайската красота, като за мен лично те всичките са еднакви... все едно една майка ги е раждала...  ;D ;D ;D Няма да различа девойка Цян Цун от Мян Гун. Все еднакви са. ;D

И мислта ми беше, че при моделките не е задължително да бъдат красиви. По скоро се залага на перфектна фигура!!!

*

nerealna

« Отговор #904 -: Ноември 10, 2010, 08:07:22 pm »

отвори си очите бе момченце ! джоли има неземна красота ....  ;) тяло ,лице ..всичко е като изваяно

колкото и реклами да са й правели, ако не беше наистина красива нямаше да има тази слава - на красавица

сега вече за тебе ..може и да е дъртичка .. затова да не я харесваш  :P
Баш пък неземна.
Da си отворя очите - не мерси.;D
 Предпочитам да ги отворя за Мишел Пфайпфър на по-млади години или Чарлийз Терон примерно.
Има доста други преди нея, за които съм по-навит да ги отворя. ;D
И не е причината щото е дъртачка, просто не ме кефи толкова. ;D

добре бе добре..ти си знаеш .. но пък мишел пфайпфър ...пфуу- трагедия  ;D ако съм мъж, няма да я погледна. не ни съвпадат вкусовете явно  ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #905 -: Ноември 10, 2010, 08:10:46 pm »
Но ние говорим за нас си, ние как я виждаме.

Напротив, говорим си за известни жени, чиято красота е призната в целия свят.
Разбира се, в някое племе пигмеи или ексимоси няма да минават за чак толкова красиви.  ;D
Затова казват, че красотата е относително понятие. Има различни стандарти за красота. Класическият стандарт за хармонични и съвършени пропорции сред някое африканско племе най-вероятно ще бъде посрещнат с присмех и недоумение.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #906 -: Ноември 10, 2010, 08:13:25 pm »
Хора дайте да проверяваме-вече съм на мнение,че съвпада Венера/Марс дава красота без значние от знак и дом!

Мисля, че съвпадът Венера/Марс дава излъчване, но не задължително физическа красота.
Виж я Анн Джи с нейния точен съвпад на Венера и Марс във Везни, но не от лъскавите постери, а потърси някоя снимка без грим.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #907 -: Ноември 10, 2010, 08:16:24 pm »
Хора дайте да проверяваме-вече съм на мнение,че съвпада Венера/Марс дава красота без значние от знак и дом!

Мисля, че съвпадът Венера/Марс дава излъчване, но не задължително физическа красота.

И аз така мисля..., не е задължително да е физическа красота....
Упр. на АСЦ е най-важен според мен за физическата красота.... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

nerealna

« Отговор #908 -: Ноември 10, 2010, 08:17:49 pm »
Хора дайте да проверяваме-вече съм на мнение,че съвпада Венера/Марс дава красота без значние от знак и дом!Поне при моите наблюдения е така,сега и тука се засилва.Дали защото по принцип Марс е главата,а Венера е красотата?Сигурен съм,че рядко има изключение и все по някакъв начин това се усеща,дори и да не е 1ва красота.

имам приятелка със съвпад венера и марс. според мен не е чак красавица, но всички мъже й се лепят като мухи на мед...все едно излъчва нещо, с което ги привлича  ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #909 -: Ноември 10, 2010, 08:19:12 pm »
Магнетизма е причината , не красотата според мен....Или по-скоро излъчването....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #910 -: Ноември 10, 2010, 08:21:38 pm »
Допълнително може да се разгледа и мидпойнтът Венера/Марс. Ако попада върху оста АС/ДС, МС/ІС или 0 гр. Овен/0 гр. Везни, излъчването и сексапилът също могат да бъдат по-подчертани.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #911 -: Ноември 10, 2010, 08:25:05 pm »
Венера влезе във везни и заговорихме за красота.... ;D

*

sunrain

• 6710
« Отговор #912 -: Ноември 10, 2010, 08:27:20 pm »
Дотук забелязвам повтаряща се тенденция в повечето карти на известните като "секс символи" жени, а също и някои по-известни топ модели.
При повечето от тях има силен Марс, много често е и в ъглова/кулминираща позиция.
Стигам до извода, че Марс е планетата, която определя доколко ще е изразен сексапилът при жената.

Това имах предвид при случая с Белучи. На пръв поглед ще си направиш извод, че не би имала финес и такава женственост, а Марс дава особено излъчване, бих прибавила и Плутон. Не е само при нея. Доминираща, натрапчива и дори агресивна карта, а в крайна сметка невероятна и ДА магнетизъм, както вече писах за нея, но се отнася и до други така силно въздействащи красавици. Някак налагащ се първичен сексапил имат такива жени.

Вярно и това за стила, дето го казва Синухе, оригиналността винаги дава някаква популярност, биват забелязани, но по-конкретно друго тук се забелязва, което исках да кажа.

Аз ще пусна карта на една с подобно излъчване жена, която познавам, не е известна, но ще се преместя в темата за красивите жени. Там да набележим факторите при нея. И само отсега да кажа, че има любимата ми Венера в Овен.  ;)
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #913 -: Ноември 10, 2010, 08:27:44 pm »
Между другото, познавам мъже със съвпад на Венера и Марс във Везни, които са доста грозни като визия. За сметка на това го компенсират със сексуален магнетизъм.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

nerealna

« Отговор #914 -: Ноември 10, 2010, 08:28:44 pm »
оставаше и наоми да харесвате - тя прилича на кранта  ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #915 -: Ноември 10, 2010, 08:29:52 pm »
Между другото, познавам мъже със съвпад на Венера и Марс във Везни, които са доста грозни като визия. За сметка на това го компенсират със сексуален магнетизъм.

Това последното във везни как става , бре Лили....
Ако е скорпион да , ама във везна :rolleyes:.....

Мисля , че плутон и само плутон дава магнетизъм , без значение какъв е той....

*

Lillie

• 30532
« Отговор #916 -: Ноември 10, 2010, 08:30:46 pm »
Допълнително може да се разгледа и мидпойнтът Венера/Марс. Ако попада върху оста АС/ДС, МС/ІС или 0 гр. Овен/0 гр. Везни, излъчването и сексапилът също могат да бъдат по-подчертани.

Е аз тоя го имам върху Локуса и Слънцето и си работи по същият начин  :P

Лепят ти се като мухи на мед значи  ;D, щото не вярвам да си някакъв секс маниак пък.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #917 -: Ноември 10, 2010, 08:37:05 pm »

Това последното във везни как става , бре Лили....
Ако е скорпион да , ама във везна :rolleyes:.....

Мисля , че плутон и само плутон дава магнетизъм , без значение какъв е той....

Давам за пример карта на жена, която въобще не е красива.
Не е и грозна, де, но има сериозен проблем с килограмите.
Тук виждаме съвпад на Марс, Венера и Плутон във Везни близо до върха на 5 дом!

Има обаче много горда лъвска осанка, излъчва достойнство и увереност, но и надменност. Излъчва сексапил и го осъзнава, умее да манипулира по този начин. Показна и кичозна жена.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

holanda

« Отговор #918 -: Ноември 10, 2010, 08:37:09 pm »

е той ако те привлича сексуално ,значи не е грозен мисля.. :unsure:
Познавах само един с Венера/Марс във Везни,но е точно красив и на мен поне не ми възбуjдаше апетитите.Като манекенчо беше  :-\

*

Lillie

• 30532
« Отговор #919 -: Ноември 10, 2010, 08:41:45 pm »
Сигурно с АСЦ Рак и висока Луна са и големи гърдите?

Всичко й е голямо, душко, не само гърдите. ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.