Здравей Гост

Практика с популярни личности

• 1571 Отговора
  • 233023 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Практика с популярни личности
« Отговор #940 -: Ноември 11, 2010, 04:43:35 am »
Гледах му картата до сега. Основните проблеми би трябвало да идват от ински органи. По оста Дева-Риби това може да са белите дробове, нали се предполага също и пневмония, но може да е по-скоро интоксикация на организма, заболявания с причинител Нептун. Все пак, черният дроб излиза като най-проблемното място, с потенциал "да отнеме" живота, пък доколкото разбирам, лекарите търсят проблем в сърцето или в мозъчен инсулт. :(

Видно , това може да е причината за сегашното му състояние- неправилно диагностициране.... :(

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #941 -: Ноември 11, 2010, 07:10:42 pm »

Докато се чудиш как да гледаш на това явление,просто приеми че Стрелец е в 6ти дом,без дори да споменаваме за Нептуна  :blink:
Само тоя Стрелец не е достатъчен. ;D
Виждал съм и други К6 Стрелец и "заключени" такива, но проблем с големината на гърдите и това, че всичко им е голямо не са имали. ;D

Именно за това по-назад съм написал кои са комплексните основни фактори за положението в дадената карта,няма да се повтарям.

*

katrin_ls

« Отговор #942 -: Ноември 12, 2010, 01:09:18 am »
Вие сте...

Жена е. Часът е неизвестен, аз го натъманих. Но да видим дали съм добра в ректификацията. Ако успеете да отгатнете професия, личен живот и т.н., значи съм върха  ;D   ;D

ПП При всички случаи Луната е в Овен.

« Отговор #943 -: Ноември 12, 2010, 01:25:16 am »
Вие сте...

Жена е. Часът е неизвестен, аз го натъманих. Но да видим дали съм добра в ректификацията. Ако успеете да отгатнете професия, личен живот и т.н., значи съм върха  ;D   ;D

Сексапилна, огнена, но чувствителна и ранима. Занимава се с изкувство, в което печели от образа си и личната си харизма - певица например, или актриса. На любовния фронт виждам проблеми - търси сигурност и стабилност, а получава разочарования. Обвързването също може да е проблем - У7 е мажорно неаспектиран в 8-ми дом -страх от обвързване? Но още е млада. ;) Сатурн У11 на К10 в тригон с Юпитер ще й помогне да осъществи мечтите си.

P.S. Ако не съм познала, вината не е в теб. Начинаеща съм. :blink: ;D

« Отговор #944 -: Ноември 12, 2010, 01:56:06 am »
Вие сте...

Сексапилна, огнена, но чувствителна и ранима. Занимава се с изкувство, в което печели от образа си и личната си харизма - певица например, или актриса. На любовния фронт виждам проблеми - търси сигурност и стабилност, а получава разочарования. Обвързването също може да е проблем - У7 е мажорно неаспектиран в 8-ми дом -страх от обвързване? Но още е млада. ;) Сатурн У11 на К10 в тригон с Юпитер ще й помогне да осъществи мечтите си.

Добре...

Продължавай и за личния живот....

Нека и други да се включат и ще кажа коя е.  :lol:
Любовта и романтиката са важни за това момиче. Променлива е в романтичните връзки. Търси перфектната любов, идеалистка е по отношение на любовта. Може да си пада по странни мъже, аутсайдери. Разочарованията я вдъхновяват да твори. Може би рисува също така. Може да има финансово образование. Ако има братя и сестри, отношенията й с тях може да не са добри и да не е особено близка със семейството си.

*

Марая

• 28287
« Отговор #945 -: Ноември 12, 2010, 02:10:07 am »
http://vbox7.com/play:5678b25b

Мирабела - за теб! :wub:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #946 -: Ноември 12, 2010, 02:20:27 am »
Управител на АС Нептун ( Козирог) е в аспект тригон с управител на МЦ Юпитер. Логично е да е направила кариера, нали така? Хубаво е да има връзка между управителите на АС и МЦ, било то и напрегнат аспект, а тук имаме тригон. Някак с лекота й се получават нещата, не се зори особено. Щом Нептун е в 10, би трябвало е да е популярна. Да видим с какво.
Управител на АС Нептун в твърд аспект с Венера ( Козирог). Тук май става дума за красота, финес, м? Още повече в аспект с Венера,  У2,3 и 8ми.

Венера е твърд аспект с Луна в Овен, нооо в секстилна връзка с диспозитора на Луната Марс, в Скорпион 8ми.  Нещо по 8ми ще е, м? Става дума, може би, за някакъв сексапил... забелязвате ли как е акцентирана тази ос 2-8ми дом?  
Плутон в Скорпион 8ми дом е в аспект с Нептун ( 10 дом) - управител на АС.
Марс в Скорпион 8ми е в аспект с Венера/Нептун ( 10 дом).

Имаме аспект и между светилата. Слънце ( У6) в Стрелец в 9ти дом, което сигурно я води от време на време в чужбина. А дали не се занимава с право, религии, философии и т.н.  ;D

Управител на 5ти е Луна. Доста динамични ( променливи) събития по тоя дом. Луната в Овен и в 1 дом, май май не е много срамежлива и доста безцеремонна.
Управител на 4ти и 7ми е Меркурий в 8ми - неаспектиран.
Имаме и връзка Сатурн У11 с Юпитер У10. ...  :rolleyes:

Вие сте... кой плачеше, че астрологията липсвала в този сайт?! Еми, ето ви казус.

:clap: :clap:
Абе знам , аз ,че ще го туриш у ред оня аспект! ;)

*

Марая

• 28287
« Отговор #947 -: Ноември 12, 2010, 02:27:40 am »
Айя , българка ли е ?

*

Марая

• 28287
« Отговор #948 -: Ноември 12, 2010, 02:31:59 am »
Айя , българка ли е ?

Да. :-[

Прочетохте ли ми новия подпис?  ;D  Еййй, страхотен е! Истински е! Аз приключих с обясненията в този живот. В другия може и да се обяснявам пак.  :P

Strahotno! Заслужава си да се запомни! :blink: ;)
Поздравления!
Ще го използвам и аз.... ;)
« Последна редакция: Ноември 12, 2010, 02:36:02 am от Марая »

*

katrin_ls

« Отговор #949 -: Ноември 12, 2010, 02:48:59 am »
Безмълвие...  :-X

Отговор - Ники Лозанова... Мирабелла, беше точна. Ама нали ти е градска... майна!  ;D

Сигурно сте чули за драмите около нея и Валери Божинов, Алисия Божинова ли е Можинова ли е, уж нямали брак, пък Божинова. Как да е...

« Отговор #950 -: Ноември 12, 2010, 02:54:20 am »
http://vbox7.com/play:5678b25b

Мирабела - за теб! :wub:
Благодаря ти за поздрава, Марая! :wub:

Аiia, благодаря за картата и казуса!!! :wub: Не съм познала много. Но прилича на АС Риби, да знаеш!

« Отговор #951 -: Ноември 12, 2010, 03:10:14 am »
....

Аiia, благодаря за картата и казуса!!! :wub: Не съм познала много. Но прилича на АС Риби, да знаеш!

Да, и аз така мисля. Гледаме лицето, нали. А и Луна в 1 дом в Овен точно й подхожда. Както и всичко останало. Огледай домовете и управителите и кажи дали се връзват нещата. Сигурно знаеш доста около нея.
Лошото е, че нищо не знам около нея. Виж, че гадаех по наталната й карта. ;D Връзва се с Луната да а в 1-ви дом и У5 според мен в дисхармоничен аспект с У8, което е налице.

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #952 -: Ноември 12, 2010, 04:20:53 pm »
Николета не е това, което изглежда.
Може да се прави на нахакана мацка, на която не й дреме за нищо, но вътре в себе си е много чувствителен и по детски наивен човек.
Не е много интелигентна, но пък компенсира с красота.
Съвпад на Марс и Плутон в 8 дом е много показателен в нейната карта.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #953 -: Ноември 16, 2010, 03:20:57 pm »
Расте надеждата за Андрей Баташов
Състоянието на Андрей Баташов започва да се стабилизира, съобщава вестник "Труд".

Актьорът лежи от миналата седмица в столичната частна болница "Токуда" с много лоши показатели. Увредени са функциите на черния дроб, бъбреците и белите дробове. "Лекарите ни казаха, че виждат шанс за подобрение! А до вчера те отказваха да правят каквито и да било прогнози", през сълзи разказали близки на актьора. За радост Баташов е с добри показатели на сърцето, то изпълнявало нормално своята функция. /БГНЕС
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #954 -: Ноември 18, 2010, 05:14:05 pm »
Еминем. Без час.

Уикипедия

17 октомври 1972 г.
Сейнт Джоузеф, Мисури, САЩ
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #955 -: Ноември 18, 2010, 06:32:23 pm »
Сигурно при него съвпада на Слънцето със Спика и Арктур е засилило нещата  ;)

*

Divna

« Отговор #956 -: Ноември 18, 2010, 06:41:06 pm »
Много въздух в картата и големи въздушни тригони. Явно съдбата му е донесла бързо славата /не съм запозната с автобиографията му/.

*

Марая

• 28287
« Отговор #957 -: Ноември 18, 2010, 06:46:47 pm »
Добър Сатурн...за добро или за лошо , без него слава няма...

« Отговор #958 -: Ноември 19, 2010, 01:03:54 am »
С тоя скандалджия съм на една боя разстояние  ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #959 -: Ноември 19, 2010, 01:23:43 am »
Представям си го с АС Везни.  :blink: - Стелиумът с АС там - перфектаната буря! Венера в 12-ти - музика, в дева - речта /винаги съм се чудила как избърборва толкова много думи така отчетливо/, У12ти във 2ри, Луна в 5ти  :rolleyes: В Уикито пише, че започва да пее рап на 14 г - точка Гама минава през Юпитера тогава - намира професионалното си поприще, затова  Риби на К6 .:rolleyes: Майка му е била алкохоличка - Луната не би ли трябвало да е по-проблематична? Тя е била единствен родител, затова Рак на МС.

Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.