И все пак, на мен ми се струва, че някои от по-силно действащите особено натални конфигурации, на някакво ниво поне, от гледище на психологическата астрология - дават, ако не подобни - то аналогични душевни характеристики.
с това съм съгласна-специално душевните характеристики в тяхното чисто проявление могат да се видят като общо качество и потребност у двама или повече натива.Разбира се,интензитета и интеграцията на тези характеристики ще зависят от среда,странични потребности и други фактори изобщо.Но пак казвам,в чистия (доколкото е възможно това в идеологичните схващания за дадени душевни характеристики) си принцип,сходствата ще са налице.
Наблюдение-При всички карти,които съм гледала и Хирон е бил на МЦ-човека е страдал от нещо и се е налагало да работи и да усъвър6енства качества и умения в себе си.Това ми е направило впечатление като общ принцип-при всички обаче е имало добавки към ''правилото'',всеки е страдал от различна болка,но общото е,че я е имало.
Засега само това ми е правило впечатление,Ho все още съм Тома Неверни що се отнася до аспекти и тяхната изява :blink: