Здравей Гост

Практика с популярни личности

• 1571 Отговора
  • 233058 Прегледи
Re:Практика с популярни личности
« Отговор #1060 -: Декември 09, 2010, 03:44:05 pm »
Г-н Асандж има Слънце на върха на кардинален Т-квадрат Уран-Слънце-Хирон. За опозицията Хирон-Уран някъде бях чела, че също като квадрата Слънце-Уран не признава авторитети, че хора с този аспект често нямат примери за подръжание, герои, на които да се възхищават. Когато Слънцето се намеси в опозиция Хирон-Уран, и то с квадратури, още повече засилва негативните тенденции на аспекта.
Бях чела в биографията на Джулиан, че е бил лишен от бащинска фигура в детството и юношеството си. Майка му и баща му се разделят преди той да навърши осем и тя се омъжва повторно. Вторият й брак също се оказва несполучлив и Джулиан, майка му и по-малкият му брат от втория брак са принудени да се укриват от втория му баща. В картата му има аспекти, които потвърждават това - освен квадрата Слънце-Уран има и опозиция Сатурн-Нептун - не може да разчита на бащата. Апропо, родният му баща, както и доведеният са били с професии по Нептун - актьор от пътуващ театър и музикант-спиритуалист.

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #1061 -: Декември 09, 2010, 05:59:46 pm »

Намрих тази карта на Асандж в нета, под нея пише, че е по данни на Интерпол, но също така обясняват, че Асандж упорито пази рожденита си дата, така че не се знае кое е истина.

Източник
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

« Отговор #1062 -: Декември 09, 2010, 07:22:49 pm »
Благодаря ти, Кали. Аз намерих тази - http://mountainastrologer.com/tma/birth-time-for-julian-assange

По картата, публикувана от Кали. Уран на АС е много логично (даже прекалено ;D), защото той на външен вид не е типичен АС Везни (според мен), а Уран в аспект с АС (особено съвпад) би дало такова нетипично проявление. Другото е, че човекът е посивял доста рано, а доколкото помня, такова проявление имат Сатурн и Уран в аспекти с АС. На IC му е Козирог, така че Сатурн в опозиция с Нептун и Юпитер обеснява липсващата бащинска фигура и липсата на връзка с бащата (ако гледаме бащата по 4ти дом). Но поне обеснява липсата на стабилен дом при него. Луната (У10) в 1ви дом дава желание за изява и публичност, в тригон със Слънце (У11), а 11тият дом отговаря също и за модерните технологии, в това число и интернет. А той е започнал проявите си като хакер. У12 е в 10ти в аспект с Плутон в 12ти дом - работа с тайни, което отговаря на истината.
За втората карта, която намерих - не знам. Вярно, има нещо хищническо в изражението му, но сякаш първата карта по му подхожда.
« Последна редакция: Декември 09, 2010, 10:57:24 pm от Mirabella »

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #1063 -: Декември 10, 2010, 02:52:18 pm »
Дайте да вкараме малко практичаска логика. Как точно Асанж би могъл да си крие датата на раждане, при положение, че от години цял свят, вкл. родното му правителство са вперили поглед в него? Те имат и акта му за раждане, и болничното му свидетелство, та и паспорта, който миналата седмица му обещаха да отменят... :mellow:   

От правителството не гарантират, че всички тези документи са автентични. Съмняват се,че ползва чужда самоличност. Все пак това е човек, докопал се до много секретна информация, хич не е глупав.
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

« Отговор #1064 -: Декември 11, 2010, 04:49:58 pm »
какво ще кажете да поразгледаме картите на Валери Божинов и Николета лозаноВа,поотделно и синстрично,много ми е интерсно,какво кара тоя Божинов да се самозабрави така,ето картата на Николетка http://img138.imageshack.us/f/astro2gw48nikoleta34704.gif/  ,ето и на Божинов http://img101.imageshack.us/f/astro2gw49va3485919132.gif/  ,ako искате мога и на Алисия да сложа

*

Uran

• 6041
« Отговор #1065 -: Декември 11, 2010, 05:11:21 pm »
Това момиче много простичко ми изглежда (по картата де), но умее да се справя- всичките й планети са в източната хемисфера.

« Отговор #1066 -: Декември 11, 2010, 05:26:16 pm »
Забравих да кажа че на Николетка не и знам часа на раждане,за валери съм сигурна само че асц му е лъв

*

Uran

• 6041
« Отговор #1067 -: Декември 11, 2010, 05:32:37 pm »
За простичкото-остава. ;D

« Отговор #1068 -: Декември 11, 2010, 05:49:54 pm »
 ;D,за нея е яасно и без да и гледаме хороскопа  ;D

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #1069 -: Декември 13, 2010, 06:37:41 pm »
На Николета някой й беше сложил АЦ - Риби, който повече й отива, според мен.

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #1070 -: Декември 13, 2010, 06:39:16 pm »
Това момиче много простичко ми изглежда (по картата де), но умее да се справя- всичките й планети са в източната хемисфера.

И какво в картата й говори за интелекта й? ;)

На Валери картата е много интересна ;D но дали АЦ му е Лъв :-\
И въобще не ми прилича на карта на футболист.

*

Uran

• 6041
« Отговор #1071 -: Декември 13, 2010, 06:59:00 pm »
Никакъв въздух и неаспектиран Меркурий във воден знак. (По принцип неаспектираната планета може да бъде и много силна, но в случая мисля, че не е ). :blink:

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #1072 -: Декември 13, 2010, 07:00:35 pm »
да, още веднъж астрологията е показателна. (особено за тези, които с лекота умеят да четат картите).

« Отговор #1073 -: Декември 13, 2010, 07:08:18 pm »
Ая й беше сложила АС Риби на Николета. Аз бях и съм съгласна с нея. :blink: Така няма всички планети да са й в източната полусфера. Планетите на действието Слънце и Марс биха попаднали на запад от MC-IC, но пък У1 е в 10ти дом. От друга страна Сатурн е много издигнат, пък тя не ми изглежда много сериозна. Но пък Сатурн няма много аспекти.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1074 -: Декември 13, 2010, 07:18:07 pm »
Не ме питайте от къде знам....,но знам ;D , че има АСЦ -Водолей...Ни Ло....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #1075 -: Декември 13, 2010, 09:22:39 pm »
да пусна една карта...на известна личност.....
интересни са ми коментарите ви относно работа и и живот.....
после ще ви кажа коя е...

« Отговор #1076 -: Декември 14, 2010, 06:56:41 pm »
да пусна една карта...на известна личност.....
интересни са ми коментарите ви относно работа и и живот.....
после ще ви кажа коя е...

Чакам с нетърпение да кажеш коя е. До тук само се досещам, че е родена в началото на 19-ти век. Според мен е била много умна. Има данни за учен и писател. Всички "нелични" планети са ретроградни - надълбоко е проучвала всичко, с което се е захващала. Има и творчески акцент в личността й, затова не мога да избера между учен или писател, защото и за двете е необходимо творчество. Но в този творчески момент има много задълбоченост и прецизност - съвпада на Венера и Марс е в опозиция със Сатурн. Била е много енергична. Може би е умеела да танцува хубаво... Реализирала ли е нещо от това или греша тотално? :blink:

« Отговор #1077 -: Декември 14, 2010, 07:12:01 pm »
Днес на С. Берлускони му предстои пореден вот на недоверие. Говори се за края на ерата Берлускони. Вие как мислите - ще падне ли правителството му този път? Прикачвам картата му с дирекциите към днешна дата.

Опозицията, която има в натала си между МС и СЛВ, като дирекции сега попада върху Луната му в 6-ти дом, която е управител на интерсептиратия Рак в 10-ти дом. Това според мен вещае професионални проблеми и напрежение. Дир. Юпитер е на К6 в опозиция с наталния му Марс. Марс при него е У8 - поддръжката, която получава един политик, а Юпитер е в 3тия му дом - контактите. Така че опозицията им по оста 6-12 бих тълкувала като загуба на подкрепа.
« Последна редакция: Декември 14, 2010, 07:39:25 pm от Mirabella »

*

Uran

• 6041
« Отговор #1078 -: Декември 14, 2010, 08:03:55 pm »
Гледам картата на Берлускони и..планетите на богатството -само напрегнати аспекти.
Тази феномена я забелязах в карти на мои познати..
Ще ревизираме тълкуванията на аспектите. :blink:

Дирекционен Плутон е подминал натален Меркурий-управляващ скритите врагове, дир. Меркурий в съвпад с натален Юпитер- явните врагове, прог. Слънце -У11 също в съвпад нат. Юпитер. Има индикации за колизии точно в публичната сфера, но какъв ще бъде изходът- Не знам. Нито положителните аспекти, нито напрегнатите са гаранция за движение в едната или в другата посока, по-скоро показват активност в съответната област, но не и изход.
« Последна редакция: Декември 14, 2010, 08:09:01 pm от Uran »

*

doby

• **
  • 1578
  • астрология, космобиология, психосоматика
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #1079 -: Декември 14, 2010, 08:19:49 pm »
Tosi pat ima mnogo wragowe srestu nego i mai ste stana Chiao Bello!
W natala Jupiter w 3 dom kwadrat s Saturn und Neptun moge da se kaze - Ne zuch, ne widah, ne rasbrah! :85:
Erfolg ist das was folgt, wenn du dir selber folgst.
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!