Здравей Гост

Практика с популярни личности

• 1571 Отговора
  • 233661 Прегледи
*

Uran

• 6041
Re:Практика с популярни личности
« Отговор #1220 -: Февруари 07, 2011, 02:00:33 am »
Лично аз също не я намирам за чувствителна (липса на вода)- просто лустро и добра среда.
Хитрушана е! :blink:

*

missKapriz

« Отговор #1221 -: Февруари 07, 2011, 02:00:56 am »
Може асц да е в Дева,а внера около Асц-все пак тази Венера трябва да излезе някъде на важно място-не може да е хем паднала,хем изгорена,а така добре проявена на живо

*

missKapriz

« Отговор #1222 -: Февруари 07, 2011, 02:09:00 am »
С Асц Дева

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1223 -: Февруари 07, 2011, 02:27:21 am »
С Асц Дева

Напасни часа на асц със слънце.... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

missKapriz

« Отговор #1224 -: Февруари 07, 2011, 02:28:37 am »
и да пратя Венерата в 12 дом  :rolleyes:аааа свиди ми се :P

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1225 -: Февруари 07, 2011, 02:31:55 am »
Аз съм за асц Лъв. Театрални маниери, специфична визия, а и Юпитер там ще се върже според мен. Възлите застават на остта, това обикновено са особени личности, но това са само предположения.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

missKapriz

« Отговор #1226 -: Февруари 07, 2011, 02:33:31 am »
Съни,съгласна съм,но слънце в 1 дом со го дава лъвското-особено ветрилото и е култово

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1227 -: Февруари 07, 2011, 02:35:40 am »
На мен не ми стига Слънце в 1 дом, Юпитер дава допълнително такава шармантност, а и много огън се усеща от нея, гласувам за Лъв. :P Я да попрочета малко за живота й, да си напасна и другите детайли по версията.   

*

Марая

• 28287
« Отговор #1228 -: Февруари 07, 2011, 02:37:32 am »
На мен не ми стига Слънце в 1 дом, Юпитер дава допълнително такава шармантност, а и много огън се усеща от нея, гласувам за Лъв. :P

А защо не скорпион на АСЦ.... :rolleyes:

Съни качила съм картата на един интересен мъж , малко по-назад , бих искала да метнеш едно очо... ;) ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

missKapriz

« Отговор #1229 -: Февруари 07, 2011, 02:38:13 am »
Аз понеже не съм фен на асц Лъв по принцип си държа на моето :PА към артистичните прояви на Данчето и театралния и маниер добавям и Луна в 5 дом в "моята" карта с асц Дева ;DИ Уран ма МЦ ми седи добре

*

Uran

• 6041
« Отговор #1230 -: Февруари 07, 2011, 02:38:43 am »
И за мен има повечко огън.
Асц. дева обикновено са с по-фина конструкция.

*

Марая

• 28287
« Отговор #1231 -: Февруари 07, 2011, 02:40:56 am »
Световно известна е и с пълно право може слънцето и да се постави на МЦ.... :rolleyes:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1232 -: Февруари 07, 2011, 02:41:12 am »
О, че аз не съм казала щото съм фен, Соларис. ;) Просто така я преценявам.

Марая, окей, ще се пробвам по-късно. Ааа, ако е на Илюмжинов, но ти си издала вече, така не е интересно, абе голям си бързак начи. Аз по-рано само едно око хвърлих, изглеждаше властен, а той бил цял президент.    
« Последна редакция: Февруари 07, 2011, 02:47:07 am от sunrain »

*

missKapriz

« Отговор #1233 -: Февруари 07, 2011, 02:48:57 am »
Харесвам Данчето,за това казах,че не я свървам с нещо,което харесвам ;)
Дали няма начин да намерим часа и на раждане :'(Много ми стана интересно-тя колко брака има

*

Марая

• 28287
« Отговор #1234 -: Февруари 07, 2011, 02:52:24 am »
Харесвам Данчето,за това казах,че не я свървам с нещо,което харесвам ;)
Дали няма начин да намерим часа и на раждане :'(Много ми стана интересно-тя колко брака има

Утре ще питам Кристина Димитрова или кума ми... :rolleyes: , може кака Криси да го има..., ще го разбереме...Кка не съм се сетила до сега?! :rolleyes: Аз много я харесвам....,много! :wub:

*

missKapriz

« Отговор #1235 -: Февруари 07, 2011, 02:53:47 am »
Кристина :unsure:Друга моя любимка,а и според някои преди приличах на нея ;D ;DПоздрави я от една фенка

*

Марая

• 28287
« Отговор #1236 -: Февруари 07, 2011, 02:56:29 am »
Кристина :unsure:Друга моя любимка,а и според някои преди приличах на нея ;D ;DПоздрави я от една фенка
Много ми е приятелка и е бесна купонджийка...Ще те запозная някой път , ако искаш....
Звънях и , ама и е изключен телефона... :rolleyes:Утре ще го имаме часа...,стига Криси или кума да знае подробности... :rolleyes:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1237 -: Февруари 07, 2011, 02:57:51 am »
Уважавам нейния талант, да не прозвуча другояче горе, харесвам я, имах предвид, че лични пристрастия към този или онзи Асц не намесвам в случая. Ако се разбере часа, ще бъде интересно, да.  

*

Vision

• 3523
« Отговор #1238 -: Февруари 10, 2011, 03:11:17 am »
Уважавам нейния талант, да не прозвуча другояче горе, харесвам я, имах предвид, че лични пристрастия към този или онзи Асц не намесвам в случая. Ако се разбере часа, ще бъде интересно, да.  

за Йорданка Христова моето предположение е, че е с асц. стрелец- едър кокал, като кон и някакъв специфичен начин, по който си отваря устата като говори, хем лакомо, хем все едно пръхти..ако асц. е стрелец, юпитер и слв ще отидат в девети дом, лъв и пасват на пътуванията и любовите в странство.. ;) а слънцето и венера да са и около мц, защото е направила кариера на сцена и с пеене..

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

« Отговор #1239 -: Февруари 21, 2011, 06:14:10 pm »
Обсъждаме карти на първи срещи. Защо да не обсъдим и карта на една сватба? ;D Предстоящата сватба на Принц Уилям и Кейт Мидълтън.

Луната е в Риби, в 9-ти дом, което символизира духовното партньорство. За жалост обаче е без курс (горе-долу и диспозиторът й, но той поне е на трон). Слънцето като управител на АС също няма мажорни апликиращи аспекти в рамките на знака (освен квинкокса със Сатурн, ако го броим за мажорен, но пък той не е особено приятен аспект). Такъв аспект може да говори за поемане на задължения и отговорности. Слънце в Телец, според мен, е много удачно за брак, а тригонът (разходящ) с управителя на 5-тия дом Плутон показва силната връзка между двамата и тяхната отдаденост един на друг. Но без апликиращи аспекти какво развитие да очакваме? Най-много ме притеснява Венера. Хубаво е, че е високо издигната в картата, но е в заточение по знак, а и с тази предстояща опозиция с ретрограден Сатурн романтиката помежду им може временно да пострада. Бързо ще бъдат въвлечени в досадни задължения (Сатурн е управител на интерсептирания Козирог в 6-ти дом). Освен това Венера няма да срещне диспозитора си Марс в рамките на знака. Ще я бъде ли страстта помежду им? (Ако предполагаме, че я има.) Но има и хубави аспекти с развитие в тази карта: съвпадът на Марс и Юпитер, който дава възможност и енергия на двамата да реализират заедно стремежите си и да израстнат в брака, също и да изпълняват с лекота задълженията си (съвпадът е в 10-ти дом), както и съвпадът на Меркурий, Венера и Юпитер, благодарение на който ще могат да се насладят на любовта си и да бъдат харесвана светска двойка. А и Юпитер, Марс, Венера и Меркурий имат апликиращ тригон със СЛВ - мисля, че ще ги бъде. Осите са добре подбрани - фиксирани и кардинални - по-скоро траен брак. Оста 5-11 дом попада във фиксирани знаци - трайни чувства между двамата.
Много планети, концентрирани в горната част на картата, може да говори за показността на събитието, а опозицията им със Сатурн - за официалния и традиционен характер на това събитие, който в този случай изглежда по-скоро досаден за младата двойка (заради опозицията). Просто предположения. Очаквам вашите мнения. :blink:

Слагам и картата от деня на сватбата на Принц Чарлз и Принцеса Даяна, а транзитите са от деня на официалния им развод през 1996г. (макар че още в края на 1995г. Кралицата ги посъветва да се разведат). Прави ми впечатление, че в тяхната карта Юпитер и Сатурн са в съвпад на АС, а при младите има отминаваща опозиция между тези планети по оста IC-MС.
« Последна редакция: Февруари 21, 2011, 08:13:44 pm от Mirabella »