Здравей Гост

Практика с популярни личности

• 1571 Отговора
  • 233063 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:Практика с популярни личности
« Отговор #1340 -: Март 13, 2011, 08:18:04 pm »
Не винаги изнасилването се вижда заложено в наталната карта на жената, възможно е да бъде провокирано от транзити и прогресии. Познавам такива случаи, когато в радикса Марс няма аспекти с Плутон и Сатурн, нито Венера с Плутон или Марс, нито Луната с Марс и Плутон, но въпреки това се случва.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #1341 -: Март 13, 2011, 08:18:26 pm »
По картата на Клаудия Кардинале. У8 е в Т-квадрат с нодалната ос по оста 1-7 дом - екстремни ситуации в партньорските взаимоотношения. Отделно Плутон (модерен У7) и Марс (класически У7) докосват нодалната ос, също и Слънцето (У5) в 12-ти дом има квадрат с Плутон. Смятам, че тя се чувства привлечена от по-силни, властни, доминиращи партньори и животът я среща с такива.

*

Stella

• 7765
« Отговор #1342 -: Март 13, 2011, 08:21:36 pm »
По картата на Клаудия Кардинале. У8 е в Т-квадрат с нодалната ос по оста 1-7 дом - екстремни ситуации в партньорските взаимоотношения. Отделно Плутон (модерен У7) и Марс (класически У7) докосват нодалната ос, също и Слънцето (У5) в 12-ти дом има квадрат с Плутон. Смятам, че тя се чувства привлечена от по-силни, властни, доминиращи партньори и животът я среща с такива.

По думите и тя е имала твърде малко мъже в живота и си и определено не се е"давала" лесно. Обичала е да доминира. като малка се е биела с момчетата.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1343 -: Март 13, 2011, 08:25:28 pm »
Всъщност сега се загледах в картата, наистина има фактори, които биха могли да й натресат опитност, свързана с принуда или насилие. Светилата са в Т-квадрат с Плутон, има и рецепция Луна-Плутон, Марс е в съвпад с ЮЛВ (възли в Скорпион-Телец) и получава секстил от Плутон. Хич не й е лежерна картата като на колежката й Бриджит.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #1344 -: Март 13, 2011, 08:29:26 pm »
Браво на нея! Казвам го заради това, че не се оставя лесно да бъде сломена.

*

holanda

« Отговор #1345 -: Март 13, 2011, 08:31:16 pm »
Не питах за картата на Гибсън, а дали в картата на Клаудия има такива показания.

не,не..аз гледах картата ,която Лили пусна.На мъжа й.
Струва ми се има нещо с доминиране или точно обратното.
Венера,упр.на 8 дом се намира при Уран с възел ,опозиция на експлозивен Марс в 5 дом по оста Лъв-Водолей
много се навъртват нещата тук,няма как да няма някакъв ексцентризъм в сексуалното общуване.Но като незнаем,няма как да знаем  ;D

възможно е мъжа да е или силен типаж,сексуално подчиняващ ,или обратното.Или да си имат разни т.нар.''игри''

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1346 -: Март 13, 2011, 08:32:14 pm »
Браво на нея! Казвам го заради това, че не се оставя лесно да бъде сломена.

И аз уважавам такива жени, които сами се справят в живота, а не чакат да ги "подбутне" някой - мама, тати, покровител, спонсор...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1347 -: Март 13, 2011, 08:33:23 pm »
Венера,упр.на 8 дом се намира при Уран с възел ,опозиция на експлозивен Марс в 5 дом по оста Лъв-Водолей

Картата е без час, винаги го уточнявам.
Или имаш предвид снастрията им?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

holanda

« Отговор #1348 -: Март 13, 2011, 08:39:33 pm »
Картата е без час, винаги го уточнявам.
Или имаш предвид снастрията им?

офф,днес съм много нефункционална.Изобщо не обърнах внимание на това,че картата е без час.Подведох се.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1349 -: Март 13, 2011, 08:51:33 pm »
Търсех му данните, но в astrotheme името му фигурира само в качеството му на съпруг на Клаудия Кардинале. Никъде няма час, а датата я взех от уикито.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1350 -: Март 13, 2011, 09:05:14 pm »
много се навъртват нещата тук,няма как да няма някакъв ексцентризъм в сексуалното общуване.Но като незнаем,няма как да знаем  ;D
възможно е мъжа да е или силен типаж,сексуално подчиняващ ,или обратното.Или да си имат разни т.нар.''игри''

Напълно е възможно да е имало афинитет към някакви "игри". Много е красноречива опозицията на Венера и Нептун с Марс, разположена върху нодалната ос, но това може да говори и за артистичен талант, такъв човек с лекота се превъплъщава в различни образи и роли. Но пък не е бил актьор, а продуцент. Луната също изглежда доста игрива, има нужда от адреналин и екзотични изживявания в сферата на интимните отношения.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Uran

• 6041
« Отговор #1351 -: Март 13, 2011, 10:45:14 pm »
Доктор Александър Чирков.
Час-неизвестен. (стреличка ме подсети, че не сме разглеждали картата на тази интересна личност)

Ако се завърти картата така, че водолейският стелиум да попадне в 8 дом-регенерация, Марс да стане ъглов-работа с режещи инструменти, асц-близнаци (активен е), дали би било подходящо? :-\
« Последна редакция: Март 13, 2011, 10:49:43 pm от Uran »

« Отговор #1352 -: Март 13, 2011, 11:00:53 pm »
неговата луна е върху юлв, затова ми е толкова близък по душа, а и мерковете еднакви
много любим ми е, с удоволствие го слушам, достоен българин

предлага всички лекари на всеки 4 години да преминават през комисии, както е на запад, да ги оценяват дали са в крак с времето,дали се развиват,четат и са  наясно с всички новости в сферата на медицината- по повод нарастващите лекарски грешки и безнаказаността

психотестове задължителни за професионални шофьори , а за докторите тцъ
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #1353 -: Март 13, 2011, 11:09:48 pm »
Съгласна съм с Уран.
Явно съвпадът Марс-Сатурн е активен, въпреки че двете планети са в различни знаци. Нали казват, че това е аспектът на лекарите и по-специално на хирурзите. Аз имам този съвпад в 8-ми дом. Трябваше да стана лекар, знаех си аз. ;D
Стелиум на Слънце, Венера и Юпитер във Водолей - съдбата е доста благосклонна към него (особено финансово). Уран се е погрижил да не му липсват шансове. Находчив и умен, бързо възприема новостите в професионалната си област - Меркурий в тригон с Уран.

*

123

• *
  • 230
« Отговор #1354 -: Март 14, 2011, 02:55:16 am »
От едно нещо, което съм чула от моя позната за него - велик лекар и човек е.
Всеки трябва да намери собствен път в живота ..., защото живота си е негов, такъв какъвто си го е избрал, още преди да дойде на този свят ...

« Отговор #1355 -: Март 20, 2011, 01:00:53 am »
Туко-що гледах едно интервю с Годжи и ми стана някак мъчно,тъй като макар да отрича той лично,всички покрай него казват,че е станал много тъжен,самотен  и реших,че ще е интересно да разгледаме картата му,ако искате.Не знам часа му на раждане само.
Луната му в Овен може би наистина показва,че е много емоционален.

*

123

• *
  • 230
« Отговор #1356 -: Март 20, 2011, 02:03:23 am »
Няма да коментирам, само да попитам ... направи ми впечатление Слънцето му, явно е роден на границата между Везни и Скорпион ... какви са ви наблюденията при такива хора ... май взимат и от двете зодии нали .. Понеже имам позната родена на границата на ТЛЦ/БЛЗ и е доста общителна за ТЛЦ.

Ай да кажа и аз нещо  :blink: - чудно ми е как човек с Луна в Овен, понася шеф със Слънце Везни  ;D
« Последна редакция: Март 20, 2011, 02:20:33 am от 123 »
Всеки трябва да намери собствен път в живота ..., защото живота си е негов, такъв какъвто си го е избрал, още преди да дойде на този свят ...

« Отговор #1357 -: Март 20, 2011, 06:46:07 pm »
Хайде да им направим синастрия. За Годжи сложих час на раждане условно 12:00, а за Слави имам 6:45 (май сме го обсъждали така тук във форума).
Луните им са огнени - хармонизират се явно.

*

Uran

• 6041
« Отговор #1358 -: Март 20, 2011, 08:06:21 pm »
Сутринта гледах Ваня Цветкова. Мисля, че ще е интересно да разгледаме картата й. Има доста превратен живот.
Часът не е точен. Някой ако го знае, може да корегира картата.

*

Uran

• 6041
« Отговор #1359 -: Март 20, 2011, 08:13:16 pm »
Двоумя се м/у асцендент лъв и дева. Огнен и е темперамента, но тя така или иначе си има огнен стелиум. Дева-заради физиката й. И при двата асцендента Уран може да си остане в 12 дом, а Слънце- в 5д. Професионалният й път се преобръща именно в чужбина-Уран, а Слънце в 5 дом добре хармонира с отдадеността и към сина и както и с филмовата и кариера и тази в сферата на хазарта.