Здравей Гост

slu4valo li vi se e?

• 6 Отговора
  • 2347 Прегледи
*

NAT

slu4valo li vi se e?
« -: Февруари 26, 2005, 09:10:55 pm »
Zdraveite na vsi4ki! Az sum nova tuk i dosega ne se bqh setila da pi6a vuv foruma, no dnes, sled kato pro4etoh ne6to za t. nar. "letene" (kato tehnika za celenaso4eno i izbiratelno polu4avane na informaciq), re6ih da go napravq. Stava6e vupros za "letene" po vreme na sun i citata koito me zaintriguva be6e sledniq: "Трябва да сме подготвени, че в началото ще видим тялото си, оставено в леглото и може да пожелаем да се върнем в него"... E to4no tova mi se e slu4valo i na men nqkolko puti- vijdala sum tqloto si v legloto no vednaga se vru6tam v nego i vinagi kogato tova stava se strqskam i podska4am v legloto (no ne pomnq dali napulno se subyjdam ili prodaljavam da spq). Pitala sum nqkoi priqteli dali im se e slu4valo i na tqh no te kazvat, 4e ne e! Ta iskah da popitam dali na nqkoi se e slu4valo podobno ne6to i dali e normalno?

*

DDD

• *
  • 286
    • http://
slu4valo li vi se e?
« Отговор #1 -: Февруари 27, 2005, 06:18:55 pm »
Mnogo pyti mi se e случвало да сънувам че летя но нямам спомен да съм си виждал тялото в леглото

*

jinom

• **
  • 1753
slu4valo li vi se e?
« Отговор #2 -: Февруари 27, 2005, 07:11:46 pm »
Щом виждаш тялото си насън значи енергийното ти тяло е започнало да се самоосъзнава. Това е според терминологията на Кастанеда. Прочети "Изкуството на сънуването" - там пише и защо се стряскаш.

B)  

*

NAT

slu4valo li vi se e?
« Отговор #3 -: Март 01, 2005, 07:43:19 pm »
Цитат
Щом виждаш тялото си насън значи енергийното ти тяло е започнало да се самоосъзнава. Това е според терминологията на Кастанеда. Прочети "Изкуството на сънуването" - там пише и защо се стряскаш.

B)
V momenta ne moga da si namerq knigata zatova moje6 li da mi kaje6 ne6to pove4e po temata? :)  

Re: slu4valo li vi se e?
« Отговор #4 -: Юни 26, 2008, 12:16:15 am »
До колкото знам гърците са го наричали етер (въздух), има много литература по въпроса...

На мен лично ми се случвало точно три пъти досега...

Първият път беше, навръх 18-я ми рожден ден...бях си взел душ и бях заспал на кушетката в хола...точно в 12 започнах да усещам напрежение като от магнит в краката ми което премина през цялото ми тяло към главата. В един момент усетих, че всъщност левитирам над тялото си. Изпитах истински страх! Джиесем-ът ми започна да звъни след 12, хора ми се обаждаха да ми честитят...

Вторият път беше далче по-живописно. Вече не помня ясно отделянето, но помня как летях над къщата на баба ми, в което не бях стъпвал от 3 години след смъртта й, разговарях с други летящи хора, които сякаш познавах, но бяха без лица, по-скоро енергия...Изведнъж почувствах, че трябва да се прибера (в тялото си) и за секунди се озовах пред врата на стаята си минах през нея сякаш не съществуваше видях тялото си да спи и влязох в него...моментално се събудих, спомняйки си всичко до днес.

Третият път беше просто напрежение, исхак да се отделя, но не стана...или не съм искал да се отделя...

Не се плаши от преживяното, обикновено при мен това значи, че ми предстои нещо изключително важно

« Отговор #5 -: Август 02, 2008, 02:51:17 pm »
ami, :) vednuj sanuvah tialoto si,no biah murtva :'(

« Отговор #6 -: Август 22, 2008, 11:00:57 am »
И на мен ми се е случвало подобно нещо..само че много пъти.
Както си спя, усещам как леглото под мен просто пропада, аз се издигам съвсем малко, и докато видя вече тялото си, пак се връщам на мястото си..Много мразя да става така, защото много се стряскам..