Здравей Гост

Простете, неориентиран...

• 317 Отговора
  • 47987 Прегледи
*

Helo

Re:Простете, неориентиран...
« Отговор #120 -: Май 28, 2010, 02:56:19 pm »
Значи излиза, че по звездите не можете да ми кажете нищо?
Щото само разпитване...аз още малко и майчиното мляко ще си кажа. Значи това била астрологията...

Още не си си сложил снимката.  :P ;D ;D

А за размера на пениса си сам предложи да кажеш.  ;D ;D

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #121 -: Май 28, 2010, 02:57:59 pm »
хахахахахах,е,не...тоя форум взе да ми харесва-)))))) Я, да видя за размера,че и на мен ми стана интересно-))))
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

*

Helo

« Отговор #122 -: Май 28, 2010, 03:06:08 pm »
хахахахахах,е,не...тоя форум взе да ми харесва-)))))) Я, да видя за размера,че и на мен ми стана интересно-))))

;D ;D ;D

http://astrosite.org/forum/index.php/topic,4303.60.html

Кои размери :)
Висок 177 см, 84 кг, пенис да казвам ли?? :) набит такъв изглеждам, имам много интересен поглед, както и едно май много рядко свойство на очите ми - променят си цвета през деня (това нистина сериозно) от зелен през пъстър до кафяв цвят.

Като си почнал не е зле да цитираш и другите размери.

:72: Всички мерки, моля - дължина, диаметър, обем, якост на опън и огъване.  ;D

Ама аз отговарям като на изпит искрено, а вие сякаш сте няква злобна комисия и ми се подигравате. Аз наистина искам да разбера нещо за себе си.
Иначе пенис - малък, тънък, обем не знам, но се втърдява бързо и продължително като езеро в Сибир..
Разбира се, че уважавам жените, и в пряк и в преносен смисъл. Работата е само там, че ме привличат жени от особени среди: занимаващи се с изкуство, музика или нещо от сорта.

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #123 -: Май 28, 2010, 03:08:43 pm »
хахахахаха,да,определено трябва да се знае и свойствата му на опън, на усукване, на якост и так далее ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D...Ееее,тъкмо ми беше заспало....Ще взема си направя едно кафенце-)))
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

*

Lillie

• 30532
« Отговор #124 -: Май 28, 2010, 04:45:42 pm »
Нали ти самият беше споделил с какви зодиакални типажи дотук имаш опитности? А и би трябвало по-добре от всеки друг тук да знаеш какви жени харесваш.  :blink:
А ако се правят хипотези относно това кога ще срещнеш любовта, трябва да се разгледат и някои прогностични техники. Целта на форума обаче не е да се изготвят прогнози, а да се дискутират конкретни казуси.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #125 -: Май 28, 2010, 05:03:01 pm »
Аз лично не съм любопитствала да видя твоя снимка, а и не си длъжен да я публикуваш, това е по желание. Все пак тук не е сайт за запознанства, а дискусионен форум по астрология. Ако нямаш какво да дискутираш с пишещите тук, а само разчиташ на техните коментари, форумът няма да ти е особено полезен. Не знам какви са твоите очаквания като питаш за любовта. Какво конкретно те интересува в тази насока?

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #126 -: Май 28, 2010, 05:03:30 pm »
Тук хороскоп без снимка не се прави  :93:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #127 -: Май 28, 2010, 05:08:11 pm »
Капризен, би ли обяснил какво означава твоят подпис? Цял ден умувам...  :-\
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #128 -: Май 28, 2010, 05:14:26 pm »
Но не от мен, понеже съм далече тази обаст, а от вас, които сте много или малко капацитети в това.

Да ти кажа, капацитетите в астрологията няма да висят и да отговарят в сайта по цял ден, защото си имат други, по-важни занимания, като например да извършват астрологични консултации, да пишат материали, доклади, да изнасят лекции...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #129 -: Май 28, 2010, 05:25:27 pm »
Някой май се опитва да си получи безплатния хороскоп-)))). Ам,не щем-))))

*

Lillie

• 30532
« Отговор #130 -: Май 28, 2010, 08:06:20 pm »
Да, Нухе, в интерес на истината и това не е критерий... Забравих, че ми е правен хороскоп от един такъв "капацитет". Членството в астрологична организация все още не те прави астролог. Аз лично нямам намерение да плащам някому, за да се наричам астролог.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #131 -: Май 28, 2010, 08:29:31 pm »
Какво технично? Не те разбрах...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #132 -: Май 28, 2010, 08:32:28 pm »

Ще пускаш ли снимка?

това ми звучи като заплаха, или какво  :o
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #133 -: Май 28, 2010, 08:37:42 pm »
    ;D Ни мой иба - знаеш ли колко от нас искат да им разгадаят хороскопите. Ний за тва сме тук.  :P

*

abroad

« Отговор #134 -: Май 28, 2010, 08:38:11 pm »
И в крайна сметка нито една от астрложките тука не се зае да ми разгадае картата за без пари...И вие сте като майсторите, дейба, пазите си занаята...

Евала :o :o
Някой ти е длъжен ли?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #135 -: Май 28, 2010, 08:40:28 pm »
И вие сте като майсторите, дейба, пазите си занаята...

На мен астрологията не ми е занаят, миличък, с друга дейност си изкарвам парите. Тъй че не ми е проблем да правя хороскопи за без пари, дотук все такива съм правила. Но си имам служебни ангажименти и срокове, които не търпят отлагане.
И между другото, този астрологичен сайт е един от малкото некомерсиални. Тук-там са останали и други некомерсиални, но няма никаква гаранция, че зад тях не стоят комерсиални астролози.  ;D В този смисъл тукашният сайт все още е "чист". И това му е най-ценното.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #136 -: Май 28, 2010, 08:42:38 pm »
И в крайна сметка нито една от астрложките тука не се зае да ми разгадае картата за без пари...И вие сте като майсторите, дейба, пазите си занаята...

виж сега щом си на компа ежедневно, сядаш и четеш астро литература по 10 часа на ден и така
до като сам не си я разгадаеш и тогава можеш и да не си поискаш пари за труда

*

abroad

« Отговор #137 -: Май 28, 2010, 08:48:08 pm »
Лелеее, как не ги разбираш тия неща  :unsure: :-\
А и в рамка мислиш, твоята си...
Това обяснява някои нюанси с отношенията и жените :-X

*

Lillie

• 30532
« Отговор #138 -: Май 28, 2010, 08:49:21 pm »
Дотук пари никой никому не е искал в този сайт, а въпроси се задават бол.
Аз самата, бидейки астролог, съм плащала на друг астролог да ми направи прогноза, не съм минавала при никой на "колегиални" начала.
То затова ни се смеят вече някои колежки, сякаш писането по форуми дисквалифицира астрологичните ни способности. Като че ли за да се наричаш астролог, задължително трябва да искаш пари за услугите си.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #139 -: Май 28, 2010, 08:50:54 pm »
Малее, как си пазите територята, просто не е истина, сакък да не пита човек нещо...

създай си своя , мерка  телец е склададжия, трупка знания, ама требе и напън, за да родиш