Здравей Гост

Простете, неориентиран...

• 317 Отговора
  • 48242 Прегледи
*

Рая

• **
  • 1094
Re:Простете, неориентиран...
« Отговор #200 -: Май 29, 2010, 02:41:13 pm »
Mr.Kapriz, много се забавлявам с темата ти  ;D ;D ;D

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #201 -: Май 29, 2010, 02:54:37 pm »
на мен ми е интересна :blink:

Винаги си купувам стилни дрехи, скъпи и маркови, това всички от обкръжението ми го забелязват, - и аз така, дали не е от Луната в Телец. :P

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #202 -: Май 29, 2010, 02:59:42 pm »
Цитат
имаш доста ретро планети Мистър
Благодаря, благодаря дълбоко за отговора. Започваш да ме шокираш, толкова верни неща. Сега ще дообясня. Искам да питам това за ретро планетите лошо ли е или добро?
Наистина, когато работех, работех по 12-13 часа (Сега съм безработен) и имах много отговорна работа, която почти изключваше личен живот.
Относно красотата: Винаги си купувам стилни дрехи, скъпи и маркови, това всички от обкръжението ми го забелязват, твърдят, че имам уникален стил на обличане по-присъщ за по-ретро времената.
С жените сега ще кажа. Имал съм връзки с много богати жени, които са ме ползували за компаньон по ресторанти, изложби, екскурзии. При все, че съм нелицеприятен като визия. БИл съм и във т.н. висше общество по едно време, иначе съм от аграрно-работнически произход. За уменито да говоря уцели в десятката. Майка ми наистина има много голямо влияние върху мен, което на мен много ми тежи, макар че винаги има дистанция. Отношенията ни са на приливи и отливи и доста често много се караме и обиждаме, най-вече заради прословутия ми мързел, който може да побърка всеки нормален. Тя е зодия Риби
Много съм любопитен за още неща да ми кажеш. Много си добра

видно от венерката ;D.
ретро планетите са трудна материя ,но това далеч не означава добро или лошо.
няма такова понятие за мен. всичко се случва ,защото трябва да се случи.
казвам ,че при теб съдбата те е пощадила защото 0 ,  планетите са си избрали добри места.
а мързела ;D ;D ,марс в телец ,кво да го коментираме....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #203 -: Май 29, 2010, 03:10:15 pm »
Цитат
Винаги си купувам стилни дрехи, скъпи и маркови
Ами това си ми е вътрешно усещане някакво. А и разсъждавам по следния начин: Когато си купиш нещо наистина качествено, а то обикновено е скъпо, ти го носиш много дълго време и си стои като ново. По-добре една маркова дреха за 300 лв. отколкто 10 парцала за по 30 лв. Аз изпитвам по-скоро гнус от евтините дрехи. Не мога да си сложа на тялото си.

"аз не съм толкова богат ,че да си купувам евтини неща!"- английска фраза. ;D
мислех си , че това има касателство към венера в козирог..., а то било меродавно и за рачешката. :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #204 -: Май 29, 2010, 03:12:19 pm »
Още малко за жените. НЕ знам обаче защо така се случва, че винаги когато се влюбя все страдам. На пръв поглед всичко е тип-топ, романтика, любов, секс, всичко е повече от добре и като че ли мадамите бягат от това, когато са с мен. Адски странно ми е. А в нито един момент не е присъствал елементът на скуката. На квко се дължи това, възможно ли е да има звездно обяснение, или просто съм си зодиакално обременен да съм такъв?

-Венера опозиция Нептун е причината за мен.

И аз го имам този аспект и съм се чувствала по същия начин, докато не осъзнах, че идеална любов не съществува. При мен проблема обаче е, че аз съм се разочаровала след известно време и съм прекратявала връзките, именно защото не са това, което съм очаквала. Трябва да погледнеш реално на любовните  взаимоотношенията, а не да натоварваш хората със своите очаквания и да очакваш от тях да бъдат идеални.

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #205 -: Май 29, 2010, 03:18:51 pm »
Аз не съм натоварвал никоя жена  с която съм бил. Щом съм я харесал и съм се влюбил в нея и тя е с мен, това ми е напълно достатъчно от нейна страна. Мога да кажа, че аз винаги съм се раздавал в пъти повече отколкото ми се е отговаряло. Правил съм дори абсурдни неща от любов.
Но аз вече се примирявам, че съм обременен и това си е..

не се излагай, просто не се е появила жената, която да заслужава всичко това.
малък си още, имаш време! :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #206 -: Май 29, 2010, 03:24:34 pm »
Не съм на 17 за да съм малък, а на 27...

ама ти си престарял бе човек! ;D ;D ;D
при теб всичко интересно ще случи след сатурновия възврат.
като упр. на асц-то ти сатурн ще си каже тежката дума.

*

Марая

• 28287
« Отговор #207 -: Май 29, 2010, 03:47:52 pm »
Мистър , не бих нарекла картата ти скучна.
изчистена е , достатъчно акцентирана. картата си я избрал сам...
в този живот имаш задачата да даваш любов и правиш деца ;D ,така ще си усигуриш онази хармония към която се стремиш! :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #208 -: Май 29, 2010, 03:48:58 pm »
Винаги си купувам стилни дрехи, скъпи и маркови, това всички от обкръжението ми го забелязват, - и аз така, дали не е от Луната в Телец. :P

И аз, но нямам лични планети в Телец. Само мажорно неаспектиран Юпитер там.
Но с Луна в Рак съм практична и обичам да пазарувам от разпродажби (на скъпи дрехи).  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #209 -: Май 29, 2010, 03:54:36 pm »
ако управителят на луната в телец е на едно със сатурн няма вкус :P
доста съм непретенциозна към дрехите и венера ми е падала
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #210 -: Май 29, 2010, 04:01:43 pm »
Юпитер и Нептун имат връзка с късмета в хазартните игри или дават "играчи", ако са с мажорен аспект със светилата.
Свързват и 5 дом в хороскопа с риска и хазарта, но аз с цял стелиум там никога не съм имала късмет в хазартните игри, томболи, тото и пр., не ме влече изобщо.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Helo

« Отговор #211 -: Май 29, 2010, 04:09:55 pm »
аз ви казвам откровено каквъ съм. Искам да разбра и от вас някои скрити неща за себе си
Вчера попитах дали имам късмет в лотарийните игри, има ли някакъв белег по който мжое да се познае. Досега никога не съм печелил от хазарт, а много го играя.

Ти откъде си сигурен какъв ти е асцендента?

Кажи какво висше си завършил, за да се опитаме по това да ти познаем асцендента.

« Отговор #212 -: Май 29, 2010, 04:12:08 pm »
Май искаш целия свят да се върти около теб, а?

Вземи напиши едно мотивационно писмо, там поне се лъже в цяла страница!!!
Ще ти е готово за работа и ще си "нахраниш" егото = 2 в 1.

*

Helo

« Отговор #213 -: Май 29, 2010, 04:12:30 pm »
Цитат
Ти откъде си сигурен какъв ти е асцендента?
Е, майка ми ми каза, часът на раждането. Това вече мога да си го изчисля..Козирог е..но странно защо си имсля, че много водолейски чарти при мен има..или съм си внушил просто

Нали писа, че майка ти е казала, обаче ти сам си решил какъв да ти е асцендента?  :unsure:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #214 -: Май 29, 2010, 04:12:44 pm »
Странно, защото още снощи твърдеше, че тоя час просто си "избра".
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #215 -: Май 29, 2010, 04:14:52 pm »
На мен лично ми е трудно да повярвам АС Козирог със земен стелиум в 4 дом и свенлива рачешка Венера да тръгне да търси внимание в публичен форум, ако това е била целта.
Все си мился, че трябва да има някакъв огнен или въздушен акцент, най-малкото по оста АС/ДС.
Но не винаги причината е търсене на внимание. Понякога човек търси отговори на някои въпроси и не може да ги намери сам.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #216 -: Май 29, 2010, 04:15:33 pm »
аз ви казвам откровено каквъ съм. Искам да разбра и от вас някои скрити неща за себе си
Вчера попитах дали имам късмет в лотарийните игри, има ли някакъв белег по който мжое да се познае. Досега никога не съм печелил от хазарт, а много го играя.

Или нямаш късмет, или малко го играеш.

*

Helo

« Отговор #217 -: Май 29, 2010, 04:26:08 pm »
Не мислите ли, че щом е подвластен на хазарта, то стелиумът трябва да е в 5-ти дом?

Значи сигурно е роден по-рано!

*

Марая

• 28287
« Отговор #218 -: Май 29, 2010, 04:29:42 pm »
Не мислите ли, че щом е подвластен на хазарта, то стелиумът трябва да е в 5-ти дом?

Значи сигурно е роден по-рано!

не е нужно да имаш стелиум в 5-ти дом ,за да си свързан с хазарта.
той има възел в 5-ти дом.
управителя на 5-ти е в телец , а там както ти е известно не му е мястото....

п.п. Лили , както знаеш има стелиум в пети , и споделя с нас ,че никога не е прибягвала до хазарт ,няма влечение....

*

Lillie

• 30532
« Отговор #219 -: Май 29, 2010, 04:36:15 pm »

С огнен стелиум съм в 5 дом. Мразя хазарта, не ме изкушава изобщо.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.