ЦитатИнженерството по кои планети е? Той нали това учи? Има Дева в 9-ти дом и Меркурий в Телец.По което и да е, нали ти казах, че не е за мен това. Едвам си взимах изпитите. Повече с курвеене пред преподавателките и влажни очи. Да взема да уча, хеле пък да науча и разбера - абсурд.
Инженерството по кои планети е? Той нали това учи? Има Дева в 9-ти дом и Меркурий в Телец.
Повече с курвеене пред преподавателките и влажни очи.
Има много видове инженери, Хело.Има електроинженери, има химици, има по обработката на метали, има строителни инженери, има компютърни - хардуър и софтуър. Все инженери.
В областта на микроелектрониката и компютрите.
Аз да питам нарпаво има ли изгледи изобщо да завърша, крайният ми срок е до края на годината и малко се притеснявам, че няма да успея
Много говориш наизуст човече, много...
За какви наклонности говориш? абе давайте директно ве, хора, не ви разбирам намеците..
Но съм имал предложения и от мъже.
И такива зехме да си лафим танзувайки и по едно време тоя ме хвана за задника и ме придърпа към себе си. Казвам ти, за малко и щях да го целуна. Беше мноо яко.
Значи стигнахме до консенсуса, че телците сме голяма лъжица, не за всяка уста. Така е, дейба...