Здравей Гост

Лимит на личните съобщения за новорегистрираните

• 5 Отговора
  • 5385 Прегледи
*

jinom

• **
  • 1753
Поради нарастването на базата данни на форума и поради някои злоупотреби свързани с новорегистрирани потребители, се налага да въведа някои ограничения във връзка с броя на личните съобщения за новорегистрираните.

Новорегистрираните, с по-малко от 50 мнения, имат право само на 30 съобщения. Потребител, който превиши лимита от входящи лични съобщения, не може да получава повече ЛС докато не изтрие част от старите. При опит да се изпрати ЛС на потребител, който е надвишил лимита си, на изпращача се изписва съобщение за грешка.

Останалите потребители са все още са без лимит на съобщенията, но моля да триете ненужните съобщения, за да не пълним базата данни на форума с ненужна информация.
« Последна редакция: Май 27, 2010, 09:09:50 pm от jinom »

*

Nebesna

ОК, шефе!

*

Lillie

• 30532
Топре, админе, ша си поразчиста бележника.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Топре, админе, ша си поразчиста бележника.  :blink:

;D ;D ;D , май основен ремонт ти предстой! ;D ;D :wub:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
55 страници с лични съобщения дотук при все това, че от време на време трия.  :-[
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
382 страници вход.... :57: стигат ли по 20 на страница....ха-ха-ха...искам  нобелова награда.... :P ;D :bedtime2:

Май аз съм за основен ремонт...... ;D , 55 ...божеее....нищо са.... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците