Здравей Гост

Астрология на Новата Луна

• 7 Отговора
  • 4838 Прегледи
Астрология на Новата Луна
« -: Май 28, 2010, 10:07:49 am »
Предлагам в тази тема да обсъждаме техниките за сбъдване на нашите желание по време на Новолуние. Използвате ли този метод, бихте ли пробвали? Сбъднаха ли се желанията ви и т.н.

Идеята е вдъхновена от астроложката Жан Спилър и книгата й “Астрология  на Новата Луна”, която, както тя пише, “съдържа тайни за използване на мощта на времето на  астрологичните цикли на Новата луна за постигане на вашите истински душевни желания.”Тайните са свързани със знание за подходящите периоди за отправяне на  нашите “поръчки до Вселената” според фазите на Луната и движението й в знаците на  зодиака, както и за правилните начини за формулиране на нашите желания.

В сърцевината на идеята за “времето за сеитба на желанията” е разбирането, че новолунието е времето, когато се подпомагат всички форми на растеж – от растежа на семената в почвата… през растежа на косата ни… до покълването в материалния свят на семената на нашите стремежи...

Фази на Луната за 2010г. - http://lunaf.com/bulgarian/fazi-na-lunata/lunen-kalendar-2010/

*

Lillie

• 30532
Re:Астрология на Новата Луна
« Отговор #1 -: Май 28, 2010, 10:18:56 am »
Не съм пробвала този метод.
А и напоследък много внимавам какво си пожелавам. При мен нещата, които силно желая, идват със закъснение, след като вече почти съм се отказала от тях, но ме удрят със страшна сила.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #2 -: Май 28, 2010, 10:21:20 am »
При мен нещата, които силно желая, идват със закъснение, след като вече почти съм се отказала от тях, но ме удрят със страшна сила.

Навремето една моя приятелка, която ме срещна с астрологията, точно това ми казваше - ако искаш да ти се сбъднат желанията, откажи се от тях.  :blink:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3 -: Май 28, 2010, 10:29:32 am »
Да, при мен винаги така е ставало, като на магия... Но докато го желая силно, не се случва.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Uran

• 6041
« Отговор #4 -: Май 28, 2010, 10:46:55 am »
 :( Вярно е. За съжаление и при мен в момента, в който изгубя интерес към целта/обекта, вземе, че стане моята. Незнам при вас как е, но при мен ненавременното "сбъдване" на желание не води до удовлетворение.

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #5 -: Май 28, 2010, 11:30:33 am »
То това е основното правило на магията.
Първо трябва силно да пожелаеш нещо и после трябва да се откажеш.
пише си го по дебелите книжки.
желанията се сбъдват, когато не ти трябват.
Та не е само при вас, такава си е характеристиката на процеса.

*

Nebesna

« Отговор #6 -: Май 28, 2010, 05:21:57 pm »
Аз съм родена на новолуние - всичките ми желания се сбъдват, но първо се научих какво да си пожелавам.

« Отговор #7 -: Май 28, 2010, 07:59:57 pm »
И аз съм родена на новолуние.