Здравей Гост

хорар за изгубени вещи

• 222 Отговора
  • 34595 Прегледи
*

jinom

• **
  • 1753
Re:хорар за изгубени вещи
« Отговор #20 -: Май 29, 2010, 11:59:50 pm »
Ти като Админ кажи дали потребителката лъже и дали наистина е в България.

Като лъже, пари зима ли ти?  ;D

Ако беше торбалан, щеше вече да е банната. Който е баннат, е баннат и толкоз.

Айде стига с тия паранои. Кажете и къде е златото и да приключваме. ;D

« Отговор #21 -: Май 30, 2010, 12:02:15 am »
Благодаря за картата,но тя нищо не ми говори.Бихте ли ми разяснили как се разчита,т.е какво означава това на нея.

*

missKapriz

« Отговор #22 -: Май 30, 2010, 08:58:28 am »
Ти като Админ кажи дали потребителката лъже и дали наистина е в България.

Като лъже, пари зима ли ти?  ;D

Ако беше торбалан, щеше вече да е банната. Който е баннат, е баннат и толкоз.

Айде стига с тия паранои. Кажете и къде е златото и да приключваме. ;D
Слушам,Шефе! :88:
Мария,според мен ще намериш златото до месец.В къща ли живееш?Възможно ли е да е на двора,в нещо като склад за храна и натурии?На високо,в джоб,чекмедже,шкаф,скрито от погледа място.Възможно е да е близо до някакви инструменти или до стари разглобени електроуреди..
Има ли сред изгубеното злато уникален предмет-в смисъл старинен,по-рядък?

« Отговор #23 -: Май 30, 2010, 09:43:15 am »
Да в къща живея.Имаме такова помещение за натурии/стари вещи/.Има и злато необработено-пендар се е казвало навремето.Ако го намеря изобщо-чудя се как може да е попаднало там?Благодаря Ви все пак!

*

elfidka

• 3129
« Отговор #24 -: Май 30, 2010, 10:40:39 am »
Мариике, намери ли златото ?
Че, чакам с нетърпение... :lol:
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

« Отговор #25 -: Май 30, 2010, 11:57:18 am »
Не Elfidka ,не съм го намерила.Вземи малко уроци по граматика,за да пишеш правилно във форума.Ако го намеря -ще Ви благодаря .Дано никога не изпадате във такова положение и някой да се подиграва с Вас!

*

Nebesna

« Отговор #26 -: Май 30, 2010, 05:57:29 pm »
Не Elfidka ,не съм го намерила.Вземи малко уроци по граматика,за да пишеш правилно във форума.Ако го намеря -ще Ви благодаря .Дано никога не изпадате във такова положение и някой да се подиграва с Вас!

Опааа! А аз си мисля, че "във" не се пише пред "такова". Пише се "в".
« Последна редакция: Май 30, 2010, 06:06:43 pm от Небесна »

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #27 -: Май 30, 2010, 05:59:20 pm »
иииииииииииииииииииииииииииии,ся,Небесна, не издребнявай-))) Момичето си търси златото и е допуснало грешка ;D
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

*

sunrain

• 6710
« Отговор #28 -: Май 30, 2010, 05:59:42 pm »
"във форума" - правилно е  :blink:
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Nebesna

« Отговор #29 -: Май 30, 2010, 06:05:10 pm »

Не бееее! Тя прави забележка на Елфидка, а е допуснала грешка като е написала "във такова положение". Да види първо себе си. Освен това има вече пусната тема "Хорар за изчезнали вещи и хора". И аз мога да издребнявам, ама не искам.  :72:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #30 -: Май 30, 2010, 06:06:05 pm »
Ааа, "във такова", сега го видях, щото другото си уголемила.... ;D

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #31 -: Май 30, 2010, 06:07:32 pm »

Не бееее! Тя прави забележка на Елфидка, а е допуснала грешка като е написала "във такова положение". Да види първо себе си. Освен това има вече пусната тема "Хорар за изчезнали вещи и хора". И аз мога да издребнявам, ама не искам.  :72:
Мноооо си гаднЪ,'начиииии...Ам чи,остЕй да си мисли,че е добре в граматиката...( хахаха,та се сетих този лаф на Любо Нейков-"Ква си гадна, протакесооооуууу) хихихихих
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

*

sunrain

• 6710
« Отговор #32 -: Май 30, 2010, 06:09:36 pm »

Мноооо си гаднЪ,'начиииии...Ам чи,остЕй да си мисли,че е добре в граматиката...

Правилно.  :P

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #33 -: Май 30, 2010, 06:12:57 pm »

Ама, аз мога или не мога да избълвам нещо? С кое нахалство някой ще търси помощ, ще пуска хорари, пък ще прави на друг забележка и ще обижда Елфидка, а не погледне своята граматика? Ей на тоз простичък въпрос ако някой ми отговори, много ще съм му благодарна.  :angry:

*

Nebesna

« Отговор #34 -: Май 30, 2010, 06:20:15 pm »

Мноооо си гаднЪ,'начиииии...Ам чи,остЕй да си мисли,че е добре в граматиката...( хахаха,та се сетих този лаф на Любо Нейков-"Ква си гадна, протакесооооуууу) хихихихих

Аз харесвам лафа на Парцалев:  "Много си наивна, да не кажа проста!"

*

Lillie

• 30532
« Отговор #35 -: Май 30, 2010, 06:31:20 pm »
Добре де.
Темата съдържа хорарен въпрос, не е посветена на граматиката.
Правилният правопис създава приятно впечатление, но в някои случаи може да звучи и претенциозно. На мен, например, са ми правени забележки, че прекалено ми е стегнат стилът, че се престаравам да изпипвам написаното да е граматически и стилистично издържано. А в един неформален виртуален разговор това понякога създава усещане за дистанция, имам и такива наблюдения.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #36 -: Май 30, 2010, 06:42:54 pm »
Отношението на авторката на темата, а не правописът й ме замислят дали пък не е време да затворим вече промоцията за таквизи карти, а?
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Lillie

• 30532
« Отговор #37 -: Май 30, 2010, 06:43:58 pm »
То прекалено много промоции станаха вече и някои злоупотребяват.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #38 -: Май 30, 2010, 07:14:30 pm »
Отношението на авторката на темата, а не правописът й ме замислят дали пък не е време да затворим вече промоцията за таквизи карти, а?

А мене ме замисля това, че направи забележка на съ-форумка за правописа, а самата тя допусна грешка в същото това изречение....И това, ако не е знак на съдбата, който и казва "да се погледне в огледалото" - здраве му кажи!

« Отговор #39 -: Май 30, 2010, 07:51:25 pm »

сега разбра ли защо сме се отнесли с теб така, какъвто госта, такава и трапезата,тук има
много сензитивни хора и улавят недоизказаните неща у новодошлият ;) ;Dтук сме като италянско семейство,може да се караме, но има нещо над това,което ни събира, така,че нападайки един от нас
нападаш всички :o
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...