Здравей Гост

хорар за изгубени вещи

• 222 Отговора
  • 34488 Прегледи
*

Diyana

• 2705
Re:хорар за изгубени вещи
« Отговор #40 -: Май 30, 2010, 07:54:58 pm »
Отношението на авторката на темата, а не правописът й ме замислят дали пък не е време да затворим вече промоцията за таквизи карти, а?

А мене ме замисля това, че направи забележка на съ-форумка за правописа, а самата тя допусна грешка в същото това изречение....И това, ако не е знак на съдбата, който и казва "да се погледне в огледалото" - здраве му кажи!

Именно де, и аз това имам предвид. То ако е за едната употреба на предлози и пълни членове - отдавна съм претръпнала, още от времето на стажовете ми в единадесети клас  ;D.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Helo

« Отговор #41 -: Май 30, 2010, 07:56:39 pm »

тук има много сензитивни хора

Абе, тук всички се мислят за много сензитивни и духовно издигнати. ;D

Айде да не коментирам...  :P ;D

« Отговор #42 -: Май 30, 2010, 08:09:29 pm »

за теб знаем,че си, доволно
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Nebesna

« Отговор #43 -: Май 30, 2010, 08:09:42 pm »

Всяко стадо си има мърша, Марабха!

*

Divna

« Отговор #44 -: Май 30, 2010, 08:16:32 pm »
Аз едно нещо не мога да разбера, а именно: Как е възможно един новодошъл да започне да се отнася грубо към когото и да е било, при положение че иска помощ? Намирам това за доста нагло.
Това за мен е липса на всякакво уважение. Някой започне ли от начало да бъде груб аз преставам всякаква комуникация с тази личност. Не си хабя енергията в несмислени дебати с въпросната личност, коята е показала някакъв вид човешко неуважение.
Последният акцент, който ми прави впечатление в една от съседните теми е за привличане на внимание. С поведението си, личността успя да покаже, че ("светът се върти около него"). Новодошлия има лош тон с определени съфорумци и разчита на пълната подкрепа на други за направата на хороскопа му. И успява. Това е новодошъл, който създава веднага своя тема, и в рамките на броени часове успява да завърти форума около своите интереси. Аз мога само да го поздравя, за успешната манимулация над определени съфорумци, които са добри астролози и отделят ценното си време, за да отговарят на неговите нужди.
Моите поздравления!  

ПП: Не пиша в темата ти, тъй като не я намирам за интересна. Но съм сигурна, че ще влезеш и няма да подминеш пасажа ми.
Интересно ми е какво ще бълнеш сега за мен. Вече разбрахме, че съм психо, следващите обиди какви ще бъдат?

« Отговор #45 -: Май 30, 2010, 08:18:48 pm »

Всяко стадо си има мърша, Марабха!
естественият подбор не търпи мърша в стадото
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #46 -: Май 30, 2010, 08:22:44 pm »
Аз едно нещо не мога да разбера, а именно: Как е възможно един новодошъл да започне да се отнася грубо към когото и да е било, при положение че иска помощ? Намирам това за доста нагло.

Те не идват, за да се разреши проблем. Те идват, за да се подиграват и заяждат. Астрофоби - много. Хора без интереси и занимания - още повече.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Asol

• 4140
« Отговор #47 -: Май 30, 2010, 08:26:08 pm »
Защо се заяждате с жената и издребнявате ?  :unsure: Няма смисъл да търсим кусурите на другите, защото и ние ги имаме. Жената се е подбъзнала от недоверчивото отношение спрямо нейната особа и мисли вече, че я подиграват и затова предполагам е реагирала по този начин. Предполагам Елфидка не е имала нищо такова предвид.  ;)

*

missKapriz

« Отговор #48 -: Май 30, 2010, 08:28:08 pm »

Те не идват, за да се разреши проблем. Те идват, за да се подиграват и заяждат. Астрофоби - много. Хора без интереси и занимания - още повече.
Аз пък не мога да рзбера защо ги правите център на внимание тези "нхални новодошли" след като не са ви по вкуса.Със самото си включване в темата само допринасяме за рейтинга им :wink2:

« Отговор #49 -: Май 30, 2010, 08:29:11 pm »
Да, правилно. м.Каприз. Който има желание - да отговаря.  ;)

*

missKapriz

« Отговор #50 -: Май 30, 2010, 08:31:17 pm »
Именно!А щом се зарязват всички астро теми и се започва едно надприказване в подобни теми,значи са по-интересни.Който иска да се забавлява тук-другите където им харесва.По-лошо е когато уж астро-теми се размиват до неузнаваемост

« Отговор #51 -: Май 30, 2010, 08:34:28 pm »
Е само да не се обръща на забавление целия сайт. ЗАтова си има скайп. Тук съм, за да споделам опит.

« Отговор #52 -: Май 30, 2010, 10:44:12 pm »
Що обиди и помия се изля върху мен за една забележка!И все пак- отнасяйте се с хората така,както искате да се отнасят с Вас!Помолих за помощ и очаквах такава.Някои от Вас само се подиграваха с мен-това е обидно.
Все пак искам да благодаря на тези от Вас,които се отнесоха сериозно към моя въпрос.Всеки човек има достойнство.Най-малкото -уважавайте хората!Прочетете това,което сте ми писали-само два отговора са по темата.Останалото са бъзици и подигравки.Това ме принуди да говоря по този начин,за което съжалявам!Извинете ме ако може!!!!

*

missKapriz

« Отговор #53 -: Май 31, 2010, 11:02:40 am »
Мария,ако не си много обидена,може да драснеш няколко реда,когато намериш златото си.Късмет!

« Отговор #54 -: Май 31, 2010, 08:49:34 pm »
Само да го намеря!Ще Ви пиша.За сега търся,но безуспешно.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #55 -: Май 31, 2010, 09:26:30 pm »
А какви са бижутата - обеци, герданчета, пръстени? Определен вид или смесени?

Писах и в една от съседните теми по въпроса Ви, защото стана интересно и от теоретична гледна точка.
http://astrosite.org/forum/index.php/topic,3460.3520.html
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #56 -: Май 31, 2010, 09:47:53 pm »
Само да го намеря!Ще Ви пиша.За сега търся,но безуспешно.

Децата може да знаят къде е или да са го видяли последно - Слънцето като сигнификатор на златото е в 5-ти дом.

« Отговор #57 -: Май 31, 2010, 10:53:12 pm »

Има обеци,пръстени пендар и мохмадия/необработено-така се казвало навремето/.Питах децата,но не знаят къде може да е.Лошото е ,че и аз нямам спомен кога за последно съм го виждала.Беше дигнато в един шкаф и не помня дали съм го местила-така дълги години.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #58 -: Май 31, 2010, 10:57:09 pm »
Странно...
В съседната тема тъкмо коментирах дали е възможно да е било задигнато от човек, който знае за него.
Крадците обикновено действат бързо, светкавично и нямат време да тършуват навсякъде, по всички скрити места. Обикновено влизат и задигат това, което се вижда и им се стори ценно, бъркат в чекмеджетата...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #59 -: Юни 01, 2010, 07:45:32 am »
Разгледах и аз хорара....първо гледам управителя на 2 дом - Сатурн. Той управлява и питащата,което показва,че тя е оставила собствеността нависоко, може би в шкаф,кутия,джоб, и т.н. Диспозитор на Сатурн е Меркурий в 4 дом. Значи е в дома. Диспозиторът на Меркурий е Венера, която е в 7 дом и управлява 4 и 5 дом. Ако има дъщеря, да я попита нея....да не би тя да ги е намерила търсейки нещо друго и да знае къде са. И като вървим по диспозиторите, стигаме до 12 дом . Луната, управител на 7 дом и диспозитор на Венера.....вече са скрити. Може би някъде в кухнята, около мивка, тръби, под самата маса има при краката празни ниши. Да провери и там. Но и Локус Фортуна в 6 дом дава инфо за стаята за учене, в  някоя ракла, кутия или чекмедже за пособия за писане, рафт с книги. Мисля, че от 2 седмици до 1 месец може да изкочат отнякъде "ненадейно" - Луната ще направи тригон с Меркурий и после със Сатурн. Но първият аспект на Луната е съвпад с Плутон и след това опозиция с Венера. Може да има изблици на гняв от нечия страна за набеждаване, затова е добре да се разпитва внимателно и тактично,без излишни обвинения.