Здравей Гост

Добро утро на всички :)

• 631 Отговора
  • 130692 Прегледи
*

holanda

Re:Добро утро на всички :)
« Отговор #540 -: Октомври 23, 2010, 07:38:21 pm »
добро утро  :blink:
ето 1 приятно място за закуска

въпреки,че аз обичам да скитам и да се храня навън./Тук времето не го позволява  :-X/

изглежда малко мрачно,затова си имаме резервен вариант..

ха,а тези тук едва ли са дошли за закуската,някак невъзможно ми се струва в техния случаи  ;D

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #541 -: Октомври 24, 2010, 03:18:27 am »
Добро утро и на вас!
А на мен ми се искаше днес да се събудя ето така, дано да ми се случи скоро, също и на вас

Значи търсиш някакви "по-истински" изживявания.   :wink2:

*

priya

• **
  • 1263
« Отговор #542 -: Октомври 24, 2010, 03:51:14 pm »
.
« Последна редакция: Юни 11, 2011, 01:01:55 am от priya »
"По-умният винаги отстъпва" - това обяснява господството на глупостта в света!

*

holanda

« Отговор #543 -: Октомври 24, 2010, 05:25:58 pm »
                       добро утро  :49:

http://www.youtube.com/watch?v=wSsEXerIA1I&feature=related

*

sunrain

• 6710
« Отговор #544 -: Октомври 24, 2010, 05:28:25 pm »
Добро утро.  ;D
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

« Отговор #545 -: Октомври 24, 2010, 06:53:38 pm »
Едно красиво утро ви пожелавам!  :wub:

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #546 -: Октомври 25, 2010, 04:54:26 am »
Да, наистина... Не останаха много истинските неща, които можем да преброим сред заобикалящото ни в града, а и в съвременния живот... Вчера гледах изложбата за плакати и града... Някои бяха доста натъжаващи... Болклук, консуматорство, гмо, пластични операции, разкръстителен грим, комерсиална тв и реклама навсякъде... Почувствах се малко като в онзи филм по книгата на французина 19.99... Естествено и аз имам някакъв принос за това в моя си свят...

И може би искам да опитам да променя нещо...

Добро утро на всички!

Т.е. мислиш, че заобикалящата среда е виновна за това как се чувстваш?  :blink:

*

elfidka

• 3129
« Отговор #547 -: Октомври 25, 2010, 02:46:23 pm »
Добро утро на всички  ;)
Време за кафе ...Отивам да си врътна едно.  ;)
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #548 -: Октомври 25, 2010, 04:51:46 pm »
Добро утро! :blink:

Пожелавам Ви една усмихната седмица , с много положителни емоции и багри!

http://www.youtube.com/watch?v=CM0nZKwtzIE

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #549 -: Октомври 25, 2010, 06:35:00 pm »
Добро утро и от мен  :blink:
Цитат
Когато започнах да обичам себе си...
Това са думи на един мъдър човек. Чарли Чаплин (16 април 1889 — 25 декември 1977)- великият актьор на ХХ век, чието появяване на екрана винаги е предизвиквало възторга на зрители и критика. Неговите съвременници твърдят, че тайната му не е само в неподражаемото актьорско майсторство и ненадминатия му талант, а в това, че той е обичал хората. Дарявайки своята любов на този свят, изразявайки себе си в изкуството, той променял душите на хората и правел живота им по-радостен, по-светъл и по-лек.

• Когато започнах да обичам себе си, открих, че мъката и страданията са само предупредителни сигнали за това, че живея против своята собствена истинност. Днес аз знам, че това се нарича "да бъдеш самия себе си".

• Когато започнах да обичам себе си, разбрах колко силно може да обидиш някого, ако го принуждаваш да изпълнява собствените си желания, макар да знаеш, че не им е дошло времето и човекът още не е готов за това, въпреки че този човек бях аз самият. Днес наричам това "самоуважение".

• Когато започнах да обичам себе си, спрях да жадувам за друг живот и изведнъж видях, че всичко, който ме заобикаля сега, ме приканва да раста. Днес аз наричам това "зрялост".

• Когда започнах да обичам себе си, разбрах, че при всякакви обстоятелства аз се намирам в точното място и в точното време и всичко се случва точно когато трябва. Така че мога да бъда спокоен. Днес аз наричам това "увереност в себе си".

• Когато започнах да обичам себе си, престанах да крада от своето собствено време и спрях да правя грандиозни планове за бъдещето. Днес правя само онова, което ми доставя радост и ме прави щастлив, нещата, които обичам и които развеселяват сърцето ми. Правя това по свой собствен начин и в свой собствен ритъм. Днес аз наричам това "простота".

• Когато започнах да обичам себе си, аз се освободих от всичко, което вреди на моето здраве - храна, хора, вещи, ситуации. Всичко, което ме дърпаше надолу и ме отвеждаше далеч от мен самия. В началото наричах тази позиция здравословен егоизъм. Днес аз знам, че това е "любов към самия себе си".

• Когато започнах да обичам себе си, престанах да се опитвам да бъда винаги прав. И оттогава започнах все по-малко да греша. Днес разбирам, че това е "скромност".

• Когато започнах да обичам себе си, престанах да живея с миналото и да се тревожа за бъдещето. Днес живея само в настоящия момент, в който се случва всичко. Днес аз живея всеки ден, ден след ден, и наричам това "удовлетворение".

• Когато започнах да обичам себе си, осъзнах, че моят ум може да ми пречи, че от него мога дори да се разболея. Когато обаче го свързах с моето сърце, той веднага ми стана ценен помощник. Тази връзка днес аз наричам "мъдростта на сърцето".

• Ние повече нямаме нужда от спорове, конфронтации, проблеми със самите нас и с другите хора. Дори звездите се сблъскват, а от сблъсъка се раждат нови светове. Днес аз знам, че това е Животът.

пожелавам на всички да започнат да обичат себе си истински..... :blink:

*

holanda

« Отговор #550 -: Октомври 25, 2010, 07:16:50 pm »
Ванила,това ми хареса изключително много,адмирации  :wub:

*

Asol

• 4140
« Отговор #551 -: Октомври 26, 2010, 09:24:48 pm »

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #552 -: Октомври 27, 2010, 03:43:01 pm »
Пожелавам хубав и успешен ден на всички....
за всекиго по нещо... :blink: :wub:

*

Марая

• 28287
« Отговор #553 -: Октомври 28, 2010, 05:45:50 pm »

Добро утро! :blink:

http://www.youtube.com/watch?v=3_PRgdbIUvc
« Последна редакция: Октомври 28, 2010, 06:03:24 pm от Марая »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

holanda

« Отговор #554 -: Октомври 28, 2010, 06:11:39 pm »

;D         

:blink:

*

Vision

• 3523
« Отговор #555 -: Ноември 01, 2010, 12:38:50 pm »

приятен ден.. :blink:

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Марая

• 28287
« Отговор #556 -: Ноември 01, 2010, 02:51:16 pm »
Добро утро и хубав слунчев ден!

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #557 -: Ноември 04, 2010, 03:04:15 pm »
Добро утро мили съфорумци.... ;D

желая много хубав ден на всички ..... :wub: :blink: ;D

*

Asol

• 4140
« Отговор #558 -: Ноември 06, 2010, 07:49:10 pm »
 :blink:
« Последна редакция: Април 03, 2011, 10:47:29 pm от Asol »

« Отговор #559 -: Ноември 07, 2010, 02:52:44 pm »

Добро утро и от мен на всички! Слънчев и красив ден!