От опозицията Луна/Венера, по която по-скоро съм проявявала "емоционален егоизъм" проумях това: :blink: :blink:
Ако си дала нещо си го дала, защото така искаш, никой не ти е длъжен да ти го връща. Живота не е длъжен да бърше сълзите ти , длъжен си ти на живота. Той си е красив.

Ако съм дала нещо, то не ми принадлежи, ще се върне нещо друго, точно тогава когато не го чакам и ако не го търся. Ако се върне добре, ако не се върне пак добре, не го чакам.
Установила съм, че даденото от мен не се връща от местата, където съм давала, но се връща понякога, ако не го търся от съвсем друго място и то много неочаквано.
Че на това дето ти е в опозиция и на различното от теб, няма защо да му се таралежиш, ами по- добре да го приемеш. В противен случай лошо.
А Слънцето в първи дом, проумя, че не винаги е задължително последната реплика да е моя :blink: :blink: Сигурно ще е не малко егоцентрично, щом ще го стреля северния възел цял живот.
Ще проумявам непрекъснато, не всичко е проумяно

Имам наблюдения за жена със Сатурн в 10 дом в Риби, в квадратура с Луната. Хирон в съвпад със Сатурн, Венера в Риби, но неаспектирана. Може да те продаде за 2 лева.И е използвачка. Хората са около нея докато има полза от тях.