Здравей Гост

Партньори с голяма разлика във възрастта

• 232 Отговора
  • 35860 Прегледи
*

Helo

Прехвърлям постовете тук.

Познавам един който си пада само по млади (но не 15 годишни точно,по-скоро около 20)-съвпад на Венера/Меркурий,но  в случая Венера упр ДСЦ и е в квадрат с Плутон,зрелите жени се отхвърлят,Венера е в нула на Козирог.

При такива случаи би трябвало да има следното-Венера/Сатурн (разлика във възрастта,зрелостта),Венера/Меркурий,силни знаци Овен или Близнаци,защото те се свързват с младостта и това ги привлича,в 5,7 и 8 дом Меркурий и донякъде Венера и техните знаци+Овен.Обикновено в крайните си случаи има отхвърляне на Луната и акцентиране на Венерата в образа на жената,само че Венера замесена с Меркурий.

Аз съм такъв случай, но без да си падам по малолетни.  ;D Обикновено харесвам с по няколко години по-малки от мен или в най-лошия случай връстници.

Имам една приятелка на която Венерата е във Водолей,а управителя Уран е в точен съвпад с Меркурий (Стрелец)-тя изрично си ми каза,че може да бъде само с по-млади и аз спрях да се учудвам,защо само с ученици има връзки или в такава възраст,макар че тя не е възрастна,но все е каката.Но също така каза,че обича хора със свободна мисъл и държание и за това не може да възприеме възрастните (сковани)-което пак е по тази Венера и този съвпад,а по-младите са си уранианци от всякъде  ;D

Аз с Козирог на Дсц. и Венера-135-Сатурн съм имала само един по-възрастен от мен партньор (разлика повече от 10 години). Всички останали са -/+ една-две години.

*

Helo

Re:Партньори с голяма разлика във възрастта
« Отговор #1 -: Юни 01, 2010, 03:30:25 pm »
Когато е бил на 35 актьорът Чарли Чаплин е имал връзка с една 16-годишна актриса. После е имал връзка с нейната приятелка, която също била на 16 години. По-късно е имал връзка и с една 19-годишна.

Чарли Чаплин има 4 брака и 11 деца.

*

Uran

• 6041
« Отговор #2 -: Юни 01, 2010, 03:36:38 pm »
 Сатурн квадратира женските планети, които са разположени по оста 1-7 дом- отношения.

« Отговор #3 -: Юни 01, 2010, 05:31:01 pm »
  Имала съм партньори с доста разлика и в двете посоки и кво?

*

Uran

• 6041
« Отговор #4 -: Юни 01, 2010, 05:57:00 pm »
Абе и аз съм уранианка, но определено Сатурн ме влече. ;)

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #5 -: Юни 01, 2010, 06:06:37 pm »
Сатурн квадратира женските планети, които са разположени по оста 1-7 дом- отношения.

Мисля, че голяма роля е изиграл и Нептун в младежкия Близнаци - управител на 5 дом. А Меркурий в Овен, като негов диспозитор, ги предпочита енергични и интелигентни. За съвпада Венера/Марс в Телец в 7 дом няма какво да коментираме - сладострастник.  :P Но нещо все не му е достигало със Скорпионската луна в квадрат със Сатурн и в опозиция с Венера. Този аспект има нужда от много любов.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #6 -: Юни 02, 2010, 08:24:32 am »
Незнам за вас момичета, ама, но аз  си падам по мъже между 30 и 45 год. Когато бях на 18 и сега когато съм на 37 си е все същото. Просто ми харесват мъжете в тази възраст.  И на 50 да стана, едва ли ще се промени нещо...
Просто мъжете тогава са си мъже и това е . ;)
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Diyana

• 2705
« Отговор #7 -: Юни 02, 2010, 08:33:36 am »
Незнам за вас момичета, ама, но аз  си падам по мъже между 30 и 45 год. Когато бях на 18 и сега когато съм на 37 си е все същото. Просто ми харесват мъжете в тази възраст.  И на 50 да стана, едва ли ще се промени нещо...
Просто мъжете тогава са си мъже и това е . ;)

Нали от 35-45 години е възрастта на Марс. Може пък той да ти е най-активната планета по отношение на партньорите  ;D
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

« Отговор #8 -: Юни 02, 2010, 08:37:03 am »
  Аааа, Дияна верно, верно  ;D - щото и аз харесвам мъжете в този диапазонф/е малко +, малко -/, наистина е Марса - не се бях замисляла.

*

Nebesna

« Отговор #9 -: Юни 02, 2010, 08:41:15 am »
Аз винаги съм била с по-възрастни от мен мъже, понеже малките ми се струват недоузрели. Едва на тази възраст започвам да се заглеждам в по-млади мъже, но те вече са зрели.

Имам Близнаци на върха на 7-ми дом и Меркурий в съвпад с Венера в 3-ти дом. никога не съм била със съученик, винаги с по-големи от мен.
В пети дом ми е Телеца - отново Венера е в съвпад с Меркурий.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #10 -: Юни 02, 2010, 10:19:36 am »
Аз също никога не съм харесвала съучениците си, просто ми бяха много повърхностни. Първата връзка в живота ми беше с 19 год по-голям от мен, аз бях на 18 той на 37. Този човек направи много за мен, изгради ме като личност Сега като си помисля, ако се бях хванала с някой по-млад, сигурно щях да проваля живота си....
« Последна редакция: Юни 02, 2010, 01:39:03 pm от elfidka »
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

missKapriz

« Отговор #11 -: Юни 02, 2010, 10:27:17 am »
ооо,Елфидка,ти като Калина от ББ ;DИ тя така каза за Тони...

*

elfidka

• 3129
« Отговор #12 -: Юни 02, 2010, 10:29:47 am »
ооо,Елфидка,ти като Калина от ББ ;DИ тя така каза за Тони...

Коя е Калина ?
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Londa

• **
  • 561
« Отговор #13 -: Юни 02, 2010, 02:11:09 pm »
Не бих си представила,че мога да бъда привлечена от човек с 10 тина години или повече години по-голям от мен.За статистиката- имала съм нещо общо с мъже с  една година по-малки  и 1 до 4 години по-големи.Венерата ми е Близнашка има квинтил с Марс в Лъв и СЛВ  и има квадратура със Сатурн/Дева/, опозиция с Нептун/Стрелец/ и тригон с Плутон/Везни/.
Харесвам хора , с които сме горе долу на един акъл.
« Последна редакция: Юни 02, 2010, 02:17:06 pm от Londa »

*

elfidka

• 3129
« Отговор #14 -: Юни 02, 2010, 02:20:48 pm »
Не бих си представила,че мога да бъда привлечена от човек с 10 тина години или повече години по-голям от мен.За статистиката- имала съм нещо общо с мъже с  една година по-малки  и 1 до 4 години по-големи.Венерата ми е Близнашка има квинтил с Марс в Лъв и СЛВ  и има квадратура със Сатурн/Дева/, опозиция с Нептун/Стрелец/ и тригон с Плутон/Везни/.
Харесвам хора , с които сме горе долу на един акъл.

Това, което лично аз харесвам в един мъж като цяло е усещането, да ме превъзхожда с нещо. ОБщо взето трудна работа   :blink:

Мерка ми е Везнишки на К3 в тригон със Близнашки Сатурн на К11. А Сатурна ми е в разходящ съвпад с Луната.
Венерата ми е Лъвска в секстил с Сатурна
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

elfidka

• 3129
« Отговор #15 -: Юни 02, 2010, 02:28:36 pm »
Да уточня, човека беше със Слънце във Везни.
Другите ми връзки с голяма разлика / 12 год и 8 год / са със слънца във Близнаци. Това вече идва по Сатурн. 
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

« Отговор #16 -: Юни 02, 2010, 02:59:03 pm »
  Със слънце в Лъв, тва беше ехеееей по време на бурната ми младост /малко закъсняла де/....там ми е ИЦ и по ЮЛВ - отработих си го тогава...Пък младите партньори са по СЛВ -Водолей....Нямам спомен да съм имала връзки с мои връстници....не се е случвало...Все залитам в различни посоки, това заради възлите ли е? Ама си обичам мъжете от 35-45 там някъде....

*

Uran

• 6041
« Отговор #17 -: Юни 02, 2010, 03:09:36 pm »
 Слънцето ми в 7 дом търси партньори стоящи по-високо  интелектуално,а и в други смисли, но понеже е във водолей, сме били по някакъв начин равни.  
« Последна редакция: Юни 02, 2010, 09:02:41 pm от Uran »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #18 -: Юни 02, 2010, 07:59:10 pm »
Пускам карта на жена по въпроса за голяма разлика във възрастта.
Не помня точния час, може да има плюс/минус 10-15 минутки разлика, а и не ми се ректифицира сега...

В края на 1999 г. забременява,  в началото на 2000 се омъжва. Със съпруга й имаха огромна разлика във възрастта, дъщерите му бяха само с няколко години по-малки от нея. Той също бе със Слънце в Телец, но вече не му помня данните. Впоследствие се развеждат.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #19 -: Юни 03, 2010, 08:50:04 am »
   Аналогичен случай, дъщеря му и сегашната му жена са връстнички, а първата жена е била по-голяма с 1 година от него. Внуците му са по-големи от малката му дъщеря....Не знам къде да търся за признаците...само ми правят впечатление ТАО - квадратите....