Здравей Гост

Партньори с голяма разлика във възрастта

• 232 Отговора
  • 35855 Прегледи

*

Stella

• 7765
Re:Партньори с голяма разлика във възрастта
« Отговор #61 -: Април 01, 2011, 02:14:34 am »
http://img10.imageshack.us/content_round.php?page=done&l=img10/2388/kartac.png&via=mupload

Има бъдеще - асцендентите са в съвместими елементи, господарите на 7-мите домове на двамата са в съвпад...Разбира се, ако часовете на раждане са точни.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #62 -: Април 01, 2011, 02:31:45 am »
Сатурн от вътрешната карта хвърля хармонични аспекти към Луната, Венерата и Марса от външната карта. Казват, че за трайни взаимоотношения са необходими аспекти на Сатурн. А ако са хармонични, отговорността се приема и понася по-леко и приятно. Определено човекът от външната карта се чувства сигурен с другия. Наличието на аспект Венера-Уран и Венера-АС (ако часът на раждане е точен), ме кара да си мисля, че става дума за любов от пръв поглед. Човекът от външната карта може понякога да изглежда твърде властен и авторитарен в очите на човека от вътрешната, но чувството за сигурност и преданост надделява.

« Отговор #63 -: Април 01, 2011, 05:32:57 am »
Благодаря ви  :blink:
« Последна редакция: Април 03, 2011, 05:49:50 am от феникс »

« Отговор #64 -: Април 01, 2011, 04:23:13 pm »
Феникс, извинявай, че бях толкова далеч от истината в предишния си пост. Успех!

Re: Партньори с голяма разлика във възрастта
« Отговор #65 -: Октомври 29, 2013, 04:49:48 pm »
Много готина темичка! Аз си падам по по-големички. От 30 до 35 годишни,най ме възбуждат тези  :P Чета тук,че предпочитаната възраст партнъори за жените се свързвали пряко с най-силната мъжка планета в женската карта.Явно при мен това е Марс.  :P
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

Veselin

• 2737
« Отговор #66 -: Октомври 29, 2013, 05:20:32 pm »
Не знаех, че има и такава тема.  ;D
Често ми се случва да харесвам 20 - 20 и няколко годишни, по-млади от мен. Това нали не ме прави педофил?
При мен Меркурий е У5.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #67 -: Октомври 29, 2013, 06:10:08 pm »
Често ми се случва да харесвам 20 - 20 и няколко годишни, по-млади от мен. Това нали не ме прави педофил?

Весо, какви въпроси задаваш!?
Още ти е рано за това да се притесняваш.  ;D

20-годишните са на мода и сред 35-40-годишните мъже - млади цветенца за опрашване, с тях нещата стават лесно.  :rolf:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #68 -: Октомври 29, 2013, 06:12:07 pm »

Весо, какви въпроси задаваш!?
Още ти е рано за това да се притесняваш.  ;D

20-годишните са на мода и сред 35-40-годишните мъже - млади цветенца за опрашване, с тях нещата стават лесно.  :rolf:
Много добре казано.  :clap:

« Отговор #69 -: Октомври 30, 2013, 05:15:52 am »
Първият и вторият ми съпруг са доста по-големи от мен. Не знам защо се получава така, не искам по-възрастни мъже, но накрая все на такива попадам. Младите не могат да ме впечатлят обикновено. Венера (У7) и Луна в Козирог. За сведение на тия дето веднага ще кажат "бракове по сметка"  - нито веднаж не съм се омъжвала по сметка, първия път не го знаех какво работи, когато ме осени любов от пръв поглед. Не съм живяла с него в  богатство. Втория път взех човек без големи доходи, търсех приятел, с когото да остарея, друго не ме интересуваше. Той по-късно наследи известни средства за негова и за моя изненада. Пак не съм богата, но не съм в мизерия.
« Последна редакция: Октомври 30, 2013, 08:14:20 am от Ropotamo »

« Отговор #70 -: Октомври 30, 2013, 11:15:38 am »
Не знаех, че има и такава тема.  ;D
При мен Меркурий е У5.
Много готина темичка! Аз си падам по по-големички. От 30 до 35 годишни,най ме възбуждат тези  :P Чета тук,че предпочитаната възраст партнъори за жените се свързвали пряко с най-силната мъжка планета в женската карта.Явно при мен това е Марс.  :P
Весо много правилно...Преди време когато бях на 20(малееее преди 14 години) един печеняга ми каза, до 30 трябва да се опрашват по големи жени, след 30 някоя от детската градина и айде под олтара...споделям тази философия...
Джъст ти си на 27 мисля и такива са ти идеални...
За сериозна връзка с по възрастна жена или разведена с дете няма как да се получи поне при мен...
За забавления няма грижа, ама за друго тежичко ми идва...:)
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #71 -: Октомври 30, 2013, 11:41:15 am »
И аз харесвам по-млади да ме опрашват, на мен по хороскоп ми е заложено  ;D
Дотук имам наблюдения, че на повечето мъже от моето поколение нещо не им у ред, в сравнение с тях дори набори 80+ ми се струват по-свестни и отговорни. Нашето поколение откъм мъже сме прецакани, абсолютни льольовци.  :lol:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #72 -: Октомври 30, 2013, 11:49:15 am »
Лили, а при теб кое в натала ти показва това?

« Отговор #73 -: Октомври 30, 2013, 11:51:52 am »
Age is nothing but a number. Междудругото е и заглавие на албум на Aaliyah.
И при мен Меркурий е У5, но нямам тенденции към по-млади мъже.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #74 -: Октомври 30, 2013, 11:53:03 am »
Много силен 5 дом с огнен стелиум там, съвпад Венера/Меркурий (Венера управлява ДС), може би отчасти и Юпитер в 7 дом има влияние. Категорично не харесвам по-възрастни мъже, за връстниците си вече се изказах - в повечето случаи твърде инфантилни ми идват.

Често се случва акцентираният огън да привлича по-млади партньори. При акцент вода/земя и земя/въздух съм забелязвала обратното.
« Последна редакция: Октомври 30, 2013, 11:58:16 am от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #75 -: Октомври 30, 2013, 11:57:51 am »
Много силен 5 дом с огнен стелиум там, съвпад Венера/Меркурий (Венера управлява ДС), може би отчасти и Юпитер в 7 дом има влияние. Категоричмно не харесвам по-възрастни мъже, за връстниците си вече се изказах.

Често се случва акцентираният огън да привлича по-млади партньори. При акцент вода/земя и земя/въздух съм забелязвала обратното.
Ми хубаво де...И аз имам силен 5-ти дом,пък не харесвам млади мъже...Дали не е заради Сатурн (У5)?  :rolleyes:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #76 -: Октомври 30, 2013, 11:59:01 am »
Ти не си огнена натура.
На мен с толкова огън за какво ми е скучен дъртак?  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #77 -: Октомври 30, 2013, 12:02:55 pm »
Мдаааа....нямам и една кьорава планета в огнен знак... ;D

*

Veselin

• 2737
« Отговор #78 -: Октомври 30, 2013, 12:04:05 pm »
И аз мисля, че по-добре педофил, отколкото некрофил.  ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #79 -: Октомври 30, 2013, 12:05:42 pm »
Първата ми братовчедка е Водолей със Сатурн в Рак в 7 дом (в квадрат с Луна) - омъжена е за по-млад партньор, имат три години разлика, но там като цяло мъжете са по-свестни.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.