Здравей Гост

Партньори с голяма разлика във възрастта

• 232 Отговора
  • 35944 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re: Партньори с голяма разлика във възрастта
« Отговор #100 -: Октомври 30, 2013, 12:43:19 pm »
И млад да е, аз не мога да си представя с мъж, който ми знае и кътните зъби  ;D, да правим нещо друго. Все едно да излизаш с гинеколога си. В тази връзка се сетих за една романтична комедия.  ;D Отива една жена при бивше гадже, станал е гинеколог. Влиза, представя се, той я гледа в лицето и не я разпознава. После, след като прегледът започва, той се обажда "А, Мими, ти ли си!?".  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #101 -: Октомври 30, 2013, 12:45:59 pm »
Ей тъкмо щях да пиша,добре,че не е гинеколог и ме изпревари :P

*

Lillie

• 30532
« Отговор #102 -: Октомври 30, 2013, 12:48:04 pm »
Ей тъкмо щях да пиша,добре,че не е гинеколог и ме изпревари :P

С теб като цяло имаме единомислие по доста въпроси, вкл. и откъм чувство за хумор  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #103 -: Октомври 30, 2013, 01:09:02 pm »
Когато бях на възрастта на Краби, се занимавах само с връстници - нямаше батковци, нямаше по-малки. Впоследствие възрастовата разлика малко се увеличи, започнах да излизам с по-млади, но горе-долу пак връстници.

Имам познат адвокат - Стрелец с Луна в Овен, с две години по-млад от мен. Навремето с друга обща позната го питахме "Абе Коце, що се занимаваш с доста по-малки и все от социалните мрежи?". Отговорът на Коцето бе "С тях е много по-лесно, нямаш ангажимент".

Е, сега вече си е седнал на задника - живее на семейни начала, в началото на октомври трябва да е станал татко.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #104 -: Октомври 30, 2013, 01:09:29 pm »
Краби, поне на джакузи те кани, не те е притиснал в кабинета върху зъболекарския стол  ;D

Ама ти да видиш как ме кани, прави ми зъб, не мога да говоря и ме пита искаш ли да отидем на джакузи... И аз сега си викам, ако кажа нещо, ще попадне слюнка в зъба, ако нищо не кажа, ще си помисли, че съм съгласна... Въобще, ДЖЕНТЪЛМЕН!

Правиш жеста "не" с показалеца. ;)

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
« Отговор #105 -: Октомври 30, 2013, 01:11:49 pm »
Краби, поне на джакузи те кани, не те е притиснал в кабинета върху зъболекарския стол  ;D

Ама ти да видиш как ме кани, прави ми зъб, не мога да говоря и ме пита искаш ли да отидем на джакузи... И аз сега си викам, ако кажа нещо, ще попадне слюнка в зъба, ако нищо не кажа, ще си помисли, че съм съгласна... Въобще, ДЖЕНТЪЛМЕН!

Правиш жеста "не" с показалеца. ;)

И да остана без зъб, замълчах си )) тактично
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #106 -: Октомври 30, 2013, 01:13:37 pm »
И да остана без зъб, замълчах си )) тактично

Права си  ;D

Аз като ида на зъболекар, само мигам с насълзени очи  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #107 -: Октомври 30, 2013, 01:16:33 pm »
Моят зъболекар е жена. ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #108 -: Октомври 30, 2013, 01:17:03 pm »
Е това, ако не е наглост,здраве му кажи..........  :-X :-X

Аз пък се чудя - те не разбират ли, че с доста по-младо гадже трябва да могат и да си го вдигат качествено? Не само да омайват със сладки приказки. ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #109 -: Октомври 30, 2013, 01:18:07 pm »
Мирабела, не само съм го сменила, но и му блокирх номера на телефона си...
Че това как става?

« Отговор #110 -: Октомври 30, 2013, 01:26:05 pm »
Чрез мобилния оператор. Преди години взимаха по 4 лв. за блокиран номер. Сега не знам дали услугата е безплатна или не.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #111 -: Октомври 30, 2013, 01:26:52 pm »
Благодаря! Ще ги питам, но се съмнявам да е безплатно, щом преди са взимали пари.

« Отговор #112 -: Октомври 30, 2013, 01:28:07 pm »
Определено връзката с по-възрастен мъж не е от полза за жената. Момичета не се подлъгвайте, това което давате е много повече от това, което получавате. Омъжвала съм се само по любов. Защо съм обичала по-възрастни мъже не знам.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #113 -: Октомври 30, 2013, 01:35:41 pm »
Момичета не се подлъгвайте, това което давате е много повече от това, което получавате.

Защо, с какво е свързано? Повече изисквания ли има по-възрастният мъж, по-критично е настроен?

Не смятам и да пробвам, дори след всичките льольовци. :))

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #114 -: Октомври 30, 2013, 01:41:34 pm »
Сатурн ми е в квадрат с Венера ,но никога не съм си падала по по-дърти.Дори десет години по-възрастни,стоят до мен като татковци и само ме загрозяват :PОтделно са ми скучни,може би поради неумиращия ми инфантилизъм.Не мога да имам връзка било то и с най-големия гений и галантен джентълмен романтик,ако не го пожелая сексуално.Знам,че звучи грозно и не особено духовно,но физ. външност е важна за мен и тя не включва чичаци.У 7 ми е Меркурий и напоследък харесвам по-млади и те мен.Не знам дали от стреса и влошеното качество на живот,но масово мъжете над 30 започнаха да оплешивяват и очичкват подтиснати от куп комплекси.Разбирам ги,но това не прави да ги желая.

« Отговор #115 -: Октомври 30, 2013, 01:42:25 pm »
Нещо актуално по темата

« Отговор #116 -: Октомври 30, 2013, 01:44:14 pm »
Мъжете на 30 масово започнаха да надебеляват. Две мои бивши гаджета, ако ви опиша как изглеждат (на 30-32 са). Няма, няма, от уважение към тях.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #117 -: Октомври 30, 2013, 01:48:52 pm »
Не мога да имам връзка било то и с най-големия гений и галантен джентълмен романтик,ако не го пожелая сексуално.Знам,че звучи грозно и не особено духовно,но физ. външност е важна за мен и тя не включва чичаци.

Има и доста спретнати, елегантни и добре поддържани мъже на средна възраст, но независимо от всичко не бих си паднала по такъв. Просто ме отблъсква възрастта. Знам, че един ден и аз ще стана възрастна лелка, но няма да се хвърлям на младоци и да ставам за смях, а ще си седя кротко на задника.  ;D

В крайна сметка е важна любовта, разбирателството, но не по-малко важно е той да продължи да ме желае, аз него също. В този смисъл не мога да си представя някоя 20-25-годишна девойка да се обвърже с 45-50-годишен чичак. Ок, да кажем, че докъм 50 - 50 и нещо той още нещо може... Но след 10-15 години, когато тя е на 30-35, той ще е на 60-65. Тогава какво правим? Ще култивираме духовната страна на връзката?  :blink: Да, и духовната свързаност е важна, но помислете в колко връзки тоя елемент е водещ и въобще го има?

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #118 -: Октомври 30, 2013, 01:55:32 pm »
Мъжете на 30 масово започнаха да надебеляват. Две мои бивши гаджета, ако ви опиша как изглеждат (на 30-32 са). Няма, няма, от уважение към тях.

В България забелязвам такава тенденция - повечето мъже след 30те рязко се отпускат, а жените остават по-запазени, но до едно време... Като цяло тук има по-изразена тенденция към ранно съзряване/разхубавяване и по-ранно увяхване, изгубване на форма.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #119 -: Октомври 30, 2013, 01:57:36 pm »
Е това, ако не е наглост,здраве му кажи..........  :-X :-X

Аз пък се чудя - те не разбират ли, че с доста по-младо гадже трябва да могат и да си го вдигат качествено? Не само да омайват със сладки приказки. ;D

Може би разчитат че малките момичета нямат сексуален опит. За мен това е обяснение 35 г. мъж да се захване с 20 годишна например. От друга страна обаче ако тази 20 г. е била със свой връстник дето го прави по 3 пъти за 2 часа не знам как ще я впечатлят :rolleyes: всъщност парите са нещото, което ми хрумва :P