Здравей Гост

Партньори с голяма разлика във възрастта

• 232 Отговора
  • 35955 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re: Партньори с голяма разлика във възрастта
« Отговор #120 -: Октомври 30, 2013, 02:02:56 pm »
Навремето една моя приятелка (наборка ми е) се омъжи повторно за мъж, който беше с 10 или 11 години по-голям от нея. Е, тогава още не минаваше за дъртак, беше си на средна възраст човекът.

И слушайте как тя ми описва ситуацията: "Серхио ме вдигна на ръце, занесе ме в спалнята и ме люби осем пъти".  ;D

- Осем пъти!? - питах изумено аз.

- Да, цели осем пъти! - самодоволно ми отвърня тя.

Как точно я е вдигнал на ръце и я е носил не ми е много ясно - предвид това, че беше доста едра жена, а той - по-дребен от нея.  ;D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #121 -: Октомври 30, 2013, 02:07:25 pm »
Като Силвио. Берлускони. И той е дребен, но не съм чула непълнолетните му любовници да се оплакват от него (поне не по телевизията). ;D

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #122 -: Октомври 30, 2013, 02:09:21 pm »
Може да е по-дребен,ама щангист!Браво на Серхио,8 пъти на ден,на час/може да е като зайците/?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #123 -: Октомври 30, 2013, 02:09:28 pm »
Да, въпросният е чилиец. А споменатата от мен приятелка  е 50% българка, 50% рускиня. :))
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #124 -: Октомври 30, 2013, 02:10:19 pm »
Може да е по-дребен,ама щангист!Браво на Серхио,8 пъти на ден,на час/може да е като зайците/?

Виж, нямам нищо против да е осем пъти на ден, но ще трябва да си взема дълга творческа отпуска.  :rolf: :-[
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #125 -: Октомври 30, 2013, 02:18:31 pm »
Ако е бърз и безболезнен,с малка бургийка може и да те опраши 8 пъти без да го усетиш ей тъй,както си пишиш  :P

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #126 -: Октомври 31, 2013, 07:32:39 am »
и аз харесвам по-големи от мен мъже, 7-8 години са ми идеално. обаче много кофти им се пада сатурна обикновено в моята карта, все на МЦ-то и ми квадратира стелиума.  :-X та по тази причина взех да обръщам внимание и на връстници и по-малки...еми не ми харесват и това е.

« Отговор #127 -: Октомври 31, 2013, 08:02:15 am »
Преди няколко години съм излизал с жена 65ти набор-което си е 14 години разлика...Ми освен секса друго нямаше...аз бях на 25 тя на 39...жизнен опит, но сега на 34 да бъда с някоя на 48...ми не искам да се будя с ЕГНто на баба ми...Не искам да обидя никого.
Предното ми гадже беше 94 ти набор- на 18...ми идеално си ми беше...разделихме се, защото я приеха да учи в Щатите...
Предпочитам по млада жена до мен, а какво ще бъде времето ще покаже...
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #128 -: Октомври 31, 2013, 08:13:05 am »
И аз съм против голямата разлика, ако говорим за сериозни отношения. Независимо дали жената е много по-възрастна или много по-млада, говорим за над 10 години разлика.

Разбира се, всеки има различни предпочитания. За мен лично мъж на 35 години няма какво да прави с 18-годишна, освен секс. И да ходи да се показва с нея в обществото, да си чеше егото. А ако е някой комплексар, това направо ще е като балсам за неговата душа. Иначе коя 30-35-годишна ще му се върже на клишетата? А по-малките яко налапват въдицата и вярват на всяка изречена дума. В повечето случаи истината е, че пред всяка от тях се пласират едни и същи лафове, с един подход се ловят тези рибки, по сходен сценарий се развиват отношенията и се вкарват в леглото. Дори няма да се учудя, ако се водят на едно и също място и там им се разказва една и съща история.  ;D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #129 -: Октомври 31, 2013, 08:20:25 am »
Лил и на мен ми беше странно, но тази мацка бе приета да учи в Принстън и като кинти разполагаше поевече от мен и то с огромна разлика...Не знам какво комплексарско има след като е имало чувства между мен и нея...Нито аз съм имал полза от нея нито тя от мен.Имаше за какво да си говоря с нея, определено...Моя случай бе такъв, но аз наистина предпочитам по млада от мен жена минимум с 4 - 5 години от мен, тези дето са ми набори имат изградени навици и са ми скучни и така...Говоря за сериозни отношения...
А повярвай ми тези дето са на около 30 35 до 40 са най най лесните за свалка...Едно питие, вечеря и елементарно добро държание и признаци на нежност и нема отърване после...
Но всичко е до човек, за да се обобщава
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #130 -: Октомври 31, 2013, 08:24:04 am »

Да, всичко е до човек, разбира се.
Има лесни и сред 18-годишните, и сред 30-35-годишните. Но все още има свестни жени и момичета. По-малко мъже.  :blink:

Когато наистина има взаимност и чувства, нещата придобиват друго измерение. Но в повечето случаи с такива драстични възрастови разлики става въпрос за его и просто секс. Жалко, тъпо, но не може да се отрече този факт. Всеки прави избор и си носи последствията.  :blink:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #131 -: Октомври 31, 2013, 08:31:40 am »

Да, всичко е до човек, разбира се.
Има лесни и сред 18-годишните, и сред 30-35-годишните. Но все още има свестни жени и момичета. По-малко мъже.  :blink:

Когато наистина има взаимност и чувства, нещата придобиват друго измерение. Но в повечето случаи с такива драстични възрастови разлики става въпрос за его и просто секс. Жалко, тъпо, но не може да се отрече този факт. Всеки прави избор и си носи последствията.  :blink:
Абе и аз преди да я срещна си мислех че наборите ми са педофили, ама какво стана...
Забелязъл съм, че жени над 30 които по цял ден работят и гонят кариера и тн, нямат време да се оглеждат и е нужно малко внимание, но звучи дискриминационно...
Но да аз и преди съм ти казвал в момента жените като цяло са по свестни от мъжете...Обобщено го казвам...
Та...така че мъж да си сега на 34 неженен е малко обвързан и двоен стелиумен Лъв...хахахахахахахха

*

Lillie

• 30532
« Отговор #132 -: Октомври 31, 2013, 08:33:12 am »
Та...така че мъж да си сега на 34 неженен е малко обвързан и двоен стелиумен Лъв...хахахахахахахха

А твоите фейк истории ги знаем, чували сме такива и преди... и де да бяха само те фейк  :P
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #133 -: Октомври 31, 2013, 08:34:58 am »

А твоите фейк истории ги знаем, чували сме такива и преди... и де да бяха само те фейк  :P
Не разбирам какво искаш да кажеш, ама няма значка...:)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #134 -: Октомври 31, 2013, 08:39:35 am »

Прав си - най-удобно е човек да се прави, че не разбира. :))

Пък какво толкова, това е просто форум, тук никой не е длъжен да казва истината. :)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #135 -: Октомври 31, 2013, 08:47:26 am »

Прав си - най-удобно е човек да се прави, че не разбира. :))

Пък какво толкова, това е просто форум, тук никой не е длъжен да казва истината. :)
Не наистина не разбирам, наистина...Буров мисля беше казал, че характерното за глупавият човек е да отрича всичко което не разбира, че друг го може и прави.Това важи само и единствено когато отричащия го желае, но не може да го има-казвам Аз...:)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #136 -: Октомври 31, 2013, 08:49:49 am »
Не ме интересува кой какво е казал, но мисля, че времето за детска градина отдавна е минало. :))
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #137 -: Октомври 31, 2013, 08:52:40 am »
Ако визираш мен, не знам на какво се дължи тази злоба към мен, но ти си знаеш...

« Отговор #138 -: Октомври 31, 2013, 08:56:11 am »
Каква злоба бе, аланколу. Забавлява се момичето за твоя сметка. Както и аз (и други, предполагам). ;D
Майтап да става.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #139 -: Октомври 31, 2013, 08:59:44 am »
Ако визираш мен, не знам на какво се дължи тази злоба към мен, но ти си знаеш...

Мисля, че не ти отива на годините и акъла, но ти си знаеш най-добре. Драскай си.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.