Здравей Гост

Партньори с голяма разлика във възрастта

• 232 Отговора
  • 35843 Прегледи
Re: Партньори с голяма разлика във възрастта
« Отговор #140 -: Октомври 31, 2013, 09:00:56 am »
Каква злоба бе, аланколу. Забавлява се момичето за твоя сметка. Както и аз (и други, предполагам). ;D
Майтап да става.
Аланколу какво означава, би трябвало да е на турски език?
А колкото до забавлението не знам на какво ако е на историите които разправям, истински са, но ми звъчи, като преди на един селяк(за да го дразня де) му разправях че съм си купил нещо за 4три цифрена сума, му казах да отиде срещу Музеума в любимият ми магазин, там има намаления и са на старите пари преди деноминацията, за да си го купи...)
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

« Отговор #141 -: Октомври 31, 2013, 09:33:12 am »
К7 ми е водолей,и управителят е в 5дом,стрелец-винаги са ми харесвали възрастни мъже-приблизително с 10-15год.разлика.Странното е,че с половинката имаме само 4год.разлика. ;D

« Отговор #142 -: Октомври 31, 2013, 09:42:11 am »
Голямата разлика във възрастта винаги е в ущърб на по-младия - по мои впечатления. Когато са 40/20 е почти ок, но когато станат 50/30 или още по-зле 60/40, почва прогресивно да става все по-зле за по-младия. Всичко от това - ако човек цели дълготрайна връзка. Трябва си Сатурн и Меркурий, за да има афинитет човек към това.
« Последна редакция: Октомври 31, 2013, 09:54:31 am от zvezda »

*

sindi

• *
  • 64
« Отговор #143 -: Октомври 31, 2013, 10:09:22 am »
За статистиката:Управител на първи дом Сатурн се намира в седми дом в знака Рак,К5 е телец,а Венера също е в знак управляван от Сатурн-разликата във възрастта с съпруга ми е 9 години. Познавам младеж,които има връзка с по-голяма дама от него с 12 години,при него  е замесен Юпитер-У1 разположен в 7 дом в Рак,К5 Телец,а Венера  е Риби-не иска и да чува за жени на неговата възраст или по-малки. :blink:

« Отговор #144 -: Октомври 31, 2013, 10:25:24 am »
да го обърнем и аз на душеприказчик  ;D

смях в залата...
тригон венера/сатурн...сигурността е важна
аспекта с кое беше известен - залитането по по-големи!?

младото поколение е толкова нация техническа, че да не се пишат в графа душевно извисени
...с един поглед вече си определен и оценен...дали телефона ти е нов, но на изплащане..
или е от ония дето не ги дават така (мама им казва Ай-Пейд)...
...логиката е безконечна и се стига до по-заможните...

евтиното винаги излиза по-скъпо...и това се знае..
и колкото и банално да звучи - няма нищо срамно в това...
парите и властта са спокойствие ( и друг път е споделяно във форума)

« Отговор #145 -: Октомври 31, 2013, 11:03:39 am »
да го обърнем и аз на душеприказчик  ;D

смях в залата...
тригон венера/сатурн...сигурността е важна
аспекта с кое беше известен - залитането по по-големи!?

младото поколение е толкова нация техническа, че да не се пишат в графа душевно извисени
...с един поглед вече си определен и оценен...дали телефона ти е нов, но на изплащане..
или е от ония дето не ги дават така (мама им казва Ай-Пейд)...
...логиката е безконечна и се стига до по-заможните...

евтиното винаги излиза по-скъпо...и това се знае..
и колкото и банално да звучи - няма нищо срамно в това...
парите и властта са спокойствие ( и друг път е споделяно във форума)
Пич, няма сми да обесняваш на разни дето си говорят на селската чаршия с аланколу...На такива хора да са завършили "више" си е постижение на науката...Или като друга дето ме пита къв ми е телефона...Или да ми се заяждат ей така за идеята, преди беше кальо дузпата сеа аз...мъжемразки недоволни колко искаш...
Аз имам венера и ретро мерк в съвпад с Асцто...от меркурия мисля мим идва афинитета към по младите момичета...:)
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

« Отговор #146 -: Октомври 31, 2013, 11:14:15 am »
Нериле, като се научиш да пишеш правописно, чак тогава можеш да започнеш да си мечтаеш да стигнеш до моето образование. ;D Ти се изказваш баш като селянин, така че друго освен селски изказ в отговор не заслужаваш. То и отговор не заслужаваш, ама айде, от мен да мине. Сега тичай да се оплакваш колко съм лоша и да се правиш на жертва на "злобата" ми. Ти можеш да пишеш глупости и да обиждаш, а другите не, така ли. Няма да стане. На зъл прът, зла круша - нали така беше? ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #147 -: Октомври 31, 2013, 11:14:53 am »
Да, парите дават относителна свобода. Достатъчно пари дават спокойствие. А много пари го отнемат. Всъщност това е вечният въпрос – кога парите са достатъчно, много и твърде много?  :blink:

Последното нещо, което гледам, е на кой какъв му е телефонът или по-скоро не му придавам никакво значение, дори ако случайно обърна внимание.

И най ми е жалко да гледам в градския транспорт хора, облечени като клошари, но всеки вади последен модел скъп смартфон или айфон. Ако целият ти свят се съдържа в скъпия телефон, който се вади от джоба/дамската чанта с повод и без повод, ако влизаш да си провериш  фейсбука, дори докато пътуваш в градския транспорт или от заведение, какво да кажа – картината на битието ти е доста красноречива и няма нужда от задълбочен коментар.  :blink:

Така че съм съгласна с Афект.

А който търси начин да си говори сам, възможност за това винаги ще намери.  :blink:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #148 -: Октомври 31, 2013, 11:20:30 am »
Нериле, като се научиш да пишеш правописно, чак тогава можеш да започнеш да си мечтаеш да стигнеш до моето образование. ;D Ти се изказваш баш като селянин, така че друго освен селски изказ в отговор не заслужаваш. То и отговор не заслужаваш, ама айде, от мен да мине. Сега тичай да се оплакваш колко съм лоша и да се правиш на жертва на "злобата" ми. Ти можеш да пишеш глупости и да обиждаш, а другите не, така ли. Няма да стане. На зъл прът, зла круша - нали така беше? ;D
Ми не изказа ми е на софийски дришльо и никога не съм го крил, а с теб не съм имал никакви пререкания даже бях търпелив с теб. А за прътовете и крушите дето брулиш, мен не ме касаят, но виж в село на чаршията може да се хвалиш какво си брулила и какво "више" имаш...

« Отговор #149 -: Октомври 31, 2013, 11:29:22 am »
Ако исках да се похваля с висшето си, щях да го направя още в горния си пост. Но не го имам, за да се хваля с него. Но ти никога няма да разбереш, така че е безсмислено да ти обяснявам. Продължавай да живееш с мисълта, че си най-великият във Вселената. ;D

« Отговор #150 -: Октомври 31, 2013, 11:32:27 am »
Ако исках да се похваля с висшето си, щях да го направя още в горния си пост. Но не го имам, за да се хваля с него. Но ти никога няма да разбереш, така че е безсмислено да ти обяснявам. Продължавай да живееш с мисълта, че си най-великият във Вселената. ;D
Ами да ти кажа не не се изживявам. Ти която претендира и изисква АЗ да пиша правилно, виж в предния ти пост, че си забравила да сложиш в едно от изреченията въпросителен.Това говори за теб достатъчно. Поне АЗ претендирам за неща които мога и имам, а не само да говоря за аранколу което не ми отговори какво означава и за прътове и круши...
Успех ти пожелавам и крепко здраве..:)

*

Asol

• 4140
« Отговор #151 -: Октомври 31, 2013, 11:44:37 am »
Тъкмо коментарите на всеки говорят за него достатъчно и твоите в това число.  ;)

« Отговор #152 -: Октомври 31, 2013, 11:52:55 am »
Щом не съм сложила въпросителна, значи не съм задала въпрос. ;D
Айде, стига съм ти обръщала внимание за днес, че ще вземеш да се възгордееш много.
И без друго съм в този форум, за да пиша астрологично, не патологично. ;D

*

Cancer

• *
  • 108
« Отговор #153 -: Октомври 31, 2013, 12:51:16 pm »
Ауу никаква толерантност....
Да се включа и аз. Години не гледам, а как ме впечатлява мозъчно. Трябва да ми е хем загадъчно, хем интересно. Не гледам и толкова външния вид, не разбирам девойки, които стават мами, защото таткото имал плочки.. Всичко повърхностно ме отблъсква. Иначе моята кръстница е с брак над 40 години разлика в нейна полза -18 години, тя е Дева за него не знам. Голяма любов- остаряха си заедно. Но това с годините според мен не е толкова важно, като те удари тока, някак си другия фактор изчезва. А относно положението в държавата ни, ми не можем да се сърдим, че хубаво 18 годишно девойче е с Х с възраст 50+ нали и то трябва да оцелее. Това няма разбира се нищо общо с чувствата. Българката хем е хубава, хем е с качества, но в крайна сметка както по-мъдрите са казали- битието определя съзнанието. Затова нека сме по-толерантни.  :blink:
Нериле,
и аз съм Софиянка, но то пък твоето няма спирка братче... Когато се научиш да приемаш другите и те ще те приемат  :blink:
"Каквато и да е причината, аз не мога да угася пламъка, който бушува в мен. Мога само да горя с него или да го оставя да ме изгори."

*

Lillie

• 30532
« Отговор #154 -: Октомври 31, 2013, 01:12:42 pm »
Времената се менят – нашите майки и бащи навремето се женеха за връстници, разлика 5 години в полза на мъжа се считаше за голяма. А сега постепенно възрастовата разлика се увеличава – връщаме се към миналото, когато 40-годишни пръчове се женеха за 17-годишни девици, т.е. купуваха си жена.  ;D

Но там, където наистина има любов и разбирателство, разликата във възрастта не се усеща чак толкова. И ако това можеше да продължи вечно, всичко щеше да е прекрасно, но не живеем в съвършен свят и ние самите не сме.  :blink:

Не съм на 18-20, но не мога да си представя сега да се будя с някой 45-50-годишен мъж до мен. Предпочитам да ида в ашрам и да се отдам на аскеза до края на живота си.  :-[
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #155 -: Октомври 31, 2013, 01:39:48 pm »
Ауу никаква толерантност....
Да се включа и аз. Години не гледам, а как ме впечатлява мозъчно. Трябва да ми е хем загадъчно, хем интересно. Не гледам и толкова външния вид, не разбирам девойки, които стават мами, защото таткото имал плочки.. Всичко повърхностно ме отблъсква. Иначе моята кръстница е с брак над 40 години разлика в нейна полза -18 години, тя е Дева за него не знам. Голяма любов- остаряха си заедно. Но това с годините според мен не е толкова важно, като те удари тока, някак си другия фактор изчезва. А относно положението в държавата ни, ми не можем да се сърдим, че хубаво 18 годишно девойче е с Х с възраст 50+ нали и то трябва да оцелее. Това няма разбира се нищо общо с чувствата. Българката хем е хубава, хем е с качества, но в крайна сметка както по-мъдрите са казали- битието определя съзнанието. Затова нека сме по-толерантни.  :blink:
Нериле,
и аз съм Софиянка, но то пък твоето няма спирка братче... Когато се научиш да приемаш другите и те ще те приемат  :blink:
МИ какво да направя, като не понасям селяндурите бе Кенсър...Просто не искам и те да ме приемат!!!
Преди няколко години съм излизал с жена 65ти набор-което си е 14 години разлика...Ми освен секса друго нямаше...аз бях на 25 тя на 39...жизнен опит, но сега на 34 да бъда с някоя на 48...ми не искам да се будя с ЕГНто на баба ми...Не искам да обидя никого.
Предното ми гадже беше 94 ти набор- на 18...ми идеално си ми беше...разделихме се, защото я приеха да учи в Щатите...
Предпочитам по млада жена до мен, а какво ще бъде времето ще покаже...
Значи с 14+ все едно ще се будиш с егн-то на баба си, а тази с -14 като стане на 34г дали ще ѝ е гот да се буди до егн-то на дядо си, а?  ;D
и да не я бяха приели да учи в щатите, пак щеше да те зареже по някое време, това че ти се връзват младо и старо, не значи изобщо, че са навити на обвързване с теб
И преди ти казах, че самочувствието е вредно за човека, когато куца, но когато е прекалено напомпано също вреди
Не ги обичам тия лъвове и туй то!
(сигурно защото Слънцето им попада в моя 12д  :mellow:)
Аркус разликата в годините на майка ми и баща ми е 10, на баб ми и дядо ми 15...Сега фадъра излиза с една на моите години и са си хепи и е на 65 човека...
А това дали малката е щяла да ме зареже не знам, в крайна сметка никои нищо не знае. Не мисля че имам огромно самочувствие, просто си казвам мнението и не ми е цел нито да се карам с някого нито да ме харесват...:)

« Отговор #156 -: Октомври 31, 2013, 02:11:08 pm »
Аркус разликата в годините на майка ми и баща ми е 10, на баб ми и дядо ми 15...Сега фадъра излиза с една на моите години и са си хепи и е на 65 човека...
А това дали малката е щяла да ме зареже не знам, в крайна сметка никои нищо не знае. Не мисля че имам огромно самочувствие, просто си казвам мнението и не ми е цел нито да се карам с някого нито да ме харесват...:)
Не съм писала, че си с огромно самочувствие, а с напомпано- в смисъл, че е без покритие в голяма степен... баща ти може да излиза с мацки на твоите години, ама на тях дали нещо им влиза, освен безплатната почерпка и разходка, а и не знаеш майка ти къде си го слага през това време с някой по-млад, защото така става, когато мъжът е по-дърт и му увисне на шест и половина  ;D ;D
Нашите са разведени от много време...:) И майка ми си има сериозен приятел с които живее...:)Мисля е на 55 те я на 54...
Аркус ти чалга слушаш ли?

« Отговор #157 -: Октомври 31, 2013, 02:17:08 pm »
Не съм писала, че си с огромно самочувствие, а с напомпано- в смисъл, че е без покритие в голяма степен... баща ти може да излиза с мацки на твоите години, ама на тях дали нещо им влиза, освен безплатната почерпка и разходка, а и не знаеш майка ти къде си го слага през това време с някой по-млад, защото така става, когато мъжът е по-дърт и му увисне на шест и половина  ;D ;D
Еми с тези приказки за родителите ми говори селският произход...Нямам какво друго да кажа

*

Lillie

• 30532
« Отговор #158 -: Октомври 31, 2013, 02:21:02 pm »
Струва ми се, че в случая тънката мисъл на Акрукс е, че като си на 30-35, а съпругът ти на 50-55, освен прана трябва и нещо друго да влиза. Разбира се, това не изключва възможността тези двойки да са щастливи – всеки по своему. Щастието е състояние на духа и е твърде нетрайно – всеки го иска, но рядко успява да го задържи задълго. За мен то е променлива величина.  :blink:

Оставете ги тия селяни на мира, скоро вече ще сънуват как ги гоните със сърп, чук и мотика.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #159 -: Октомври 31, 2013, 02:21:33 pm »
Аркус ти чалга слушаш ли?
Слушам музика, защо?
"чалга" идва от турската дума "чалгия", което ще рече "музика, свирня"
Освен форумна и музикална култура ти липсва  ;)
Ами повечето чалга певици са от прованса...от където си и ти...Не мисля да се разправям с прости хора на които им липсва елементарно домашно възпитание...:)