Здравей Гост

Партньори с голяма разлика във възрастта

• 232 Отговора
  • 35923 Прегледи
*

Uran

• 6041
Re: Партньори с голяма разлика във възрастта
« Отговор #200 -: Октомври 31, 2013, 07:12:52 pm »
Познавам една кукмявка, поствала съм й картата, с акцент в/у лъв и дева- и тя такива ги плещи.  ;D

Добре, че на синковецът стелиумът му е в 9 дом, а и има асц. скорпион.
За напаста от провинцията ли плещи? Ми права си е женицата, ти не си ли от София?

Не съм от Сф., което вероятно ме срива в твоите очи.  ;D "Кукумявката" също е селинджър, но се захласва по лъскавото и външния блясък.

« Отговор #201 -: Октомври 31, 2013, 07:16:31 pm »
Ама Пърпъл, айде ще ти осребря еднопосочен билет в Бургас също живеят хора бе...Ти от къде си?

Айде няма нужда  ;)
Как няма нали София не ти харесва...Пак ти казвам ще ти платя на теб и супруга ти еднопосочни билети към по доброто бъдеще..:)
Пхахаха поне да се посмея от сърце  ;D
Аз съм написала, че ХАРЕСВАМ София - градът има чар и обаяние, но само ако го опознаеш, а много малко хора реално го правят. А колкото до мен и приятелят ми(все още не ми е съпруг де) - когато има работа и поле за развитие с неговото образование(и с моето бъдещо), тогава ще те освободим от невидимото си присъствие. Дотогава ще ни търпиш и ще скимтиш като ощипана булка  ;D
Ама виж проблема е че заемате работни места на хората родени тук. Защото ако някой софиянец се навие да работи за минимум 1 000 лева напаста се навива на 500 - 600 е това е проблема...Ми да налага се да се търпи напаста...
Ама Пърпъл, айде ще ти осребря еднопосочен билет в Бургас също живеят хора бе...Ти от къде си?

Айде няма нужда  ;)
Как няма нали София не ти харесва...Пак ти казвам ще ти платя на теб и супруга ти еднопосочни билети към по доброто бъдеще..:)

И на мен не ми харесва София, но може би защото имам с какво да я сравнявам. :))

Ами виж не си дошла да си напаст тук...Браво..:)
Познавам една кукмявка, поствала съм й картата, с акцент в/у лъв и дева- и тя такива ги плещи.  ;D

Добре, че на синковецът стелиумът му е в 9 дом, а и има асц. скорпион.
За напаста от провинцията ли плещи? Ми права си е женицата, ти не си ли от София?

Не съм от Сф., което вероятно ме срива в твоите очи.  ;D "Кукумявката" също е селинджър, но се захласва по лъскавото и външния блясък.
Ми не не ме срива но си личи да ти кажа и не го казвам с лошо...Надявам се да не живееш в София, ама като гледам си запозната със СМГ подозирам, че живееш тук...:(
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #202 -: Октомври 31, 2013, 07:18:59 pm »

Не вярвам в столицата някога да имам по-добра професионална реализация от тази, която имам тук в момента.

А и какво да правя в оня студ там? Аз във Варна през зимните месеци зъзна.  ;D

А и кой ще ме търпи, ще ги наричам и там тъпи селяни (нищо че са столичани).  ;D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #203 -: Октомври 31, 2013, 07:20:15 pm »

Не вярвам в столицата някога да имам по-добра професионална реализация от тази, която имам тук в момента.

А и какво да правя в оня студ там? Аз във Варна през зимните месеци зъзна.  ;D
Това казвам и аз, ама напаста иска друго. Човек може да успее навсякъде, другото са оправдания.
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

Uran

• 6041
« Отговор #204 -: Октомври 31, 2013, 07:25:43 pm »
Личи ми, друг път. ;D
Ех, Нерил, Нерил, блажени са верующите.  ;)

Сега, на мен единият ми дядо като е от цариградските българи, трябва да се барам за баш столичанка. Къде ще ми сравнявате града на Босфора с онази дупка м/у трите планини?  ;D

« Отговор #205 -: Октомври 31, 2013, 07:32:31 pm »
Личи ми, друг път. ;D
Ех, Нерил, Нерил, блажени са верующите.  ;)

Сега, на мен единият ми дядо като е от цариградските българи, трябва да се барам за баш столичанка. Къде ще ми сравнявате града на Босфора с онази дупка м/у трите планини?  ;D
Ами защо не се преместиш да живееш там? А живееш в тази дупка София?

« Отговор #206 -: Ноември 21, 2013, 12:50:20 am »
 :blink:Интересна тема...Аз имам К5 във Водолей,и ако взема за Упр. Сатурн-той ми е в съвпад с Луната...,но НЕ харесвам по-големи от мен мъже.../максимум 3-4 г по-големи е ОК,но не повече,другите ме притесняват някак,потискат.../ ,но от това,което прочетох тук - за стелиум в Огнените знаци и за съвпада на Венера с Меркурий-показващи афинитет към по-малки момченца... ;D ИМАМ ГИ  :confuse3:/стелиум в Овен ,като Овен е на ДЦ, Меркурий е в съвпад с ДЦ ,и Меркурий е в съвпад с Венера....
Първи съпруг -по голям от мен с 4г./АЦ-Козирог....Луната ми е съвпад Сатурн/
Втора връзка/на семейни начала/-4г.по-голям /Дева/-имам Меркурий съвпад Венера-по красота си го избирах...хахаха
Следващия по ред беше - 6г.по-малък ...Сексуално с него ми беше най-добре,но не и интелектуално...много недорасъл,тъп,неграмотен и агресивен.../Лъв/,пак по визия го избирах /плувец/
Да видим следващия какъв ще е... ;D
Като цяло повече ме привличат по-малки/около 30г./

*

Lillie

• 30532
« Отговор #207 -: Ноември 21, 2013, 07:18:36 am »
Венера, с теб доста си приличаме в това отношение. Първият ми беше с 4 години по-голям, оттам нататък постепенно разликата във възрастта започна да намалява, предимно връстници бях или малко по-малки от мен. Най-голямата ми разлика е с 6 години по-малък. Сексът и приятелството бяха без забележки, но нямаше никакъв интелектуален контакт, нямаше за какво да се говори с него освен за битовизми, и така постепенно връзката се изчерпа, след като му се наситих.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #208 -: Ноември 27, 2013, 07:10:44 pm »
Никога не съм си представяла връзка с по-голям мъж от мен - винаги съм била с връстници. Макар, че обикновено привличам погледите на мъже по-големи от мен.  :rolleyes: Ходих на астролог и ми каза, че ще имам връзка с мъж с 20-тина години по-голям от мен.  ;) Моля и за вашето мнение. Благодаря!  :-[

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #209 -: Ноември 27, 2013, 07:24:45 pm »
Не виждам как астролог ще ти каже колко годишен партньор ти предстои.Или е шаман или шарлатан. ;)

« Отговор #210 -: Ноември 27, 2013, 07:27:40 pm »
Сериозно, така ми каза!  :-[ И два брака ми предсказаха!  ;D А какво може да се предположи от наталната карта?

« Отговор #211 -: Ноември 27, 2013, 07:45:04 pm »
Никога не съм си представяла връзка с по-голям мъж от мен - винаги съм била с връстници. Макар, че обикновено привличам погледите на мъже по-големи от мен.  :rolleyes: Ходих на астролог и ми каза, че ще имам връзка с мъж с 20-тина години по-голям от мен.  ;) Моля и за вашето мнение. Благодаря!  :-[

Нещо ми е странна тая картинка — MC ти е в Стрелец, не в Овен, както пише.

Това за К5 е интересно, определено има такъв момент — при мен е  :sat: :opo: :moo:, Сатурн ако го броим за управител на Водолей.

« Отговор #212 -: Ноември 27, 2013, 07:58:35 pm »

Нещо ми е странна тая картинка — MC ти е в Стрелец, не в Овен, както пише.

Това за К5 е интересно, определено има такъв момент — при мен е  :sat: :opo: :moo:, Сатурн ако го броим за управител на Водолей.
Какъв момент? Така е, медиум цели трябва да е в Стрелец! Прилагам и друга карта!

« Отговор #213 -: Ноември 27, 2013, 08:32:14 pm »
Какъв момент? Така е, медиум цели трябва да е в Стрелец! Прилагам и друга карта!

Спокойно, не при теб :) Луната ти е чудесно поставена, ако и да е в Скорпион.

« Отговор #214 -: Ноември 27, 2013, 08:40:12 pm »
Стана ми интересно. А за двата брака и за голямата разлика може ли да се каже от картата? Седми дом е в два знака...  :rolleyes:

*

neo

• *
  • 72
« Отговор #215 -: Декември 27, 2013, 01:47:27 pm »
Принципно, може и просто така да се случи. Но като случаен фактор, няма как да се търсят причинно-следствени връзки и изобщо да се дъвче. Иначе е едно от две неща - нуждата от тате/мама или лесни пари/известност. По-голямата "зрялост" е глупаво оправдание. Хората си изграждат светогледа до към най-много 25-30 и не мърдат от там. Има някакъв фактор на по-голямо "улягване", което не е задължително нещо хубаво. Предполагам земните знаци повече могат да се впечатлят търсейки сигурност. Другото са хора с неудовлетворено детство. А за меркантилността в днешно време карта не ти трябва, всички са такива... Не смятам че за някаква разлика около 5 години има значение, но аз познавам с разлика от 30 години. Което е вече нещо патологично...

« Отговор #216 -: Декември 27, 2013, 02:29:25 pm »
И викаш, че няма никакъв шанс просто да са влюбени един в друг? :blink:

*

Нова

• 3491
« Отговор #217 -: Декември 27, 2013, 02:55:35 pm »
Нео, ще ме прощаваш, ама по-голяма глупост не бях чувала. Пребивавайки в астросайтове би следвало повечко да са ти изяснени сатурновите енергии, пък било то и само на теория. А по меркурий какво би следвало да бъде - нужда от братче/сестриче или подмладяване чрез секс/покровителстване?

« Отговор #218 -: Декември 27, 2013, 03:00:56 pm »
Така казват за Меркурий.

*

Нова

• 3491
« Отговор #219 -: Декември 27, 2013, 03:09:48 pm »
Щото меркът си изгражда светогледа докъм 25-30 и после спира с развитието си. Понякога даже и не почва.