Здравей Гост

Юпитер в Овен

• 251 Отговора
  • 29362 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:Юпитер в Овен
« Отговор #160 -: Януари 23, 2011, 05:28:20 am »
Да ви прилича на Хело? :-\

По начин на изразяване на нея ми заприлича, но е възможно някой да я имитира, т.е. да си има и тя фен.  ;D

Защо пък да не се окаже и някой новодошъл?  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Santi

« Отговор #161 -: Януари 23, 2011, 05:33:45 am »
може да е Барак Обама  ;D ....

ще ме ме утепете от смях с тия схеми тука  ;D ..

*

Lillie

• 30532
« Отговор #162 -: Януари 23, 2011, 05:37:38 am »
може да е Барак Обама  ;D ....

Барак Обама... *** вашта мама.  :rolf:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #163 -: Януари 23, 2011, 06:07:18 am »
Може ли влиянието на северния възел да те издигне нагоре?

няма гаранция, че ще работиш в позитивна насока, ами ако е  овен и човека в този живот е егоист, кое му е юпитерското?

Знака и дома, в който попада дава проявлението според мен.

Отговорихме ти вече. Има отделна тема за лунните възли. Продължи с въпросите си там и недей да спамиш повече тази тема. Тази тема е за Юпитер в Овен. Търсиш с търсачката, избутваш темата за възлите напред и си поставяш въпросите, които те интересуват на подходящото място.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

holanda

« Отговор #164 -: Януари 23, 2011, 06:41:10 am »
интересно,какво нещо ми се случи при ингреса на Юпитер в Овен.

Лятото се запознах с една млада дизайнерка в Сф,в чието ателие влязох по случайност . Даде ми визитка,говорeхме и т.н. Много приятно момиче..
не съм имала намерения да я търся ,но онзи ден ми изпадна визитката и я открих във facebook. Обсъдихме някои неща и вече ми идва ентусиазма.. и необмислени идеи за общ бизнес  :-\.

С този Юпитер в Овен,коiто отсега дори ми активира цялата карта много лесно мога да се втурна презглава и да направя някоя глупост с цел да си осъществя мечтите..пък после да си ги домечтавам в някоя пандела, заради дългове към дърjaвата  :lol:.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #165 -: Януари 23, 2011, 07:08:25 am »
Този прословут Юпи си транзитира през къде ли не, домове, аспекти, знаци му се случват в мойта карта, пък все нищо и нищо не съм разбрала от сладкия му благодат... :lol:

Сатурн и Луната поне ги усещам някак, нищо, че са с по-лоша слава...  :unsure:  

Стига де , дори от тригона със Слънце ли , сега през риби , а секстила с луната ти? :unsure: :-\

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #166 -: Януари 23, 2011, 07:16:00 am »
Този прословут Юпи си транзитира през къде ли не, домове, аспекти, знаци му се случват в мойта карта, пък все нищо и нищо не съм разбрала от сладкия му благодат... :lol:

Стига де , дори от тригона със Слънце ли , сега през риби , а секстила с луната ти? :unsure: :-\

Ц Ц Ц...  :-X

сЕГА ПРИ КВАДРАТУРАТА ще се реваншира..., ще донесе действие , ти си се отпуснала Прия,,,,

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #167 -: Януари 23, 2011, 07:19:54 am »
Ш'а го скиваме този му рИванш ;D

Не съм се отпуснала, Марая, даже се стягам все по-усилено... От стягане и бач последните седмици 5 кила съм загубила :unsure:

Бързо да мЪ светнеш как става номера.... ;D Искам и аз...., че тоя дупитер е пречка...,все в него гледат ;D ;)...

*

Марая

• 28287
« Отговор #168 -: Януари 23, 2011, 07:26:16 am »
Ами, то и това си има чар... Поне със сигурност дава по-здравословен вид... Аз тъкмо бях позагладила косъма... И сега - почти всичко замина...

Как да става - стискаш зъби, бач до дупка, малко сън, още бач, много мислене, не се сещаш за ядене, то след определен момент и по задължение не е много стимулиращо да го ядеш... И така...

:rolf: Новия ти аватар , ще те подсеща.... ;D ;D

*

Vision

• 3523
« Отговор #169 -: Януари 23, 2011, 01:14:19 pm »
интересно,какво нещо ми се случи при ингреса на Юпитер в Овен.

Лятото се запознах с една млада дизайнерка в Сф,в чието ателие влязох по случайност . Даде ми визитка,говорeхме и т.н. Много приятно момиче..
не съм имала намерения да я търся ,но онзи ден ми изпадна визитката и я открих във facebook. Обсъдихме някои неща и вече ми идва ентусиазма.. и необмислени идеи за общ бизнес  :-\.

С този Юпитер в Овен,коiто отсега дори ми активира цялата карта много лесно мога да се втурна презглава и да направя някоя глупост с цел да си осъществя мечтите..пък после да си ги домечтавам в някоя пандела, заради дългове към дърjaвата  :lol:.

но пък имаш натални леки аспекти на юпитер точно с луната и плутон- жени и далавери, а?? ;)
не се ангажирай с никакви финансови разговори поне, не може ли само творчески да участваш /засега, докато не проучиш по- добре човека/??

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #170 -: Януари 23, 2011, 05:43:32 pm »
Срещала съм и по-различно становище за транзита на Юпитер,
а при мен ще мине първо през МЦ, после през Слънцето и през
наталната си позиция, та съм чела, че може да те " отнесе " в
по-горните светове.....та не знам к'во да очаквам, като ще
квадратира АСЦ   :(
А след него и УранЯ шЪ мЪ сЪтресира...баси Овенските подвизи ме чакат   ;D
Естествени минерали и амулети

*

Kaya

• 2893
« Отговор #171 -: Януари 23, 2011, 06:18:02 pm »
чак така едва ли, но ще ти смени приоритетите, особено на мъжка страна, ще те накара да си поревеш по всякакви поводи и ще се наложи да смениш ценностната си система,която вече ще е по- скоро остаряла; що се отнася до слъцнето едвали ти ще си на прицел, а твои отношение  " на мъжка страна" , както казват мургавите гадателки- баща, мъж, гадже възмжна е и поява на нов субект от този пол ( зави все пак и от разположението)

аз имах големи очаквания- положителни от навлизането на уран и юпи в овен, но засега таман на обратното :-\
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Stella

• 7765
« Отговор #172 -: Януари 23, 2011, 06:30:04 pm »

Казвам ви аз....Някой хора не могат да отворят сетива за доброто. Станали са по-чувствителни са към лошотиите.
Аз имам една приятелка, която не може да се отпусне, даже се чувства виновна, когато и се случват хубави неща, а липсата на трагедии е липса на усещането, че живее. Зависи каква нагласа си си изградил - Юпитер хиперболизира всичко. Ако си във фаза да си нещастен и се самосъжаляваш, Юпитер ще разшири това усещане. Виждала съм карти с такива страшни големи кръстове, че де чудя как оцеляват тези хора под ударите на съдбата. Те не са свикнари да се радват, защото са заели позицията да са постоянно нащрек...не могат да се отпуснат, вечно са в бойна готовност...но тях това ги зарежда вероятно...те така са устроени.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #173 -: Януари 23, 2011, 06:37:00 pm »
А, сетих се и още нещо....има хора, които са постоянни оптимисти и транзитът на Юпитер да не го отразяват кой знае колко.

« Отговор #174 -: Януари 23, 2011, 06:52:51 pm »
Транзитен Марс ми е на АС, а транзитен Юпитер във 2-ри дом (У11 в натала) е в тригон с Луна (У6) на МС. Надявам се, че оптимистичната нагласа няма да бъде единственият положителен резултат от аспектите. Може би разширяване на сферата на работа, или присъедяване към нов колектив?

*

holanda

« Отговор #175 -: Януари 23, 2011, 07:25:45 pm »
но пък имаш натални леки аспекти на юпитер точно с луната и плутон-жени и далавери, а ?? ;)
не се ангажирай с никакви финансови разговори поне, не може ли само творчески да участваш /засега, докато не проучиш по- добре човека/??

подчертаното ме подсети за пореден път колко добре щях да си изиграя радикса ако бях мъj.
Тя не ми е предлагала партньорство,но подпитва как може да се развие един бутик ,ако е тук..обмисля си момичето,пък аз съм доста импулсивна и обичам риска (правя си планове без нейно знание..ще я уведомя,когато съм готова  ;D).Проблема ми е,че съм спонтанна в ''-'' смисъл u като се навия на нещо,за секунди раздвижвам пластовете и нещата се задвижват.Скоро след това идват последствията и Jълтоливата пак се чуди как си го е направила.А този Юпитер ми разцъква здраво импулсите и все ми се иска да правя нещо,да променям.. как ще го изживея този Голям квадрат изобщо не знам,...не мисля ,че е добре за мен  :-\.
Точно както го е писала Stella,все съм нащрек ,я нещо ново,я нещо друго..но ми идват изневиделица и трябва да реагирам бързо и адекватно, пък аз съм добра в грешките .

« Отговор #176 -: Януари 23, 2011, 07:35:39 pm »
Ама как сте му се наточили на Юпитоооо! ;D А пък аз съм притихнала и съм по-ниска от тревата. Ще ми опозиционира 3 планети, които ми управляват осите и давам обещание да слушкам и много са не се дърпам  ;D ;D ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #177 -: Януари 23, 2011, 07:40:26 pm »
И аз ще се скатая от Юпи малко по-късно. Като направи съвпад с Марс, двамата ще образуват точен Т-квадрат с наталната ми квадратура Венера-Сатурн. Тогава... ;D

*

Stella

• 7765
« Отговор #178 -: Януари 23, 2011, 07:43:53 pm »
Ама как сте му се наточили на Юпитоооо! ;D А пък аз съм притихнала и съм по-ниска от тревата. Ще ми опозиционира 3 планети, които ми управляват осите и давам обещание да слушкам и много са не се дърпам  ;D ;D ;D

И аз обещавам да слушкам през последната декада на месец май, понеже транзитния Юпитер в 4-ти дом ще ми опонира наталния Марс, който управлява 4-ти и ще квадратира собствената си позиция на К8. Най-малкото ще трябва да си взема отпуска, за да решавам имотни дела и битовизми.

*

Stella

• 7765
« Отговор #179 -: Януари 23, 2011, 07:45:24 pm »
Момичетаааааааааааааааа, май-няма шанс за скатавка с таз кардинална тао-квадратура. Там нещата стават толкова внезапно, че нямаш време да се покриеш, май! Но поне бързо и кардинално се решават нещата, няма мъки и печене на бавен огън, като при мутабелните.