но пък имаш натални леки аспекти на юпитер точно с луната и плутон-жени и далавери, а ?? 
не се ангажирай с никакви финансови разговори поне, не може ли само творчески да участваш /засега, докато не проучиш по- добре човека/??
подчертаното ме подсети за пореден път колко добре щях да си изиграя радикса ако бях мъj.
Тя не ми е предлагала партньорство,но подпитва как може да се развие един бутик ,ако е тук..обмисля си момичето,пък аз съм доста импулсивна и обичам риска (правя си планове без нейно знание..ще я уведомя,когато съм готова

).Проблема ми е,че съм спонтанна в ''-'' смисъл u като се навия на нещо,за секунди раздвижвам пластовете и нещата се задвижват.Скоро след това идват последствията и Jълтоливата пак се чуди как си го е направила.А този Юпитер ми разцъква здраво импулсите и все ми се иска да правя нещо,да променям.. как ще го изживея този Голям квадрат изобщо не знам,...не мисля ,че е добре за мен

.
Точно както го е писала Stella,все съм нащрек ,я нещо ново,я нещо друго..но ми идват изневиделица и трябва да реагирам бързо и адекватно, пък аз съм добра в грешките .