Наталният уран ми е в 3ти но го делят 2гр от ИС.Управлява 7ми.Сега имам прогресивна луна върху уран.Плутон ми прави опозиция слънце в натала.
Не се учудвай, че имаш нетърпимост към мъжа си. Уран управлява 7 и прогресивната Луна е връз него. Но не каза в какъв знак е и какви аспекти има. Възможен е разрив в отношенията с партньори като цяло и с партньора. Но зависи и какви са аспектите на Уран и на знака му.
Уран е във везни и прави опозиция меркурий в натала.
Ми, Уран като управител на 7 дом и във Везни / и с тези аспекти/ създава предпоставки за сътресения и скандали в отношенията с партньора и възможност за повече от 1 брак. Но дори и да няма втори брак, пази /ако желаеш, разбира се/ взаимоотношенията с партньора си сега.
Ако не ги запазя,ще има раздяла така ли да разбирам?
То и да ги пазя и да не ги пазя,ако е писано да не сме заедно......въпреки,че за 5тте години запознанство(утре стават 5),създадохме и дете и много други неща заедно и .....все едно сме заедно от 50 години,така го чувствам аз.Няма страст,романтика и кекс :lol:
Но той е много отмъстителен,и малко ме е страх от него.Слънце Стрелец и има уран съвпад венера в скорпион.
Просто споделям,че въпреки че вече съм на 38,ми се иска да изживея поне още една голяма любов :unsure: